وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اشکان احمدی

نوع تنظیم قرارداد

با عرض سلام
شرکت ما درنظر داره با یک نفر شخص حقیقی جهت توسعه و تحقیق نرم افزار صنعتی یک کالا (درزمینه PLC) قرارداد تنظیم کنه و ماهانه حدود 1 میلیون حق الزحمه پرداخت کنه.
می خواستم بدونم برای اینکه حق بیمه پرداخت نشه و حداقل مالیات پرداخت بشه چه نوع قراردادی باید تنظیم بشه؟
و آیا شخص باید در اداره مالیات پرونده تشکیل بده؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام.

احتراما در خصوص سوال مطروحه باید اظهار داشت قراردادی که مشمول پرداخت حق بیمه نباشد قرارداد مشاوره است. البته باید توجه گردد که موضوع قراداد مشاوره نبایدشامل اقدامات اجرایی و عملیاتی که در ازای آن دستمزد تعلق گرفته است باشد، در غیر این صورت نمی تواند مشمول قرارداد مشاوره بوده و شامل قرارداد کار می گردد. حداقل مالیات برای این نوع قراردادها 10% و مقطوع می باشد که باید از هر پرداختی به مشاور کسر گردد. همچنین نیازی به تشکیل پرونده مالیاتی نیست.


با احترام؛ 

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سپهر سپهران

بار حقوقی جملات در قرار داد ها

اگر در مبایعه نامه ٢جمله زیر نگارش شود چه بار حقوقی و مسولیت و تبعات حقوقی به دنبال دارد و بوجود می اورد ?
1_فروشنده تعهد میدهد هیچگونه حق مالکیت نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت. (اسقاط حق مالکیت )
2_فروشنده تعهد میدهد هیچگونه ادعایی نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت.
3_حال اگر فروشنده بر خلاف تعهدات ذکر شده بالا که در مبایعه نامه امده چه تبعاتی دارد ?
4_حال اگر فروشنده مغایر تعهدات ذکر عملی انجام دهد ایا خریدار از دادگاه میتواند بخواهد فروشنده را ملزم به انجام تعهدات ذکر شده کند ?

پروفایل کاربر

سجاد نراقی

نحوه تنظیم قرارداد پژوهشی توسط یک پلتفرم واسطه

سلام
ما یک پلتفرم واسط برای حل مسائل محتوایی سازمان ها هستیم و متخصصین رو به سازمان هایی وصل می کنیم که نیاز به انجام یک پروژه آموزشی دارند.
می خواستم بدونم ما به عنوان واسط باید چه نکاتی رو بهش توجه کنیم؟

پروفایل کاربر

محمد قنواتی

صلاحیت قاضی

با سلام 

بنده طی یک مبایعه نامه عادی یک خودرو زانتیا مدل 85 خریداری کردم در قرار داد مشروط به یک درب رنگ و فنی به شرط سلامت اما بعد از انجایی که خودرو در منطقه ای خریدار شد که کارشناس این خودرو موجود نبود طبق توافق 3 روز مهلت تست گرفتم که در این سه روز یک قطعه رنگ و معایب فنی خودرو نیز مشخص شد بنده طی تماس تلفنی با ایشان که مکالمه هم موجود هست از ایشان کسب تکلیف کردم که میخواهید ارش بدهید یا فسخ معامله ایشان هم گفتند ارش ..به هر حال موعد پرداخت از پرداخت ارش استنکاف کردند و طی یک پرونده به دادگاه ارجاع شد و.در نهایت کارشناسی معرفی کرده اند که قاضی محترم از کارشناس مربوطه خواستند مقدار قیمت  خودرو با مشخصات فوق سالم و معیوب را بدهند حال سوال اینجاست که بنده به قیمت توافقی و قطعی 260میلیون خریداری کردم قاضی چگونه همچین چیزی از کارشناس خواسته و اینکه مگر قاضی میتواند بین توافق طرفین که هیچکدام اعتراضی ندارند همچین درخواستی از کارشناس داشته باشد؟