مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

Mohammad Javan

6 سال پیش

نحوه بستن قرارداد و صدور گواهی

سلام
ما شرکت نرم افزاری مسئولیت محدود هستیم که بعضی مواقع ما فریلنسر ها به صورت ساعتی یا هفتگی کار میکنیم.
به چه صورت میتونیم با این ها قرارداد قانونی ببنیدم و براشون گواهی سابقه کار در شرکت صادر کنیم به صورتی که درگیر مسائل حقوقی بیمه و ... نشیم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام 

بهترین قالب حقوقی برای شما پیمانکاری می باشد که می توانید با فریلنسرهای خود امضا نمایید و برای شما کمترین ریسک را دارد. وینداد می تواند به شما در مسیرانعقاد این قرارداد مشاوره لازم را ارائه نماید. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پو یا نادری

10 ماه پیش

لغو قرار داد

سلام من با یک کافه قرارداد یک ماهه بستم برای کار نیمه وقت
۵ الی ۱ شب بعد من بعد ۲ روز از تنظیم قرار داد پشیمون شدم
و با کارفرما هماهنگ کردم که دیگه نمیام
بعد هفته اول کار آزمایشی بود یعنی میتونستیم
انصراف بدیم من کلا ۵ روز سر کار حاضر بودم و روز سون هم قرار داد امضا کردم و بدون چک سفته بود و ضرری وارد نکردم
میخواستم بدونم کار فرما میتونه از من شکایت کنه
یا قرامت بگیره

پروفایل کاربر

احمد جلیلی

1 ماه پیش

پایان قرارداد

سلام عرض ادب بنده تااخرشهریورماه قرارداشتم امروز رفتم شرکت نذاتشتن انگشت بزنم بزورجلوموگرفتن وکارفرماگفته من این3روزحقوقش رومیدم نذاشتن برم تو آیامیتونه عدم نیازنده من الان میخام اول مهرماه برم عدم نیازبگیرم آیامیتونه نده عدم نیازبرای بیمه بیکاری اقدام کنم؟اگه ندادکجابایدبرم؟

پروفایل کاربر

حسین حقیقی

6 سال پیش

کار مجدد پس از بازنشستگی

من بازنشسته تامين اجتماعی از طريق مشاغل سخت و زيان اور هستم يعنی با بيست سال سابقه از ده سال سنوات ارفاقی استفاده كرد ام ميخواستم سوال كنم با توجه باه اين كه مدرك دكتری دارم امكان كار مجدد را به چه صورت دارم كه برای بازنشستگی من مشكلی پيش نيايد؟