کاوه متمادی
بیمه کارمند با هزینه خودش
اگر کارمندی در قرارداد کار به صورت 20 روز ساعت کاری داشته باشد و به همین تعداد روز هم حقوق متناسب با قانون کار دریافت کند.آیا اگر بیمه این فرد به جای ۲۰ روز, به درخواست خودش ۳۰ روزه رد شود و او مابقی آن ۱۰ روز را پرداخت کند. این روند مشکل حقوقی دارد؟ و چطور می توان این مورد را در قرارداد کار اضافه کرد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مرتضی م
تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)
احتراماً به استحضار می رساند ،با توجه به متن تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)
تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.
خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا فرزندان ایثارگر با بیش از 6 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟
مریم دهاقانی
برداشت اطلاعات کاری
سلام وقتتون بخیر ببخشید من به تازگی از یک شرکت معماری بیرون اومدم اونجا به عنوان طراح کار میکردم و 2 سال کاری که انجام دادم و همه ی طرح ها و پروژه هام الان تو سیستم شرکت مونده و کارفرمام اجازه برداشتنشون رو به من نمیده میگه اطلاعات محرمانه هست.در حالی که اکثرشون هم فقط طراحی داخلی های ویلاهای شخصیش بوده.
اما از اون جایی ک من کارم طوری هست که رزومه ام فقط با وجود عکس ها و پروژه هام معتبره و بدون نشون دادن پروژه هایی که کار کردم عملا دیگر بدون سابقه کار حساب میشم تو رشته ی خودم،میخوام ببینم این اقا از لحاظ قانونی میتونه نگذارد من پروژه هام رو بردارم؟و اینک اگر نگذارد من حق اینو دارم که بهش بگم پس هر چی انجام دادم رو پاک میکنم؟چرا وقتی من از اون جا اومدم بیرون باید از کار من استفاده کنه؟
درضمن من بطورکل هیچگونه قرارداد استخدامی یا عدم افشا اطلاعاتی امضا نکردم
امیر اختر
فروش سورس کد
سلام من برنامه نویس چندین پروژه بودم در یک شرکت و کل یک پروژه
(پروژه آخر حضورم در اون شرکت) رو خودم تنها نوشتم و لازم به ذکر هستش که هیچ قراردادی با این شرکت نداشتم و توافقی حقوق میریختند برام چند ماه آخر هم حقوق ندادند و من مجبور به ترک شرکت شدم و لازم به ذکر هست که این پروژه ی آخر رو یک نفر به شرکت سفارش داده بود و قرارداد هم داشت ولی تایم تحویلشم گذشته بود چندین ماه و تا الانم تحویلش ندادند.حالا این بنده خدا که کار رو به شرکت سفارش داده بود می خواد سورس کد پروژه رو از من که برنامه نویس کار هستم بخره و ضمنا من با شرکت چون قراردادی ندارم ملزم عدم فروش و بهره برداری نیستم ولی کد رو چون توی سیستم اونها میزدم تا آخرین روز همون جا گذاشتم و خب یه نسخه هم که خودم دارم ازش.حالا با همه ی این اوصاف من می تونم سورس رو به ایشون بفروشم یا خی؟.ممنون.