پروفایل کاربر

حسین حقیقی

7 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

مسعود احمدی

2 سال پیش

بله باید در ابتدا قرارداد بنویسید وگرنه فرد مشمول قانون کار میباشد۰۰۰

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

قانون کار یک قانون لازم و امری است به این معنی که هر گونه توافقی خارج از این قانون بی اعتبار تلقی می شود. برای جلوگیری از هر گونه مشکلات و مسائل محتمل بعدی در روابط خود با نیروهایتان بهتر است از ابتدا هه چیز شفاف و در ذیل یک قرارداد باشد و چون تاکنون قانون خاصی برای کسب و کارهای نوین تدوین نشده است پس بایستی همچنان براساس قانون کار جلو رفت.  



آخرین نمونه قرارداد کار را می‌توانید از بانک قرارداد دانلود نمایید

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن سلیمانی

9 ماه پیش

نوع قرار داد

avatar
مهرناز عبداله‌پور
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سلام روز بخیر
سلام وقت بخیر
چطور میتونم کمکتون کنم؟
من ۱۵ سال سابقه بیمه دریک کارگاه می باشم وبنا به تغییرات مدیریتی و به بهانه سروسامان دادنبه کارگاه میخوان تعدیل نیرو ویا با بنده قرار داد۳ ماه عقد کنند درصورتی که من ۱۵ سال سابقه همون کار رادارم لطفا راهنمایی کنید مشکلی واسم پیش می اورند
بنظرم میخوان بعداز ۳ ماه عذرم را بخوان

پروفایل کاربر

حسین گرمابدری

6 سال پیش

در مورد قرارداد پورسانتی

با سلام آیا شخص حقوقی میتواند در موضوع قرارداد برای پیمانکار تعیین تکلیف کند نظام مالی اداری برای افراد پیمانکار مشخص کند که مپلا حقوق وزارت کار بدهید و. به اینصورت که در آیین نامه نظام مالی اداری تعریف کند که چقدر هم به آنها پورسانت دهید و برای خود شخص پیمانکار ساعت کاری تعیین کند .

پروفایل کاربر

عباس جوانمردی

5 سال پیش

سورس کد

با سلام. برنامه نویسی هستم که مدت 8 ماه در شرکتی کار کردم و وب سایتی خلق کردم از صفر. با توجه به عدم بستن قرار داد با کارفرما به دلیل قول و قرار های بسیار ایشان اکنون از پرداخت همه حقوق بنده سر باز زده و در طول 8 ماه مبلغ 4میلیون به من پرداخت و الان منکر پرداخت حق بیمه شده اند. ایشان همچنین تقاضای سورس کد کرده اند که در 4 ، 5 پروژه بزرگ دیگر استفاده نمایند در صورتی که حتی هزینه وب سایت را پرداخت نکرده و بدون قرار داد ادای مالکیت میکنند.
با توجه به اینکه چیزی وجود نداشته ، و استخدام بنده به ظاهر ( چون حق و حقوقی پرداخت نکردند حتی بدون حق نهار زمان نهار و استراحت را از من کسر کردند از زمان کل کار ) ،باعث خلق این وب سایت شد آیا باید سورس کد را تحویل دهم؟ آیا ایشان مجاز به استفاده و فروش و بهره برداری از حق و حقوق معنوی بنده است؟ آیا امکان ارجاع به امور صنفی رایانه ای برای بررسی وجود دارد ؟
به عنوان مدرک بیش از چندین صورت جلسه و بیش از 5 ساعت صدای ضبط شده از کارفرما موجود است اما ایشان الان زیر همه چیز زده ادای مالکیت تام میکند و میگوید سورس کد بدون پرداخت هزینه ای باید به آن تحویل و هر چند بار که مایل است فروخته یا استفتده شود!
لطفا راهنمایی کنید