
Milad Naderi
مواردی که برای گرفتن کارآموز در شرکت باید مد نظر گرفت؟!
سلام وقت بخیر
تعدادی زیادی از دانشجویان طی این سال جاری درخواست کارآموزی در شرکت بنده رو داشتن و بنده چون نمیدونستم از لحاظ حقوقی چه مواردی رو باید رعایت کنم قبول نکردم. الان میخوام برای شرکت کارآموز قبول کنم.
آیا باید با فردی که درخواست دوره کارآموزی را دارد قرارداد ببندم؟
آیا باید کارآموز رو بیمه کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (4)

محسن قناعت پیشه
سلام.
قرارداد کارآموزی که نمیشه
یا باید از محل تحصیل نامه برای شما بیاره که ایشون قصد گذراندن دوره کارآموزی در شرکت فلان را بمدت N ساعت دارد
یا اگه طرف فارغ التحصیل هست، یه درخواست کارآموزی با خط خودش بنویسه و تحویل شما بده و داخلش قید شده باشه که هیچ رابطه مالی و حقوقی و استخدامی بین بنده و شرکت نخواهد بود!
توجه داشته باشید قرارداد کارآموزی توام با کار هم داریم، که ایجاد حق و رابطه مالی برای کارآموز در پی خواهد داشت!

آرش حق شناس
با سلام.
قرارداد کار چه یک ساعت باشد چه سه ماه و چه ده سال همگی مشمول تکلیف پرداخت بیمه تامین اجتماعی و مالیات مربوطه است و از این نظر حتی اگر مدت سه ماهه باشد تفاوتی نمیکند.
لازم به ذکر است در قانون ذکر شده که کارآموز باید ۱۵ تا ۱۸ سال سن داشته باشد. در غیر این صورت قرارداد کارآموزی نیست بلکه کار عادی است
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

افشین حوری
ببخشید من نسخه پیچ هستم با28سال سابقه و47سالمه مشکل پادردوورم دیسک کمر دارم آیا میتونم خودموبازنشسته کنم
بازنشستگی زودترازموعود

وحید -
عدم تسویه حساب توسط کارفرما
در یک شرکت به صورت دورکار به مدت یک سال کار کردم. قرارداد برای من ارسال شد و من امضا کردم و برای کارفرما فرستادم ولی نسخه امضا شده ی کارفرما را ندارم. اما با نام شرکت برای من یک سال بیمه رد شده و در سوابق بیمه ام موجود است. همچنین پیامک های با اعضای شرکت یا وویس مدیرعامل در این مدت در مورد موارد مختلف کاری موجود است. مدیرعامل با من تسویه نکرده و شماره اش خاموش است و من به ایشان دسترسی ندارم. امکان شکایت از شهر خودم را با شرایط مدارک مذکور دارم؟