مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

اکبر هاشمی

نشر اکاذیب

سلام . کارفرمای بنده در پرونده پرداخت حقوق معوقه و پرونده بازگشت به کار و حق السعی ، به قصد عدم پرداخت حق من و ضرر به بنده در دفاعیات مطالب دروغی را مبنی بر غیبت و ترک کار مکتوب کرده . همچنین همین دروغها را طی نامه ای به دانشگاه علوم پزشکی که بنده پروانه مسئول فنی خود را از آنجا میگیرم ارسال کرده و اعتبار بنده را مخدوش کرده است . بنده شکایت نشر اکاذیب کردم و دلایل من شهادت شهود ، دو رای برائت تخلف غیبت و ترک کار از دادگاه تعزیرات تهران و یک رای هییت حل اختلاف اداره کار میباشد . ولی دادیار فردای روزی که بنده لایحه شکواییه را تقدیم کردم منع تعقیب زده است که احتمالا به علت تمرکز دادیار بر عنوان دفاع و قصد دفاع از اکاذیبی است که در اداره کار گفته ولی آیا اکاذیبی که به دانشگاه ارسال کرده مصداق نشر کذب ندارد که ایشان توجه نکرده ؟ .  اکنون بنده باید اعتراض کنم . راهنمایی میخواهم که چطور ممکن است حتی بدون ورود به مرحله تحقیقات چنین قراری صادر شود و با توجه به آن اکنون برای اقناع دادگاه تمرکز من بر روی چه موردی باشد و چه توضیحاتی به قاضی دادگاه بدهم ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

می توانید ظرف ده روز به قرار منع تعقیب با ارائه ی مدارک خود اعتراض نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد مرادی

دعوی بطلان معامله برای باردوم

سلام
فروشنده بصورت قطعی محکوم به تحویل مبیع بعدازرفع نواقص واخذپایانکارشد و اجراییه هم صادر شد
فروشنده برای فرار از اجرای حکم :
_ شکایت جعل کرد که قطعی ردشد
_ دعوی تاییداقاله کردکه قطعی ردشد
_ دعوی بطلان معامله کرد که درجلسه اول قاضی دعوت به سازش وپرونده را به شورا سازش ارسال و بعداز۳جلسه دعوت برای سازش وعدم حضور فروشنده ، پرونده مجدد به شعبه ارسال وتعیین وقت جلسه دوم شد ؛
_ دعوی تاییدفسخ قرارداد کرد همزمان با جلسه دوم دعوی بطلان معامله ! ، که بدرخواست خریدار پرونده ها تجمیع شدند ،
وکیل فروشنده درجلسه ، درخواست استرداد دعوی بطلان معامله را داد لذا قرار رد دعوی بطلان معامله بااستنادبه بند ب ماده۱۰۷ صادرشد ولی
قاضی درحکم نهایی رای بر بطلان هردو دعاوی تاییدفسخ قرارداد و بطلان معامله را بعلت عدم ارائه دلیل ، صادر نمود
در رای تجدیدنظرخواهی نوشته شد :
رای در شق فسخ قرارداد تایید و در شق بطلان معامله نقض بلاارجاع می گردد
》》سئوال
فروشنده اکنون مجدد دعوی بطلان معامله را طرح نمود! :
۱-) آیا با روند رسیدگی توضیح داده شده وارد است؟
۲-) می توان به طرح دعوی بطلان معامله قبلی و همزمان دعاوی درخواست تایید اقاله و تایید فسخ که همگی رد شدند برای اثبات طرح دعوی واهی برای فرار ازاجرای حکم ، استناد و استفاده کرد؟

پروفایل کاربر

مریم مومنی

انحصار وراژت

سلام خسته نباشید،پدرم دارای‌یک منزل دو طبقه میباشد و یک ماشین به ارزش‌500ملیون و دیگری‌300ملیون،دارای 7فرزند و همسر بودند،پدرم در سال 1398فوت کردند،و من امسال درخواست انحصار وراژت کردند،دو تا از پسر ها ادعا کردند ک طبقه بالا را ب انها داده و فیلم ارائه دادند،دادگاه قبول کرد
اما حالا باز ادعا کردند ک پایین را نیز‌ب مادرم داده درحالی ک سند و نوشته ای موجود نیست،گفته اند ک شاهد داریم،ایا دادگاه ادعا انها را میپذیرد؟

پروفایل کاربر

سارا صادقی

ثبت نشدن ازدواج قانونی برای دریافت حقوق بازنشستگی پدرم

خواهرم خارج از کشور با مردی غیر ایرانی ازدواج کرده اما ازدواج در هیچ نهاد کشوری ثبت نشده.بنده هم در شرف طلاق هستم.مادر و خواهرم و پر گذشته خودم هم حقوق بازنشستگی پدرم رو دریافت میکردیم.با وجود اینکه ازدواج خواهرم ثبت نشده بعد از اجرای حکم طلاق بنده قطعاً مقدار حقوقی که از طرف پدر فوت شده ام دریافت خواهم کرد بسیار ناچیز خواهد بود و این تصمیم مشترک مادر و خواهرم بوده.بنده هم نه قرار هست مهریه ای دریافت کنم و نه هیچ چیزی .از هیچ حمایت خانواده هم برخوردار نیستم .چگونه میتونم از حق خودم نسبت به مقدار حقوق دریافتی که خواهم گرفت دفاع کنم.در گذشته به دلیل جوان بودنم و بیش از اندازه اعتماد به خواهر و مادرم داشتم حتی مقدار ارثیه مشخصی هم دریافت نکردم که شکایت در این مورد هم در آینده پیگیر خواهم بود .اما فعلا در مورد حقوق پدری چجوری میتونم اقدام کنم ؟