وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امین شاهد

چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی

عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.

ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

پیش از هرچیز بایستی توجه داشته باشید که فروشگاه های اینترنتی چه خود تولید کننده کالا و ارائه کننده ی خدمات باشند و چه اینکه کالاها و خدمات شخص دیگری را به فروش برسانند بایستی مالیات بر درآمد پرداخت نمایند. این نوع مالیات بر درآمد بسته به اینکه شخص حقیقی باشید یا به عنوان شخص حقوقی فعالیت نمایید متفاوت خواهد شد.

در صورتی که کالاها و خدماتی که عرضه می کنید، از موارد معافیت مندرج در ماده 12 قانون مالیات های مستقیم نباشد، مثل اموال غیر منقول، محصولات کشاورزی فرآوری نشده و ... شما بایستی نسبت به دریافت ارزش افزوده از مشتری اقدام کنید. لازم به ذکر است مالیات بر ارزش افزوده را مشتری می پردازد و شما موظف هستید مبالغ پرداخت شده را با استناد به صورتحساب صادر شده در فواصل معلوم به اداره دارایی تحویل دهید. در ضمن برای دریافت این مالیات بایستی در سامانه ی ارزش افزوده ثبت نام کرده باشید و اگر فروشنده ی اصلی در این سامانه ثبت نام نکرده است شما موظف هستید مبالغ مذکور را به اداره دارایی تحویل دهید.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وینداد در ارتباط باشید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی اسکوئی

مغایرت کالای ارسالی

از سایتی تابلو فرش ماشینی سفارش دادم طرحش با طرح اصلی مغایر است جنس را مرجوع کردم سایتش زیر بار نمیره وپاسخگو نیست نماد اعتماد هم نداره .

پروفایل کاربر

علی تکلو

واریز ریال،خرید و انتقال ارز دیجیتال

سلام و خسته نباشید. شخصی که ادعا می‌کنه ساکن ترکیه هست برای من ریال واریز میکنه و من برای ایشان ارز دیجیتال خریداری و ارسال میکنم. ایشون رسید واریز هم برام می‌فرسته. آیا امکان وجود فعالیت مجرمانه این شخص وجود داره. و آیا می‌تونه برای من هم مشکل ساز بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پروفایل کاربر

حسین جعفری

قرارداد و امضای دیجیتال

بنده طراح سایت هستم و میخوام پرداخت اقساطی رو هم برای مشتری هام در نظر بگیرم . اما خب چون همه ی مشتری هام در شهر خودم نیستن و از جاهای دور و نزدیک پیش میاد. میخواستم ببینم آیا اگر از قرارداد دیجیتال که توسط شرکت های واسطه بین دو شخص انجام میشه استفاده کنم , اعتبار قانونی داره ؟ یعنی اگر پرداختی انجام ندن به صرف اون قرارداد دیجیتالی که مشتری امضای دیجیتال روش ثبت کنه میتونم پولم رو مطالبه کنم ؟ آیا سفته هم ب صورت دیجیتالیی ضمیمه قرارداد کنم ؟ یا نوشتن متن مناسب در مورد پداخت کفایت میکنه ؟