ثبت شرکت

5star-rating
امتیاز 4.7 بر اساس 11,000+ نظر
0 تا 100 فرایند
کاملا آنلاین
قیمت ثابت
مشاوره رایگان
ثبت شرکت کاملا آنلاین با قیمت ثابت و شفاف در کمترین زمان ممکن

ثبت شرکت در سامانه آنلاین با مشاوره رایگان | هزینه 1403

ثبت شرکت اولین قدم کلیدی در راه‌اندازی ساختار کسب‌وکار شما است. اما از آنجایی که بخاطر انواع مختلف شرکت ممکن است سوالات و ابهامات زیادی به وجود بیاید توصیه می‌کنیم حتما قبل از اقدام به تاسیس شرکت، به نکات حقوقی ثبت شرکت ، توجه کرده و اطلاعات خود را در این خصوص افزایش دهید چرا که شما باید قالب ساختار شرکتی مناسبی را ثبت کنید تا اطمینان حاصل کنید که کسب‌وکار خود را روی یک پایه محکم راه‌اندازی می‌کنید.

پادکست ثبت شرکت

پادکست توضیحات انواع ثبت شرکت

اگر شما قصد دارید کسب‌وکار خود را در قالب یک شرکت پیش ببرید، ما اینجا همه چیز در مورد ثبت شرکت را به زبان ساده توضیح داده‌ایم.

پادکست درباره ثبت شرکت‌ها

در ثبت شرکت سهامی خاص که یکی از رایج‌ترین شرکت‌های تجاری است، سرمایه آن تماماً توسط مؤسسین شرکت تأمین می‌شود. حداقل سرمایه تشکیل شرکت سهامی آن در بدو تأسیس یک میلیون ریال است و سرمایه شرکت نباید از این میزان کمتر باشد. شرکای شرکت سهامی خاص باید حداقل سه نفر باشند و با تعدادی کمتر از این، امکان تأسیس این شرکت وجود نخواهد داشت. مدت اعتبار شرکت سهامی خاص ممکن است محدود یا نامحدود باشد و پس از اتمام مدت، امکان تمدید آن وجود خواهد داشت. سرمایه در این شرکت به قطعات سهم تبدیل می‌شود و هر یک از شرکای شرکت تنها تا اندازه مبلغ اسمی سهام خود در برابر قروض و تعهدات شرکت مسئول است. شرکت سهامی خاص یک شرکت تجاری است حتی اگر این شرکت به انجام امور غیرتجاری بپردازد.

از جمله دیگر مشخصات شرکت سهامی خاص می‌توان به این موضوع اشاره کرد که شرکت سهامی خاص قابل عرضه در بورس نبوده و این شرکت اختیار انتشار و صدور اوراق قرضه را ندارد. قوانین و تشریفات ثبت شرکت‌های سهامی خاص بسیار راحت‌تر از سهامی عام است و به همین دلیل، کسب‌وکارهای زیادی تمایل دارند تا در قالب این شرکت به فعالیت بپردازند. شرکت‌های سهامی خاص اقسامی دارند که انواع شرکت‌های سهامی خاص، با توجه به نوع سهام، میزان سرمایه و موضوع فعالیت شرکت از یکدیگر تمییز داده می‌شوند.

موضوع فعالیت شرکت سهامی خاص

شرکت‌های سهامی خاص می‌توانند موضوع فعالیت متفاوتی داشته باشند. موضوع فعالیت شرکت سهامی خاص هنگام تنظیم اساسنامه تعیین می‌شود و محدوده فعالیت این شرکت را مشخص می‌کند. در انتخاب و ثبت موضوع شرکت سهامی خاص بهتر است به این نکات نیز توجه داشته باشید:

  • موضوع فعالیت شرکت سهامی خاص باید صریح باشد. از قید هر عنوان کلی اجتناب کنید. برای مثال عبارت «هر گونه فعالیت مجاز» قابل تایید نیست.
  • موضوع فعالیت باید مطابق قوانین باشد. شرکت با موضوع غیرقانونی یا نامشروع قابلیت ثبت نخواهد داشت. مثل تولید مشروبات الکلی.
  • تا حد ممکن موضوع قراردادهای شرکت واضح و مشخص باشد.

انتخاب نام برای شرکت سهامی خاص

انتخاب نام برای شرکت موضوعی بسیار حائز اهمیت است. برخلاف انتخاب نام برای اشخاص حقیقی، انتخاب نام برای اشخاص حقوقی مانند شرکت‌های تجاری تشریفات زیادی به همراه دارد. مؤسسین شرکت‌های سهامی خاص باید با رعایت مقررات و انجام تشریفات قانونی نامگذاری شرکت، نامی برای شرکت انتخاب کنند که به اعتبار و شهرت شرکت کمک نماید. مؤسسین شرکت سهامی خاص برای نامگذاری این شرکت ابتدا باید نام‌های مورد نظر خود را با در نظر داشتن محدودیت‌ها و مقررات تعیین نام که توسط قانون مشخص می‌شود، انتخاب کنند.

در نام شرکت باید کلمه «خاص» قبل از ذکر نام شرکت و یا بعد از آن بلافاصله اضافه شود و این کلمه در کلیه نوشتجات شرکت و آگهی‌ها صریحا باید رعایت گردد مانند «شرکت سهامی خاص البرز».

پس از انتخاب و اولویت‌بندی نام‌های انتخابی، لیست آن را همراه با مدارک لازم به مرجع ثبت شرکت‌ها ارسال خواهند کرد و این لیست توسط کارشناس مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. کارشناس حقوقی نظر خود درباره اسامی اعلامی را بیان می‌کند و مؤسسین شرکت می‌توانند از میان نام‌های تأییدشده، یکی را برای شرکت برگزینند. توجه داشته باشید که در انتخاب نام برای شرکت سهامی خاص عبارت سهامی خاص باید حتماً در نام شرکت وجود داشته باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود ، شرکتی است که در آن، مسئولیت هر یک از شرکای شرکت به میزان سهم‌الشرکه آن‌ها است. توجه داشته باشید که شرکت مسئولیت محدود نیز مانند تمام دیگر انواع شرکت‌های تجاری، باید در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت برسد. تنها در این صورت است که فعالیت شرکت قانونی خواهد بود. با توجه به اینکه ثبت شرکت با مسئولیت محدود ضوابط و شرایط مخصوصی دارد که ممکن است کمی پیچیده باشد، بهتر است قبل از اقدام برای ثبت شرکت، ابتدا از مراحل و الزامات این امر آگاه شوید.

این شرکت از جمله شرکت‌های تجاری است که برای امور بازرگانی و تجارتی، توسط دو نفر یا بیشتر تشکیل می‌شود. سرمایه این شرکت به سهم‌الشرکه تبدیل می‌شود و نه به سهام و هر یک از شرکا تنها به میزان سرمایه خود مسئول پرداخت در مورد بدهی‌های شرکت هستند.

موضوع فعالیت شرکت مسئولیت محدود

نمونه موضوع فعالیت شرکت مسئولیت محدود می‌تواند تجاری یا غیرتجاری باشد. مطابق قانون تجارت بعضی از شرکت‌‌ها بدون در نظر گرفتن نوع فعالیت‌شان، تنها به این دلیل که در قالب مشخص شده در قانون تجارت تاسیس می‌شوند، تجاری محسوب می‌گردند. مانند شرکت‌های سهامی که تجاری هستند، حتی اگر فعالیت تجاری نداشته باشند. اما شرکت با مسئولیت محدود باید فعالیت تجاری انجام دهد تا شرکت تجاری محسوب گردد؛ یعنی موضوع شرکت و زمینه فعالیت شرکت مسئولیت محدود باید تجاری در نظر گرفته شده باشد، تا آن شرکت تجاری به حساب آید.

نمونه موضوع فعالیت شرکت مسئولیت محدود می‌تواند حوزه‌های مختلفی را در بربگیرد از جمله بازرگانی، مهندسی، کشاورزی، صنعتی و فناوری اطلاعات. این شرکت‌ها برای انجام هر نوع فعالیت اقتصادی که به شرکت در مناقصات و مزایده‌ها نیاز نداشته باشد، مناسبند.

انتخاب نام برای شرکت مسئولیت محدود

پس از ثبت، قانون شرکت مسئولیت محدود‌‌ را به‌ این نام، به عنوان یک شخص حقوقی می‌شناسد و تحت حمایت قرار می‌دهد. در انتخاب نام شرکت مسئولیت محدود، باید عبارت «با مسئولیت محدود‌‌» قید شود وگرنه شرکت در مقابل اشخاص ثالث تضامنی محسوب می‌گردد و تابع مقررات آن خواهد بود. ‌این ضمانت آثار مهمی دارد زیرا شرکت تضامنی و مسئولیت محدود تفاوت‌هایی دارند.

برای مثال در صورت مازاد بودن دیون شرکت بر دارایی آن، طلبکاران حق مراجعه به شرکای ضامن را دارند یا تفاوت آن‌ها در اثر ورشکستگی شرکاء بر شرکت و بالعکس.

نام شرکت نباید متضمن نام هیچ‌یک از شرکا باشد در غیر‌این صورت شریکی که نامش در نام شرکت ذکر شده در حکم شریک ضامن خواهد بود. البته شرکاء فی‌النفسه شریک ضامن نیستند، بلکه فقط در مقابل اشخاص ثالث که از نوع شرکت و مسئولیت‌‌های مدیران ناآگاه بوده‌اند، شرکاء ضامن فرض می‌شوند و مسئولیت شرکاء ضامن بر آن ها تحمیل می‌شود.

ثبت موسسه غیر تجاری : در کنار شرکت‌های‌ تجاری نهاد دیگری به نام مؤسسه غیرتجاری وجود دارد که موضوع فعالیتش امور تجاری نیست و جهت انجام اموری که جنبه غیرتجاری دارد از قبیل امور علمی، ادبی، امور خیریه و امثال آن تشکیل می‌شود. فعالیت غیرتجاری این مؤسسات شامل فعالیت اقتصادی و غیراقتصادی می‌شود؛ این موضوع به این معنا است که مؤسسه غیرتجاری می‌تواند با هدف کسب سود و تقسیم آن بین اعضاء خود تشکیل شود و یا هدف تشکیل این مؤسسه امور مالی نباشد.

انواع مؤسسات غیرتجاری به دو نوع تقسیم می‌شوند که در مؤسسه غیرتجاری انتفاعی هدف کسب منافع و به دست آوردن سود و تقسیم آن بین اعضاء است. برای مثال، آموزشگاه‌های زبان نوعی از مؤسسات انتفاعی هستند که با هدف کسب سود تشکیل شده‌اند. اما در مؤسسه غیرتجاری غیرانتفاعی هدف کسب منافع و تقسیم آن بین اعضاء نیست مانند مؤسسات خیریه. بنابراین، مؤسسه غیرتجاری با اهداف نامحدود و متفاوت می‌تواند تشکیل شود که سودآوری یا فعالیت‌های اقتصادی می‌تواند جزئی از آن باشد یا نباشد.

نکته‌ای که در این زمینه باید به آن توجه داشته باشید این است که با توجه به اینکه هدف مؤسسات غیرتجاری محدودیت ندارد اما، اگر این مؤسسه با هدفی تشکیل شده باشد که این هدف و موضوع فعالیت مغایر با موازین عمومی و مقررات قانونی باشدف این مؤسسه امکان ثبت ندارد.

موضوع فعالیت موسسه غیرتجاری

هر موسسه‌ای برای تاسیس باید موضوع فعالیت خود را مشخص کند. موضوع نه تنها حیطه فعالیت را تعیین می‌کند بلکه بر انتخاب نوع موسسه و نحوه ثبت نیز تاثیرگذار است. چرا که تعداد زیادی از آن‌ها نیاز به دریافت مجوز دارند. ضمن اینکه برخی از موسسه‌ها می‌تواند در چند موضوع به‌صورت هم‌زمان فعالیت کنند.

این نکته را به‌خاطر داشته باشید که موضوع فعالیت موسسه غیر تجاری یک عنوان تک کلمه‌ای مثل هنری، حقوقی یا ورزشی نیست. بلکه باید با جزئیات کامل مشخص شود تا حد و حدود آن به‌طور کامل در اساسنامه تعیین شود و شرکا در همین محدوده فعالیت کنند.

برای مثال اگر قصد ثبت موسسه حقوقی دارید باید مشخص کنید، حوزه فعالیت شما شامل چه مواردی است و نمونه موضوع فعالیت موسسه غیرتجاری را با جزئیات ذکر کنید.

انتخاب نام برای موسسه غیرتجاری

موسسات و شرکت‌ها در یک مرجع یعنی اداره ثبت شرکت‌ها، به ثبت می‌رسند. در نتیجه قواعد تاسیس آن‌ها با یکدیگر مشابه است و در مواردی مثل انتخاب نام، اصول و ضوابطی برای آن در نظر گرفته شده است.

از طرف دیگر تعداد زیادی از انواع موسسات غیر تجاری با توجه به موضوع فعالیت خود باید از سازمان یا ارگان خاصی، مجوز دریافت کنند. این مساله، یعنی سازمان‌ها هم اصول خاصی برای تاسیس و مراحل آن در نظر می‌گیرند که در انتخاب نام آن‌ها هم تاثیرگذار است.

اسم شخصیت حقوقی، ویژگی‌های عمومی دارد که برای تمام شرکت‌ها و موسسات یکسان است. این ویژگی‌ها را می‌توان در یک طبقه‌بندی کلی شامل موارد زیر دانست:

  • تکراری نبودن
  • دارای معنی بودن (فارسی)
  • داشتن ارتباط موضوعی فعالیت
  • استفاده نکردن از اسامی بیگانه
  • سه سیلابی بودن نام (یا بیشتر)

ویژگی‌های دیگری هم وجود دارد که به عنوان قواعد انتخاب نام موسسات غیر تجاری باید به آن‌ها توجه کنید؛

  • اگر از اسم شهر یا مکان خاصی در نام استفاده می‌کنید، موسسه شما هم باید در همان شهر ثبت شده باشد. در غیر این صورت استفاده از آن مجاز نیست.
  • دارای معنی بودن (فارسی)
  • واژه‌های عمومی مثل حقوقی، حسابداری، روانشناسی، آموزشی و غیره بخشی از نام نیستند، بلکه عنوانی هستند که مُعرف فعالیت شما به‌حساب می‌آیند.
  • بیشتر موسسات نیاز با توجه به موضوع فعالیت خود نیاز به اخذ مجوز دارند، در این صورت نام انتخابی آن‌ها باید توسط سازمان صادرکننده مجوز هم تایید شود.

شرکت تضامنی یکی از قالب‌های رایج و رسمی شرکت‌ها تجاری در حقوق تجارت است. ویژگی اصلی شرکت تضامنی مسئولیت زیاد و مطلق شرکا در پرداخت بدهی‌های شرکت است. در نام شرکت تضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» ‌و حداقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.

اصطلاح «مسئولیت تضامنی» نیز در این حوزه به این معناست که طلبکاران شرکت تضامنی می‌توانند برای دریافت تمام مطالبات خود به هر یک از شرکای شرکت تضامنی رجوع کنند و در واقع هر شریک در تادیه دیون شرکت مسئولیت کامل دارد.

با تاسیس شرکت در قالب تضامنی، مشتریان اعتماد بیشتری به کسب‌وکار مذکور می‌کنند چرا که می‌دانند دریافت طلب‌های مالی با راحتی بیشتری صورت می‌گیرد.

یکی از رایج‌ترین کاربردهای شرکت تضامنی، تاسیس صرافی‌ است. طبق دستورالعمل تاسیس صرافی، شرکای متقاضی باید صرافی را صرفا در قالب شرکت تضامنی ثبت کنند.

مراحل ثبت انواع شرکت

پس از اطمینان از تصمیم برای ثبت شرکت در ایران می‌توانید برای انجام ثبت شرکت آنلاین و از طریق سامانه اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری مراحل کار را آغاز کنید. ابتدا باید در سامانه ذکرشده ثبت نام کنید و مراحل اصلی را مطابق سیستم طی کنید. توصیه‌ می‌کنیم قبل از آغاز فرایند، مدارک لازم مانند تصمیم در مورد انتخاب نام شرکت (۵ انتخاب)، موضوع و فعالیت شرکت، آدرس و محل کار شرکت (همراه با کدپستی) و سرمایه اولیه را فراهم کنید. در این فرآیند اگر نیاز به مشاوره ثبت شرکت دارید، کارشناسان ثبتی ما ضمن انجام فرآیند مشاوره‌های لازم برای تکمیل مدارک را به شما ارائه می‌دهند.

کارشناسان ثبتی وینداد پس از تکمیل مراحل زیر، شرکت سهامی خاص را برای شما ثبت خواهند کرد:

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

کارشناسان ثبتی وینداد پس از تکمیل مراحل زیر، شرکت مسئولیت محدود را برای شما ثبت خواهند کرد:

مراحل ثبت شرکت مسئولیت محدود

کارشناسان ثبتی وینداد پس از تکمیل مراحل زیر، موسسه غیرتجاری را برای شما ثبت خواهند کرد:

مراحل ثبت موسسه غیرتجاری

کارشناسان ثبتی وینداد پس از تکمیل مراحل زیر، شرکت تضامنی را برای شما ثبت خواهند کرد:

مراحل ثبت شرکت تضامنی

مدارک و شرایط انواع ثبت شرکت

برای آنکه سهامداران و مؤسسین شرکت سهامی خاص اقدام به ثبت شرکت تجاری و انجام مراحل آن نمایند، باید علاوه بر شرایط اولیه، مدارک لازم را تکمیل و به منظور ثبت شرکت اینترنتی در سامانه بارگذاری کنند.

مدارک و شرایط لازم برای ثبت شرکت‌های سهامی خاص عبارت است از:

  • وجود حداقل 3 شریک و 2 بازرس
  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • ثبت نام در سامانه ثنا (این مدرک برای تمامی اعضای هیئت مدیره الزامی است)
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی شرکا و اعضای هیات مدیره و بازرسین
  • اخذ مجوز لازم درخصوص موضوع فعالیت (در صورت نیاز به تایید و اخذ مجوز از سوی نهاد، اداره یا سازمان خاصی)
  • اقرارنامه کلیه‌ اعضای هیئت مدیره، مدیر عامل و بازرسان شرکت مبنی بر اینکه مشمول ممنوعیت‌های مندرج در اصل 141 قانون اساسی نبوده و هیچگونه ممنوعیت قانونی موضوع مواد 111 و 126 قانون تجارت برای آن‌ها جهت عضویت در هیئت مدیره و مدیر عاملی وجود ندارد.
  • اقرارنامه بازرس یا بازرسان مبنی بر اینکه هیچگونه نسبت فامیلی اعم از نسبی و سببی با مدیران و مدیر عامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم ندارند و خود و یا همسرشان نیز از مدیران و مدیر عامل
  • گواهی عدم سوءپیشینه کیفری کلیه اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت شرکت، - آگهی تاسیس و نامه نمایندگی (در صورتی که شخص حقوقی باشد)
  • گواهی بانک مبنی بر واریز 35 درصد از 20 درصد کل سرمایه اولیه شرکت

حتما توجه داشته باشید که شماره تلفن همراه اعضای هیات مدیره و بازرسان باید به نام خود آن‌ها باشد.

شرکای شرکت با مسئولیت محدود باید برای درخواست ثبت شرکت، مدارک لازم را تهیه نمایند و خدمات ثبت شرکت، مستلزم ارائه این مدارک به مرجع ثبت شرکت‌ها است.

مدارک و شرایط ثبت شرکت مسئولیت محدود عبارت است از:

  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی شرکا و اعضای هیات مدیره
  • فتوکپی برابر با اصل مدارک هویت تمام شرکا، مدیران و هیئت نظارت
  • ثبت نام اعضای هیات مدیره در سامانه ثنا
  • اخذ مجوز لازم درخصوص موضوع فعالیت (در صورت نیاز به تایید و اخذ مجوز از سوی نهاد، اداره یا سازمان خاصی)
  • گواهی‌نامه عدم سوء پیشینه اعضای هیئت مدیره شرکت
  • آگهی تاسیس و نامه نمایندگی (در صورتی‌که شخص حقوقی باشد)
  • ارسال نام‌های پیشنهادی به منظور ثبت نام شرکت

حتما توجه داشته باشید که شماره تلفن همراه اعضای هیات مدیره و بازرسان باید به نام خود آن‌ها باشد.

متقاضیان ثبت موسسه، علاوه‌بر احراز شرایط قانونی باید مدارک لازم برای ثبت موسسه را هم ارائه کنند.

مدارک ثبت مؤسسه غیرتجاری به‌ترتیب زیر است:

  • وجود حداقل 2 شریک
  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • تنظیم اساسنامه موسسه تجاری حداقل در 2 نسخه
  • تنظیم صورت‌جلسه مجمع مؤسسین حداقل در 2 نسخه
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی شرکا و اعضای هیات مدیره
  • ثبت نام اعضای هیات مدیره در سامانه ثنا
  • اخذ مجوز لازم درخصوص موضوع فعالیت (در صورت نیاز به تایید و اخذ مجوز از سوی نهاد، اداره یا سازمان خاصی)
  • آگهی تاسیس و نامه نمایندگی (در صورتی که شخص حقوقی باشد)

برای ثبت شرکت تضامنی علاوه بر داشتن شرایط لازم باید مدارک زیر را هم داشته باشید.

  • حداقل دو شریک
  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی شرکا و اعضای هیات مدیره
  • اخذ مجوز لازم درخصوص موضوع فعالیت (در صورت نیاز به تایید و اخذ مجوز از سوی نهاد، اداره یا سازمان خاصی)
  • ثبت نام اعضای هیات مدیره در سامانه ثنا
  • آگهی تاسیس و نامه نمایندگی (در صورتی که شخص حقوقی باشد)
  • پیشنهاد 5 نام برای شرکت

ریز هزینه‌ها

* هزینه‌های ثبت شرکت وینداد در تهران و شهرستان برای انواع ثبت شرکت های تخصصی ، یکسان است.

قیمت ثبت شرکت سهامی خاص
خدمت ثبتی هزینه (تومان)
1 تنظیم اساسنامه و مدارک ثبتی 2,700,000
2 تکمیل اطلاعات در سامانه 1,000,000
3 تایید نام و پوشه 150,000
4 پیک 250,000
5 حق الثبت 200,000
6 پست مدارک مربوطه 100,000
7 اخذ تاییدیه نام شرکت 150,000
8 هزینه روزنامه رسمی 450,000
جمع کل خدمات 5,000,000

قیمت ثبت شرکت مسئولیت محدود
خدمت ثبتی هزینه (تومان)
1 تنظیم اساسنامه و مدارک ثبتی 2,700,000
2 تکمیل اطلاعات در سامانه 1,000,000
3 تایید نام و پوشه 150,000
4 پیک 250,000
5 حق الثبت 200,000
6 پست مدارک مربوطه 100,000
7 اخذ تاییدیه نام شرکت 150,000
8 هزینه روزنامه رسمی 450,000
جمع کل خدمات 5,000,000

قیمت ثبت موسسه غیرتجاری
خدمت ثبتی هزینه (تومان)
1 تنظیم اساسنامه و مدارک ثبتی 2,700,000
2 تکمیل اطلاعات در سامانه 1,000,000
3 تایید نام و پوشه 150,000
4 پیک 250,000
5 حق الثبت 200,000
6 پست مدارک مربوطه 100,000
7 اخذ تاییدیه نام شرکت 150,000
8 هزینه روزنامه رسمی 450,000
جمع کل خدمات 5,000,000

قیمت ثبت شرکت تضامنی
خدمت ثبتی هزینه (تومان)
1 تنظیم اساسنامه و مدارک ثبتی 2,700,000
2 تکمیل اطلاعات در سامانه 1,000,000
3 تایید نام و پوشه 150,000
4 پیک 250,000
5 حق الثبت 200,000
6 پست مدارک مربوطه 100,000
7 اخذ تاییدیه نام شرکت 150,000
8 هزینه روزنامه رسمی 450,000
جمع کل خدمات 5,000,000
سوالات متداول

خیر. اگر در طی بارگذاری مدارک ثبت شرکت مجازی مشکلی در اسناد لازم وجود داشته باشد یا مدارک کامل نباشد، سامانه ثبت شرکت‌ها اخطار رفع نقص صادر می‌نماید و شما می‌توانید پس از رفع نقص موجود، به فرایند ثبت شرکت انلاین ادامه دهید.

خیر. آن چیزی که سبب أخذ مالیات می‌شود، ثبت شرکت است و با ثبت شرکت، سال مالی آغاز خواهد شد. علاوه بر این، درصورتیکه شرکت به ثبت برسد اما فعالیتی نداشته باشد نیز، نیازی به پرداخت مالیات نیست.

برای شرکت‌ها اساسنامه‌های آماده و چاپی وجود دارد که موسسین می‌توانند از آن‌ها استفاده نمایند ولی این نمونه‌های آماده باید با توجه به نیاز شرکت و موسسین تغییر کند تا در آینده مشکلی ایجاد نشود. می‌توان اساسنامه را به کمک مشاورین حقوقی تدوین یا ویرایش نمود.

مدت زمان ثبت شرکت ۱۴ روز کاری است تا به مرحله درج آگهی در روزنامه رسمی برسد.

در سال 1403 داشتن کد ثنا برای ثبت شرکت سهامی خاص و تمامی اعضا الزامی است.

برای تاسیس شرکت سهامی خاص، باید مدرک تحصیلی و کارت پایان خدمت ارائه کنیم؟

برای ثبت شرکت سهامی خاص نیاز نیست مدرک تحصیلی خاصی داشته باشید و حتما نیاز به تحصیلات دانشگاهی نیاز نیست مگر در مواردی که شرکت در زمینه تخصصی و خاصی فعالیت دارد.

بله اعضای هیات مدیره می‌توانند در سایر شرکت‌ها به عنوان اعضای هیات مدیره فعالیت کنند اما یک نفر نمی‌تواند به عنوان مدیرعامل در 2 شرکت فعالیت کند.

بله، برای ثبت شرکت سهامی خاص باید محلی که دارای موقعیت اداری است را معرفی نمایید. به خاطر داشته باشید که در هر کد پستی تنها یک شرکت قابل ثبت است.

خیر، کارمندان رسمی دولت تا زمانی که در سمت دولتی خود مشغولند نمی‌توانند به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت‌های سهامی خاص فعالیت کنند.

بله، در حال حاضر طبق قانون جدید تصویب شده امکان تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص و بالعکس وجود دارد.

خیر، موسسات هم مانند شرکت‌ها موظف به پرداخت مالیات هستند و فقط بعضی از انواع آن مانند خیریه‌ها معافند.

خیر، مدیران شرکت تضامنی می‌توانند از میان اعضای شرکت یا اشخاص خارج از آن انتخاب شوند.

بانک مرکزی تنها مرجعی‌ است که مجوز صرافی برای تاسیس شرکت تضامنی را صادر می‌کند.

دریافت مجوز، کامل بودن مدارک و مستندات متقاضی، نداشتن چک برگشتی، نداشتن بدهی جاری برای تمامی شرکا، بررسی وضعیت مالیاتی هیئت مدیره و مدیرعامل، دریافت گواهی تودیع کامل سرمایه از مهم‌ترین شرایط است.

آدرس رسمی سایت و سامانه برای هرگونه ثبت شرکت و امور وابسته به ثبت، سازمان ثبت اسناد و املاک تهران و شهرستان ها irsherkat.ssaa است. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره تماس 02128427846 تماس حاصل نمایید.

فرآیند ثبت شرکت تجاری ۱۴ روز کاری پس از تکمیل مدارک شما انجام می‌شود.

موسسین شرکت می‌توانند اعضای حقیقی یا حقوقی باشند و در این راستا محدودیت قانونی وجود ندارد.

مشاوره رایگان ثبت شرکت صرفا در ابتدای فرآیند ثبت و به منظور تکمیل مدارک، انتخاب نوع شرکت و غیره انجام می‌شود اما در فرآیند اجرایی که شما انجام می‌دهید، مشاوره ثبتی ارائه نخواهد شد.

ثبت شرکت

مدت زمان: 14 روز
مبلغ: 5,000,000 تومان