وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

خانم بیگی

4 سال پیش

پيگیری بیمه و سنوات

سلام روز بخیر

بنده از آذر نودوهشت با یک مجموعه ی خصوصی قرارداد بستم تا شهریور مشغول به کار بودم.اما یک ماه آذرتادی ماه تعلیق قرارداد ازسوی کارفرما (به دلیل آماده نبودن مجموعه) داشتیم(بماند که خسارت تعلیق قرارداد راپرداخت نکردند) .سه ماه اسفند تا اردیبهشت ماه هم بخاطر کرونا مجموعه تعطیل بود.

درواقع شروع کار مجدد از خرداد ماه نودونه بوده ولی باوجود قرارداد کتبی و شفاهی کارفرما برای پرداخت بیمه.عیدی و سنوات بنده اقدام نکردند.

از خرداد تاشهریورماه بنده به صورت شیفت بندی (هفته ای دوروز) مشغول به فعالیت بودم ولی کارفرما چندروز پیش حدود دویست هزارتومن به حساب بنده واریز کردند به عنوان حق بیمه. 

میخواستم بدونم اصلا همچین قانونی وجود داره که کارفرما مبلغی رو به عنوان بیمه روزانه به حساب کارمند واریزکنند یا باید بیمه کلی واریز میکردند؟!!! 

لازم به ذکراست مااصلا همچین توافقی باهم نداشتیم!

اگر قانونی اقدام کنم میتونم حق خودم رو وصول کنم یا حق با کارفرماست؟؟!!!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

مهدیس محرمی

4 سال پیش

با سلام


طبق قانون کار، سنوات، مزایای پایان کار، حق سنوات و یا مزایای پایان خدمت، مبلغی معادل یک ماه آخرین حقوق دریافتی کارگران است که کارفرما باید به کارگران خود پرداخت کند. سنوات یا مزایای پایان کار، باید با خاتمه و یا فسخ قرارداد کار، به کارگر پرداخت شود.


از نظر قانون شخصی که مکلف به پرداخت حق بیمه است، کارفرما است و بیمه به صورت ماهانه پرداخت میشود نه به صورت روزانه. هم چنین در صورتی که کارفرما مبلغ پرداختی را در زمان تعیین شده پرداخت نکند، مشمول جریمه خواهد شد.



با احترام

تیم حقوقی وینداد






خانم بیگی

4 سال پیش

ممنون از تیم حقوقی وینداد که مثل همیشه پاسخگو و راهنمای مسائل بنده هستید
موفق باشید

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

شقایق رضائی

2 سال پیش

توکیل

در توکیل فضولی موکل موکل اول حق توکیل تنفیذ میکند یااعمال وکیل دوم که توسط وکیل اول که انتخاب شده؟؟؟
بااستناد به مواد قانونی

پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

6 سال پیش

عیدی برای بیمه بیکاری

من یک مدتی هست که بیکارم و از بیمه بیکاری استفاده میکنم، میخواستم ببینم ایا به بیمه بیکاری عیدی تعلق میگیره؟

پروفایل کاربر

فاطمه نجفی

4 ماه پیش

سفته ی خالی

سلام وقت بخیر
من تو یه مغازه ی لباس فروشی مشغول به کار بودم. امروز بحث کردیم و من اومدم بیرون. موقع ورود به کار هم متاسفانه سفته ی خالی بهشون دادم. آیا با این شرایط بازم میتونم از بیمه شکایت کنم یا نه؟ چون بیمه برام واریز نمیکردن