مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

کاوه متمادی

8 سال پیش

بیمه کارمند با هزینه خودش

اگر کارمندی در قرارداد کار به صورت 20 روز ساعت کاری داشته باشد و به همین تعداد روز هم حقوق متناسب با قانون کار دریافت کند.آیا اگر بیمه این فرد به جای ۲۰ روز, به درخواست خودش ۳۰ روزه رد شود و او مابقی آن ۱۰ روز را پرداخت کند. این روند مشکل حقوقی دارد؟ و چطور می توان این مورد را در قرارداد کار اضافه کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

با سلام 

نکته ای که شما بدان اشاره فرمودید خلاف قانون است و امکان اضافه شدن آن در قرارداد کار هم وجود ندارد. باید بررسی به عمل بیاورید که آیا می توان این 10 روز را به صورت خویش فرما رد کرد یا خیر که البته احتمال این امر هم ضعیف است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر صفری

2 سال پیش

پیوست در مبایعه نامه

سلام آیا میشه برای مبایعه نامه پیوست قرار داد به طوری که اعتبار اون مبایعه نامه رو مشروط و معلق به اجرای مفاد اون پیوست کرد؟ اگر این امکان وجود داره در مبایعه نامه باید به چه اسمی به اون اشاره کرد مثلا گفت این مبایعه نامه دارای پیوسته یا دارای متمم یا .....؟

پروفایل کاربر

اکبر سفریان

5 ماه پیش

پرداخت مبلغ جریمه اصلاح عناوین شغلی و مبلغ 4درصد مشاغل سخت و زیان آور

با سلام خدمت شما

بنده 20سال پیش در نیروگاه مشغول به کار شدم که حدود چهار سال آن به صورت پیمانی بوده و قرار دادی نداشتیم و در آن زمان نیروگاه ما هم واجد شرایط سختی کار نبوده که بعد از کلی دوندگی شورا الان چند سالیه که سختی کار بهمون تعلق گرفته سوال بنده اینه که مبلغ جریمه اصلاح عناوین شغلی و مبلغ 4درصد مشاغل سخت و زیان آور به عهده کیه پیمانکار یا کارفرما.ممنون میشه اگه بنده رو راهنمایی کنید.طبق شماره قانون