
مجتبی تقی زاده
سوال در مورد ماده قانونی
سلام در صورتی که خواهان اسامی خوانده ها را بصورت ناقص عنوان کرده باشد و یکی از خواهانها را در دادخواست کلا نیاورده باشد به استناد چه ماده قانونی میتوان ایراد شکلی گرفت و درخواست رد دعوا داد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون
با سلام
پاسخ سوال شما وابسته به موضوع خواسته خواهان میباشد که اگر موضوع خواسته خواهان امری مانند حق شفعه باشد شخص خواهان باید نام تمامی خوانده ها را ذکر کند و این ایراد موجب رد دادخواست میشود. همچنین دعوی ارث که تجزیه ناپذیر است ابن امر موجب اخطار رفع نقص صادر میشود. اگر گواهی ارث ضمیمه شده ولی اسم همه ذکر نشده است، اگر بعدا مشخص شود که نام یکی از خوانده ها باید حتما ذکر میشده است و جلسه اول دادرسی نیز گذشته باشد دادخواست وی رد میشود.چون رسیدگی به دعوی منوط به وجود نام خوانده یا خواهان است.
در این خصوص چنانچه تردیدی دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد نص
قرض الحسنه
سلام. اواخر آبان مبلغ سه میلیارد تومان در یک قرض الحسنه جهت دریافت وام گذاشتم ، الان مسئولان قرض الحسنه میگن تراز ورودی و خروجی صندوق به هم خورده و وام نمیتونیم بدهیم. اصل پول را هم نمیتونیم بدهیم و یک چک ۸ ماهه بهت می دهیم. بهترین کار چیه؟ اگه شکایت کنم زودتر به پولم می رسم ؟ می توانم بابت چند ماهی که دیرتر اصل پول را بهم میدن درخواست خسارت کنم؟

مهدی روزیطلب
بدعهدی و میزان خسارت بدهی
وقت بخیر
سوال من در خصوص بد عهدی و میزان خسارت بدهی پرداخت نشده تا به امروز میباشد.
تیر ماه ۱۳۹۴ مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان به پیشنهاد دوستم که قرار بر سرمایه گذاری در زمینه ملکی بود به شخص ایشان پرداخت نمودم و تا امروز که نزدیک به ۹ سال و چندین ماه از این مساله میگذره هیچ گونه تسویه حساب و حساب کتابی از جانب ایشان صورت نگرفته است.
لطفا راهنمایی بفرمایید مبلغ خسارتی که تا به الان امکان وصول آن میباشد چگونه محاسبه میشود و مبلغ آن چقدر است؟

مهدی مترجم
پولشویی
با عرض سلام :
شرکت الف به صرافی ب در تهران مراجعه میکند و طی قراردادی از صراف ایرانی درخواست میکند که 200 هزار یوان چین به طرف معامله شرکت ب در چین پرداخت نماید و در همان مرحله معادل ریال انرا همراه با کارمزد مربوطه را به صراف پرداخت میکند.
صرافی ب به کارگزار خود در چین دستور میدهد که 200 هزار یوان چین به شماره حساب معلوم در کشور چین واریز نماید. کارگزار این صرافی شخصی بنام زید در تیمی هکری و کلاهبرداری فعال است و بلافاصله از محل هک کردن حساب شرکتی در کشور چین و کلاهبرداری از همین محل 200 هزار یوان پول حاصل از این کلاهبرداری را به شماره حساب اعلامی از صرافی ایرانی واریز میکند.
پلیس کشور چین بر اساس شکایت مال باخته چینی ( شرکتی که حسابش هک شده بود) رهگیری نموده و 200 هزار یوان را از حساب اعلامی از سوی صرافی را ضبط و به مالباخته مسترد میکند. تمام موارد فوق مورد گواهی پلیس کشور چین و بصورت کاملا رسمی میباشد.
سوال اینجاست: ایا شرکت الف میتواند به طرفیت صرافی ب به اتهام پولشویی در محاکم کیفری طرح دعوی نماید؟ اگر پاسخ اری است محل وقوع جرم در کجاست؟ ایران یا چین ؟
ایا دادگاههای کیفری ایران صلاحیت بررسی را دارند؟ با سپاس از پاسخ شما .