وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین گرمابدری

6 سال پیش

در مورد قرارداد پورسانتی

با سلام آیا شخص حقوقی میتواند در موضوع قرارداد برای پیمانکار تعیین تکلیف کند نظام مالی اداری برای افراد پیمانکار مشخص کند که مپلا حقوق وزارت کار بدهید و. به اینصورت که در آیین نامه نظام مالی اداری تعریف کند که چقدر هم به آنها پورسانت دهید و برای خود شخص پیمانکار ساعت کاری تعیین کند .

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

با توجه به سوال مطرح شده لازم به ذکر است تعهدات پیمانکار در قرارداد با توافق کارفرما صورت می پذیرد و چنان چه در خصوص پرداخت حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان پیمانکار توافقی در قرارداد پیمانکاری صورت گرفته باشد این توافق به عنوان حداقل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان پیمانکار می باشد. لیکن در خصوص ساعات کاری پیمانکار بهتر است تا مدت زمانی مشخص جهت تکمیل و تحویل پروژه وجود داشته باشد تا با سر رسید موعد پروژه تحویل کارفرما گردد و ساعات کارکرد در شبانه روز بر عهده پیمانکار باشد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اصغر مرادی

4 هفته پیش

فسخ قرارداد

با سلام بنده با یک شرکت خصوصی قرار داد کاری یک ساله بستم و الان شش ماهه که در حال فعالیت در آن شرکت میباشم،ولی هنوز حقوق کامل نگرفتم و حقوق قرار داد را به بنده نمیدهند و بنده هم میخوام از کار خارج بشم و ادامه همکاری نکنم،سوالم اینه چون قراردادم یک ساله هست الان میتونم به علت ندادن حقوق کامل یک طرفه فسخ قرار داد کنم و از کار خارج بشم؟یا کار فرما میتونه ازم شکایت کنه و خسارت بگیره چون شیش ماه به زمان قرار دادم هنوز مونده. از پاسخ شما ممنونم

پروفایل کاربر

حسین حقیقی

6 سال پیش

کار مجدد پس از بازنشستگی

من بازنشسته تامين اجتماعی از طريق مشاغل سخت و زيان اور هستم يعنی با بيست سال سابقه از ده سال سنوات ارفاقی استفاده كرد ام ميخواستم سوال كنم با توجه باه اين كه مدرك دكتری دارم امكان كار مجدد را به چه صورت دارم كه برای بازنشستگی من مشكلی پيش نيايد؟

پروفایل کاربر

زهرا فاخری

6 ماه پیش

فسخ قرار داد از طرف کارمند

من قرارداد ۴ ماهه با یک مارخانه دارم و کارشناس فروش هستم
بدلیل خوب نبودن حقوق میخاهم فسخ قرارداد انجام بدم بنده برای ضمانت نه چک و نه سفته داده ام
هیچ چیزی برای ضمانت ندادم
الان چجوری میتونم فسخ انجام بدم