پروفایل کاربر

خانم بیگی

4 سال پیش

پيگیری بیمه و سنوات

سلام روز بخیر

بنده از آذر نودوهشت با یک مجموعه ی خصوصی قرارداد بستم تا شهریور مشغول به کار بودم.اما یک ماه آذرتادی ماه تعلیق قرارداد ازسوی کارفرما (به دلیل آماده نبودن مجموعه) داشتیم(بماند که خسارت تعلیق قرارداد راپرداخت نکردند) .سه ماه اسفند تا اردیبهشت ماه هم بخاطر کرونا مجموعه تعطیل بود.

درواقع شروع کار مجدد از خرداد ماه نودونه بوده ولی باوجود قرارداد کتبی و شفاهی کارفرما برای پرداخت بیمه.عیدی و سنوات بنده اقدام نکردند.

از خرداد تاشهریورماه بنده به صورت شیفت بندی (هفته ای دوروز) مشغول به فعالیت بودم ولی کارفرما چندروز پیش حدود دویست هزارتومن به حساب بنده واریز کردند به عنوان حق بیمه. 

میخواستم بدونم اصلا همچین قانونی وجود داره که کارفرما مبلغی رو به عنوان بیمه روزانه به حساب کارمند واریزکنند یا باید بیمه کلی واریز میکردند؟!!! 

لازم به ذکراست مااصلا همچین توافقی باهم نداشتیم!

اگر قانونی اقدام کنم میتونم حق خودم رو وصول کنم یا حق با کارفرماست؟؟!!!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

مهدیس محرمی

4 سال پیش

با سلام


طبق قانون کار، سنوات، مزایای پایان کار، حق سنوات و یا مزایای پایان خدمت، مبلغی معادل یک ماه آخرین حقوق دریافتی کارگران است که کارفرما باید به کارگران خود پرداخت کند. سنوات یا مزایای پایان کار، باید با خاتمه و یا فسخ قرارداد کار، به کارگر پرداخت شود.


از نظر قانون شخصی که مکلف به پرداخت حق بیمه است، کارفرما است و بیمه به صورت ماهانه پرداخت میشود نه به صورت روزانه. هم چنین در صورتی که کارفرما مبلغ پرداختی را در زمان تعیین شده پرداخت نکند، مشمول جریمه خواهد شد.



با احترام

تیم حقوقی وینداد






خانم بیگی

4 سال پیش

ممنون از تیم حقوقی وینداد که مثل همیشه پاسخگو و راهنمای مسائل بنده هستید
موفق باشید

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خانم بیگی

8 ماه پیش

لزوم اوراق ضمانت حین عقد قرارداد کاری

وقتتون بخیر
اگر ممکنه بفرمایید با کارفرمایان و شرکت هایی که هم درخواست تعهدنامه رسمی و محضری و هم سفته یا چک و کپی برابر اصل مدارک شناسایی و تحصیلی رو طلب می‌کنند دقیقاً چه باید کرد ؟
بنده تعهدنامه محضری از دفترخانه اسناد رسمی ( طبق ثبت ثنا) تحویل دادم و حاضر نشدم اوراق ضمانت دیگه ای ارائه بدم ، ازم پرسیدند طبق چ قانون و تبصره‌ای تعهدنامه رسمی جایگزین مابقی اوراق ضمانت هست ؟!!!
و گفتند بنده موظف به کپی برابر اصل همه ی مدارک ائم از تحصیلی و شناسایی هستم .
ممنون میشم راهنمایی کنید ?
امروز به این پاسخ نیاز دارم ?

پروفایل کاربر

زهرا فاخری

2 ماه پیش

فسخ قرار داد از طرف کارمند

من قرارداد ۴ ماهه با یک مارخانه دارم و کارشناس فروش هستم
بدلیل خوب نبودن حقوق میخاهم فسخ قرارداد انجام بدم بنده برای ضمانت نه چک و نه سفته داده ام
هیچ چیزی برای ضمانت ندادم
الان چجوری میتونم فسخ انجام بدم

پروفایل کاربر

پو یا نادری

2 ماه پیش

لغو قرار داد

سلام من با یک کافه قرارداد یک ماهه بستم برای کار نیمه وقت
۵ الی ۱ شب بعد من بعد ۲ روز از تنظیم قرار داد پشیمون شدم
و با کارفرما هماهنگ کردم که دیگه نمیام
بعد هفته اول کار آزمایشی بود یعنی میتونستیم
انصراف بدیم من کلا ۵ روز سر کار حاضر بودم و روز سون هم قرار داد امضا کردم و بدون چک سفته بود و ضرری وارد نکردم
میخواستم بدونم کار فرما میتونه از من شکایت کنه
یا قرامت بگیره