پروفایل کاربر

امین شاهد

چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی

عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.

ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

4 سال پیش

سلام

پیش از هرچیز بایستی توجه داشته باشید که فروشگاه های اینترنتی چه خود تولید کننده کالا و ارائه کننده ی خدمات باشند و چه اینکه کالاها و خدمات شخص دیگری را به فروش برسانند بایستی مالیات بر درآمد پرداخت نمایند. این نوع مالیات بر درآمد بسته به اینکه شخص حقیقی باشید یا به عنوان شخص حقوقی فعالیت نمایید متفاوت خواهد شد.

در صورتی که کالاها و خدماتی که عرضه می کنید، از موارد معافیت مندرج در ماده 12 قانون مالیات های مستقیم نباشد، مثل اموال غیر منقول، محصولات کشاورزی فرآوری نشده و ... شما بایستی نسبت به دریافت ارزش افزوده از مشتری اقدام کنید. لازم به ذکر است مالیات بر ارزش افزوده را مشتری می پردازد و شما موظف هستید مبالغ پرداخت شده را با استناد به صورتحساب صادر شده در فواصل معلوم به اداره دارایی تحویل دهید. در ضمن برای دریافت این مالیات بایستی در سامانه ی ارزش افزوده ثبت نام کرده باشید و اگر فروشنده ی اصلی در این سامانه ثبت نام نکرده است شما موظف هستید مبالغ مذکور را به اداره دارایی تحویل دهید.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وینداد در ارتباط باشید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی آب نیکی

شکایت از آقای سینا استوی مدیر صرافی کریپتولند

با سلام و احترام
من قبلاً مقدار زیادی ارز brg که مربوط به آقای استونی بود را از صرافی خارجی خریدم که بعد از دستگیری و محرز شدن کلاهبرداری بودن آن قیمتش سقوط کرده و پول من به صفر رسید. با توجه به اعلام حکم آقای استوی از طرف دادگاه و اینکه کسانی که در صرافی ایشان مبالغی داشتند و مقرر گردید بازگردانده شود،آیا من هم میتوانم به عنوان کسی که ارز ایشان را خریدم ( البته از صرافی های خارجی), از ایشان شکایت کنم و آیا نتیجه مثبتی خواهم گرفت؟

شکایت از دیجی کالا بیزینس

با سلام
تعداد ۳۰۰۰ عدد شامپو از دیجیکالا بیزینس خریداری کردم، به فاصله کوتاهی، قبل از تحویل کالا متوجه شدم که کالا اشتباه خریداری شده، خواستار تعویض کالا شدم ولی متاسفانه قسمت پشتیبانی به هیچ وجه مرجوع یا تعویض نمیکنند، در صورتی که کالا حتی هنوز تحویل هم داده نشده
چطور میتونم به این موضوع رسیدگی کنم؟

پروفایل کاربر

عرفان اصغری

مالیات استارت آپ و درگاه اینترنتی (غیر شرکتی)

با سلام

من یک استارت آپ دارم که به صورت شخص حقیقی و نه شرکت فعالیت میکنم.کسب و کار من سیستم نوبت دهی هست و من به صورت درصدی یک سهم جزئی از تراکنش ها دارم. حدودا ماهیانه 200 میلیون تومان روی درگاه پرداختم تراکنش وجود داره که تقریبا سهم من حدود 5 میلیون هست که باز پیامک و سرور و ... هم از اون باید پرداخت کنم و الباقی مبلغ بلافاصله به حساب پزشکانی که برای اون ها نوبتدهی میکنم واریز میشه. خواستم بدونم چطور میتونم به مشکل مالیاتی نخورم و احیانا یک وقت مالیات سراغم نیاد برای کل حجم تراکنشهایی که روی درگاهم وجود داره و اصلا درآمد واقعی من نیست. آیا سند پرداختهای پایا برای مالیات قابل قبول هست یا کلا اونها به ورودی درگاه اینترنتی نگاه میکنن. ممنون میشم هر راهنمایی که ممکن هست انجام بدید؟

با تشکر

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد