وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اشکان احمدی

نوع تنظیم قرارداد

با عرض سلام
شرکت ما درنظر داره با یک نفر شخص حقیقی جهت توسعه و تحقیق نرم افزار صنعتی یک کالا (درزمینه PLC) قرارداد تنظیم کنه و ماهانه حدود 1 میلیون حق الزحمه پرداخت کنه.
می خواستم بدونم برای اینکه حق بیمه پرداخت نشه و حداقل مالیات پرداخت بشه چه نوع قراردادی باید تنظیم بشه؟
و آیا شخص باید در اداره مالیات پرونده تشکیل بده؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام.

احتراما در خصوص سوال مطروحه باید اظهار داشت قراردادی که مشمول پرداخت حق بیمه نباشد قرارداد مشاوره است. البته باید توجه گردد که موضوع قراداد مشاوره نبایدشامل اقدامات اجرایی و عملیاتی که در ازای آن دستمزد تعلق گرفته است باشد، در غیر این صورت نمی تواند مشمول قرارداد مشاوره بوده و شامل قرارداد کار می گردد. حداقل مالیات برای این نوع قراردادها 10% و مقطوع می باشد که باید از هر پرداختی به مشاور کسر گردد. همچنین نیازی به تشکیل پرونده مالیاتی نیست.


با احترام؛ 

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی فروغی

نبودن امضا یکی از طرفین اصلی دست نوشته و امضا نمودن در تایم دائم الخمر بودن

عرض ادب، در دست نوشته ای که بنده امضا نمودم و عنوان مینمایم که در آن تایم به دلیل الکلیسم بودن و خوردن قرص های اعصاب و روان که میتوانم با شاهد و داروهای مصرفی خودم اثبات نمایم اصلا متوجه قرارداد و امضا نشدم، متوجه شدم نام فردی که طرف قرارداد با بنده بوده و به نوعی شریک بنده بوده امضا و اثر انگشت ایشان وجود ندارد و فرد ثالثی دیگر به جای ایشان امضا نموده و طی تحقیقاتی که نمودم ایشان در آن تایم به هیچ عنوان وکالتی از طرف نام برده در قراداد نداشته، آیا این دست نوشته دارای اعتبار است ، با وجود اینکه طرف نام برده شده در دست نوشته اصلا حضور نداشته و امضا و اثر انگشت نزده؟؟

پروفایل کاربر

محسن متقیان

2 ساعت پیش

قرارداد بین موجر و مستاجر

سلام
الان بنده یک سال هست که مستاجر هستم صاحبخانه اعلان کرده اجاره بها دو برابر یا خانه را تخلیه کن آیا با قانون جدیدی که اعلان شد حق چنین کاری را دارد یانه؟
طبق قانون جدید من باید به کجا مراجعه کنم.باتشکر

پروفایل کاربر

محمد ایرانی

بدهی بیست میلیون ریالی خریدار به فروشنده در سال ۱۳۸۵

سلام به کارشناسان گرامی دادراه
در سال ۱۳۸۵ دو پنجم یک ملک بهشان از پدرشان به ارث رسیده و در همان سال ۱۳۸۵ منزل رو از ۳ خواهرشون تمام کمال خریداری کردن ولی سندی منتقل نشده و صرفا دست نوشته ای نوشته شده و زیر برگه نوشتن که ۲۰ میلیون ریال (۲ میلیون تومان) باید به هر کدام از ۳ خواهر (مجموعا ۶۰ میلیون ریال یا ۶ میلیون تومان) پرداخت شود تا خواهر های ایشون به محضر بیایند و سه پنجم الباقی را به نام ایشان منتقل منتقل کنند

حالا بعد از گذشت ۱۸ سال خواهرها میخواهند ملک پدری را منتقل کنند؛حال پدر باید چه کار کند ؟ دو میلیون تومان سابق را پرداخت کند ؛ با احتساب تورم مبلغ پرداخت کند

(پ.ن: یکی از ۳ خواهر عمرشو داده به شما ، در خصوص ایشان مبلغ باید به چه کسی پرداخت شود؟)