مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

کاوه متمادی

8 سال پیش

بیمه کارمند با هزینه خودش

اگر کارمندی در قرارداد کار به صورت 20 روز ساعت کاری داشته باشد و به همین تعداد روز هم حقوق متناسب با قانون کار دریافت کند.آیا اگر بیمه این فرد به جای ۲۰ روز, به درخواست خودش ۳۰ روزه رد شود و او مابقی آن ۱۰ روز را پرداخت کند. این روند مشکل حقوقی دارد؟ و چطور می توان این مورد را در قرارداد کار اضافه کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

با سلام 

نکته ای که شما بدان اشاره فرمودید خلاف قانون است و امکان اضافه شدن آن در قرارداد کار هم وجود ندارد. باید بررسی به عمل بیاورید که آیا می توان این 10 روز را به صورت خویش فرما رد کرد یا خیر که البته احتمال این امر هم ضعیف است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا گنجی

9 ماه پیش

حق السعی

سلام.وقت بخیر .بدلیل اخراج غیرقانونی بازگشت بکار گرفتم .اول اینکه باید در همون شغل قبلی مشغول بشم یا خیر ؟ دوم اینکه حق السعی ایام بلاتکلیفی فقط حقوق پایه بهم تعلق میگیره یا حقوق پایه بعلاوه بن ،حق شیفت ،اضافه کاری و غیره سپاسگزارم

پروفایل کاربر

خانم بیگی

6 سال پیش

اعمال افزایش حقوق کارمندان درسال 99

سلام وقت بخیر

افزایش حقوق سال 99شامل حال پرسنل قراردادی مجموعه و شرکت های خصوصی هم میشه؟؟

پایه حقوق من ۱۸۰۰۰۰۰بوده یعنی میشه ۲۵۰۰۰۰۰؟!!

پروفایل کاربر

خانم بیگی

5 سال پیش

پیگیری عیدی و مزایای ۹۹

سلام روزبخیر.بنده ⁴ماه(ازهردادتاشهریور۹۹ در یک مجموعه ی خصوصی به صورت شیفت بندی دوروز در هفته مشغول ب کار بودم  و بخاطر شرایط کرونا و به درخواست خودشون لفت دادم.میخواستم بدونم عیدی امسال به بنده تعلق میگیرد؟چقدر؟