
محمدحسین رحمانی
واریزی اشتباهی پول
حسابدار مغازه ای به اشتباه مبلغ اضافی به حساب یک بستانکار واریزکرده واو مبلغ را برنمیگرداند،چه بایدکرد؟ایا صاحب میتواند مبلغ اضافی را از حسابدار طلب کند؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلیلو
سلام
در هنگام کارت به کارت کردن اشتباه پول بهترین و ساده ترین راه برای پس گیری پول این است که به بانک رفته و اطلاعات ارتباطی آن فرد را از بانک درخواست نمایید.معمولا در این مواقع، شعبه ی بانک با شما همکاری می کند، ولی اگر شعبه ای به علت حفظ حریم خصوصی مشتریانش حاضر به این کار نشد، می توانید از کارکنان شعبه بخواهید که خودشان با آن فرد گیرنده تماس گرفته و درخواست برگرداندن پول را نمایند.حال اگر بعد از برقراری ارتباط، شخص حاضر به استرداد و برگرداندن پول نشد، تکلیف چیست؟
در رابطه با موضوع کارت به کارت کردن اشتباه پول و حکم آن طبق ماده ی 301 از قانون مدنی ایران باید گفت: چنانچه فردی چیزی را که استحاق دریافت آن را نداشته، عمدا یا به اشتباه دریافت نماید؛ بایستی طبق قانون آن چیز را به مالکش تسلیم نماید. همچنین طبق ماده ی 303 از قانون مدنی، چنانچه شخصی مالی را که مستحق گرفتن آن نبوده است را دریافت نماید، ضامن اصل مال و منافع آن می باشد.بنابر این فرد مالباخته می تواند به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه نموده و با استناد کردن فیش های واریزی خود، نسبت به برگرداندن وجه خود اقدام نماید.حال اگر فرد گیرنده، در این زمان اقدام به برداشت پول نماید، ممکن است که به خیانت در امانت محکوم گردد که البته این تصمیم به عهده ی قاضی دادگاه خواهد بود.
با احترام
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مسعود یادگار
اعسهر و حداقل پرداختی محکوم به
با سلام واحترام
من محکوم به پرداخت حدود یک میلیارد تومان دین شده ام در حالیکه همسرم توجه به شرایط فعلی مهربه اش را اجرا گذاشته و از همه لحاظ تحت فشار هستم ؛تنها منبع درآمدم حقوق فرهنگی بازنشسته ۱۴ میلیونی می باشد
سوال: در خصوص درخواست اعسار در پرداخت دین آیا دادگاه از من پیش پرداخت خواهد گرفت( درحالیکه هیچ پولی جز حقوق ماهانه ندارم که انهن هزبنه دو دخترم می شود ) و نحوه قسط بندی با توجه به حقوقم چگونهاست.
ممنون از پاسخگویی شما

فرزاد تات شه دوست
عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سلام،در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران آئین نامه ای (در قالب مقرره) به واحدهای نظامی ابلاغ شده با این فحوا که در صورت حدوث مشکل سرباز می بایست مشکل را بدواً به فرماندهان دسته ،گروهان،گردان،تیپ،آموزش،جانشین فرمانده مرکز آموزش و تربیت،فرمانده مرکز آموزش و تربیت ،فرمانده مراکز آموزش و تربیت کل کشور(فراجا) ،فرمانده انتظامی کل کشور،فرماندهی معظم کل قوا اعلام نماید و سپس طبق سلسله مراتب موضوع را به مافوق (فرد ارشد تر) گزارش دهد 1-آیا در صورت عدم رعایت سلسله مراتب آئین نامه ای ،ترک فعل(تخلف) نموده و یا جرمی مرتکب شده است؟ 2-آیا این مقرره خلاف قانون اساسی و شرع مقدس است و قابلیت ابطال در دیوان عدالت اداری را دارد؟

امیر آقائی
ورود به عنف
باسلام طی مشکلات خانوادگی خاله و مامان و داماد و یه تعمیر کار کرکره صبح 6.30 رفتن مغازم خواستن کرکره رو باز کنن و کرکره رو تخریب کنن و بدون اجازه وارد مغازم بشن و توهین و تهدید هم به همراشون بود و به پلیس گزارش کردم جرمشون چند ساله و با چه چیزهایی میشه اثبات کرد