وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Milad Naderi

6 سال پیش

مواردی که برای گرفتن کارآموز در شرکت باید مد نظر گرفت؟!

سلام وقت بخیر
تعدادی زیادی از دانشجویان طی این سال جاری درخواست کارآموزی در شرکت بنده رو داشتن و بنده چون نمیدونستم از لحاظ حقوقی چه مواردی رو باید رعایت کنم قبول نکردم. الان میخوام برای شرکت کارآموز قبول کنم.
آیا باید با فردی که درخواست دوره کارآموزی را دارد قرارداد ببندم؟
آیا باید کارآموز رو بیمه کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (4)

محسن قناعت پیشه

4 سال پیش

سلام.

قرارداد کارآموزی که نمیشه

یا باید از محل تحصیل نامه برای شما بیاره که ایشون قصد گذراندن دوره کارآموزی در شرکت فلان را بمدت N ساعت دارد

یا اگه طرف فارغ التحصیل هست، یه درخواست کارآموزی با خط خودش بنویسه و تحویل شما بده و داخلش قید شده باشه که هیچ رابطه مالی و حقوقی و استخدامی بین بنده و شرکت نخواهد بود!


توجه داشته باشید قرارداد کارآموزی توام با کار هم داریم، که ایجاد حق و رابطه مالی برای کارآموز در پی خواهد داشت!

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام.

قرارداد کار چه یک ساعت باشد چه سه ماه و چه ده سال همگی مشمول تکلیف پرداخت بیمه تامین اجتماعی و مالیات مربوطه است و از این نظر حتی اگر مدت سه ماهه باشد تفاوتی نمیکند.

لازم به ذکر است در قانون ذکر شده که کارآموز باید ۱۵ تا ۱۸ سال سن داشته باشد. در غیر این صورت قرارداد کارآموزی نیست بلکه کار عادی است

Milad Naderi

6 سال پیش

بنده از چند نفر پرسیدم گفتن اگر قرارداد سه ماهه ببندید با عنوان کارآموز مشکلی پیش نمیاد.

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام.

امضای قرارداد کار با هر عنوانی از جمله کارآموزی مشمول تکالیف قانونی حداقل حقوق، بیمه و مالیات می باشد. بهتر است مدت قرارداد کوتاه باشد تا پس از اتمام کارآموزی انتخاب برای همکاری یا عدم همکاری وجود داشته باشد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد افضل زاده

4 سال پیش

تفاوت تاریخ شروع قرارداد و تاریخ قرارداد

 آیا قانونی لست که تاریخ شروع قرارداد (آغاز مدت )چندین ماه زودتر از تاریخ قرارداد  باشد

پروفایل کاربر

محمد صادق حسین زاده

1 سال پیش

پرداخت نشدن حقوق و عدم داشتن قرارداد

با عرض سلام
بنده به مدت 4 ماه در سوپرمارکتی یکی از دوستان مشغول به کار بودم و چون به قول معروف آشنا بودیم از نوشتن قرارداد خودداری کردیم ، ایشون حق و حقوق بنده را پرداخت نمیکنن ، خاستم بدونم از چ راهی برای گرفتن حقم میتونم اقدام کنم ؟