پروفایل کاربر

کاوه متمادی

8 سال پیش

بیمه کارمند با هزینه خودش

اگر کارمندی در قرارداد کار به صورت 20 روز ساعت کاری داشته باشد و به همین تعداد روز هم حقوق متناسب با قانون کار دریافت کند.آیا اگر بیمه این فرد به جای ۲۰ روز, به درخواست خودش ۳۰ روزه رد شود و او مابقی آن ۱۰ روز را پرداخت کند. این روند مشکل حقوقی دارد؟ و چطور می توان این مورد را در قرارداد کار اضافه کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

با سلام 

نکته ای که شما بدان اشاره فرمودید خلاف قانون است و امکان اضافه شدن آن در قرارداد کار هم وجود ندارد. باید بررسی به عمل بیاورید که آیا می توان این 10 روز را به صورت خویش فرما رد کرد یا خیر که البته احتمال این امر هم ضعیف است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد شهیدی فر

1 سال پیش

قرارداد با شرکت

سلام وقت بخیر

جهت قرار داد با شرکت کارفرما اعلام کرده که هر دو قرارداد پیش خودشون یعنی شرکت میمونه و قرادادی بمن نمیدن خاستم بدونم مورد داره ؟!

پروفایل کاربر

مریم دهاقانی

2 سال پیش

برداشت اطلاعات کاری

سلام وقتتون بخیر ببخشید من به تازگی از یک شرکت معماری بیرون اومدم اونجا به عنوان طراح کار میکردم و 2 سال کاری که انجام دادم و همه ی طرح ها و پروژه هام الان تو سیستم شرکت مونده و کارفرمام اجازه برداشتنشون رو به من نمیده میگه اطلاعات محرمانه هست.در حالی که اکثرشون هم فقط طراحی داخلی های ویلاهای شخصیش بوده.
اما از اون جایی ک من کارم طوری هست که رزومه ام فقط با وجود عکس ها و پروژه هام معتبره و بدون نشون دادن پروژه هایی که کار کردم عملا دیگر بدون سابقه کار حساب میشم تو رشته ی خودم،میخوام ببینم این اقا از لحاظ قانونی میتونه نگذارد من پروژه هام رو بردارم؟و اینک اگر نگذارد من حق اینو دارم که بهش بگم پس هر چی انجام دادم رو پاک میکنم؟چرا وقتی من از اون جا اومدم بیرون باید از کار من استفاده کنه؟
درضمن من بطورکل هیچگونه قرارداد استخدامی یا عدم افشا اطلاعاتی امضا نکردم

پروفایل کاربر

محسن حسنلو

7 سال پیش

مشکل مالی

باسلام بنده دریک کارخونه کارمیکردم ماه گذشته براثر درگیری بایکی ازهمکاران ازکاراخراج شدم باتوجه به اینکه بنده ۲۵میلیون ازکارخانه وام گرفته بودم وماهیانه ۶۰۰تومن ازحقوقم کسرمیشد وحالا که بیکارهستم وازحقوق ناچیز بیمه بیکاری استفاده مینمایم وتوان پرداخت کلی ویا اقساط بامبلغ بالا راندارم چطوری میتونم ازخودم درمقابل شکایت کارخانه درقبال مبلغ باقیمانده وام ازخود دفاع کنم .درضمن یک چک ازبابت تضمین پرداخت اقساط ویک سفته ازبابت حسن انجام کارازمن دریافت شده است .لطفا راهنمایی فرمایید.باتشکر