مجتبی تقی زاده
سوال در مورد ماده قانونی
سلام در صورتی که خواهان اسامی خوانده ها را بصورت ناقص عنوان کرده باشد و یکی از خواهانها را در دادخواست کلا نیاورده باشد به استناد چه ماده قانونی میتوان ایراد شکلی گرفت و درخواست رد دعوا داد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
فرزانه بزم آمون
با سلام
پاسخ سوال شما وابسته به موضوع خواسته خواهان میباشد که اگر موضوع خواسته خواهان امری مانند حق شفعه باشد شخص خواهان باید نام تمامی خوانده ها را ذکر کند و این ایراد موجب رد دادخواست میشود. همچنین دعوی ارث که تجزیه ناپذیر است ابن امر موجب اخطار رفع نقص صادر میشود. اگر گواهی ارث ضمیمه شده ولی اسم همه ذکر نشده است، اگر بعدا مشخص شود که نام یکی از خوانده ها باید حتما ذکر میشده است و جلسه اول دادرسی نیز گذشته باشد دادخواست وی رد میشود.چون رسیدگی به دعوی منوط به وجود نام خوانده یا خواهان است.
در این خصوص چنانچه تردیدی دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رویا فراهانی
عدم رضایت شاکی بعد از پرداخت مبلغ چک و پس دادن لاشه چک
سلام و وقت بخیر
همسر من یه چک برگشتی داشتن که شاکی دستور توقیف ماشین رو گرفتن قائم مقام شاکی در تهران ماشین رو توقیف و به پارکینگ فرستاد ...مبلغ چک و همه ضرر و زیان به حساب قائم مقام واریز شد و این اقا لاشه چک رو پس دادن طبق دستور نیابت اجرای احکام ایشون رو فرستادن ثبت اسناد تا رضایتشونو در این پرونده اعلام کنن ایشون این کار رو انجام دادن و رضایت نامه ثبت اسناد رسمی رو به اجرای احکام نیابتی تهران تحویل دادیم ولی قاضی گفت قائم مقام نمیتونه رضایت بده شاکی اصلی باید رضایت بده حالا شاکی اصلی که مشهد هستش و تو مشهد اشکیل پرونده داده نمیره برلی اعلام رضایت تو دفاتر قضایی در حال حاضر با وجود ثبت رسمی توسط قائم مقام شاکی و بودن لاشه چک در دست ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟
رضا حسینی
اثبات جعل
باسلام و احترام
در یک پرونده اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند که براساس مبایعه نامه ای رسمی و دارای کد رهگیری شکایت نمودم در دادگاه بدوی حقوقی رای به نفع من و اثبات عقد بیع شد. بعدا فروشنده با همدستی مشاور املاک دو نسخه دیگر از مبایعه نامه را آوردند که امضا و اثرانگشت من در آن نبود و جعل کرده بودند و در پایین آن نیز متنی اضافه کرده بودن که این مبایعه نامه در فلان تاریخ با حضور طرفین فسخ شد. از این افراد به جرم جعل سند عادی و استفاده از سند جعلی شکایت کیفری کردم که با تایید نظریه کارشناسی مشخص شد جعل انجام شده است. در دادگاه بدوی کیفری رای مجرمیت برایشان صادر شد و محکوم به حبس تعزیری شدند اما در تجدیدنظر متاسفانه از طریق آشنایی که دارند پرونده را بایگانی نمودن و قاضی استدلال نموده که چون در هر سه نسخه امضای من وجود ندارد پس اثبات جعل و استفاده از سند جعلی امکان ندارد. و تاکید کرده که در نسخه در دست من امضاهای خریدار و فروشنده و کدرهگیری و امضای و مهر املاک براساس نظر کارشناسی صحیح است. فروشنده مدعی شده که مبایعه نامه صوری تنظیم شده و برای گرفتن وام بوده و لذا در نسخه من خودش امضا کرده ولی در نسخه های دیگر بجای من!!! امضا نموده و اثرانگشت زده. آیا این استدلال واقعا درست است ؟؟؟ پس جرم جعل چه معنایی دارد؟ اگر امضای من بود که جعلی صورت نگرفته بود. آیا چون سه نسخه مشابه هم نیستن و دو نسخه آنها که دست خودشان هست و در آن براساس کارشناسی جعل انجام داده اند دلیل کافی بر تحقق بزه جعل نیست واقعا؟؟؟
قاضی تجدیدنظر اناطه صادر کرده و از من خواسته که مجدد بروم و دادخواست اثبات جعلیت سند را مطرح کنم!!!!
ممنونم از زحمات شما عزیزان
علی قائمی
وکالت بلاعرض
با درود و احترام خدمت اساتید محترم.
من ۱۳ سال پیش بر حسب شرایطی و اطمینان خاطری که به برادرم داشتم و بلد نبودن قوانین، وکالت بلاعزل و همینطور حق فروش رو در وکالتنامه از خودم گرفتم و بابت دو واحد منزلم به ایشون دادم.
و حالا بلحاظی پشیمون شدم.
و چون نمیتونستم وکالتمو به علت بلاعزل بودن پس بگیرم ، واحدهامو قبل از اینکه بنام خودش بزنه من بنام همسر و فرزندم کردم ،
آیا برادرم میتونه شکایتی کنه؟
و اگر شکایت کنه این بنام زدن من چه حکمی از نظر قانونی داره ؟
با تشکر??