
Milad Naderi
مواردی که برای گرفتن کارآموز در شرکت باید مد نظر گرفت؟!
سلام وقت بخیر
تعدادی زیادی از دانشجویان طی این سال جاری درخواست کارآموزی در شرکت بنده رو داشتن و بنده چون نمیدونستم از لحاظ حقوقی چه مواردی رو باید رعایت کنم قبول نکردم. الان میخوام برای شرکت کارآموز قبول کنم.
آیا باید با فردی که درخواست دوره کارآموزی را دارد قرارداد ببندم؟
آیا باید کارآموز رو بیمه کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (4)

محسن قناعت پیشه
سلام.
قرارداد کارآموزی که نمیشه
یا باید از محل تحصیل نامه برای شما بیاره که ایشون قصد گذراندن دوره کارآموزی در شرکت فلان را بمدت N ساعت دارد
یا اگه طرف فارغ التحصیل هست، یه درخواست کارآموزی با خط خودش بنویسه و تحویل شما بده و داخلش قید شده باشه که هیچ رابطه مالی و حقوقی و استخدامی بین بنده و شرکت نخواهد بود!
توجه داشته باشید قرارداد کارآموزی توام با کار هم داریم، که ایجاد حق و رابطه مالی برای کارآموز در پی خواهد داشت!

آرش حق شناس
با سلام.
قرارداد کار چه یک ساعت باشد چه سه ماه و چه ده سال همگی مشمول تکلیف پرداخت بیمه تامین اجتماعی و مالیات مربوطه است و از این نظر حتی اگر مدت سه ماهه باشد تفاوتی نمیکند.
لازم به ذکر است در قانون ذکر شده که کارآموز باید ۱۵ تا ۱۸ سال سن داشته باشد. در غیر این صورت قرارداد کارآموزی نیست بلکه کار عادی است
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

زهرا راد
سفته تضمینی
گرفتن سفته از سوی شرکت ها در هنگام عقد قرارداد از اشخاص طبق قوانین کار است؟آیا می تواند از سوی شرکت مورد سوء استفاده قرار گیرد؟ چگونه می توان از خطر سوءاستفاده از سفته، که وجه نقد محسوب می شود، رهایی یافت؟

محمد علينيا
غمض عين يعني چه
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وكلاي عزيز و سايت خوب وينداد
بنده كارمند پيماني وزارت بهداشت بودم بودم با راي گزينش حدود دو سال از كار اخراج شدم نسبت به راي اعتراض كردم ديوان راي به بازگشت به كار داد .
الان مراجعه كردم گزينش براي شروع به كار، گزينش در نامه براي معاونت توسعه و منابع انساني براي شروع به كارم زده بازگشت به كار با غمض عين در بعض صادر ميشود،خواستم بدونم ميعنيش چيه؟
بسيار ممنون از سايت عالي و از پاسخگويي هميشگي و دقيقتون

مینا کریمی
کپی سند منزل
برای استخدام تو یه شرکت خصوصی از من کپی سند منزل خواستن ایا میتونن سو استفاده کنن ازش؟؟؟