بدون نام
تبدیل وضعیت استخدامی
باسلام و خسته نباشید
بنده در آزمون کشوری استخدامی آب وفاضلاب روستایی پذیرفته شدم و بعداز آن آب و فاضلاب روستایی که یک شرکت دولتی بود با آب و فاضلاب شهری که یه شرکت نیمه دولتی(خصوصی) هست ادغام شده و وضعیت استخدامی ما که قرار بود در روستایی پیمانی باشد و کد استخدامی از سازمان امور اداری و استخدامی صادر شود شنیده میشود که قرار است بعد ادغام به قرارداد کار کعین تبدیل شود! حال سوال اینجاست که آیا تبدیل وضعیت استخدامی با توجه به آزمون استخدامی کشوری که ما دادیم قانونیست؟ وآیا با تبدیل وضعیت استخدامی ما متضرر می شویم ؟ یا قرارداد کار معین هم معادل استخدام پیمانی در شرکت های نیمه دولتی است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی در راستای سیاست های اصل 44 قانون اساسی صورت می پذیرد. به موجب تبصره 1 ماده 21 قانون مدیریت خدمات کشوری، در صورت واگذاری سهام شرکت های دولتی به نحوی که شرکت مذکور غیردولتی شود، قوانین و مقررات قانون کار بر کارمندان شرکت واگذار شده اعمال می گردد و این افراد کارمندان کارفرمای جدید محسوب می شوند.
شما در صورتی که به صورت پیمانی استخدام شوید، مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری خواهید بود و در صورتی که به استخدام شرکت های خصوصی در قالب قراردادهای کار دربیایید تابع قانون کار خواهید بود و از مزایای آن قانون بهره مند خواهید شد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
میثم کریمی
فیش حقوقی
با سلام
شرکتی که من کار می کنم اصلا و ابدا فیش حقوقی و قرارداد کار رو تحویل کارگر نمیدن یعنی هیئت مدیره شرکت گفته تحت هیچ شرایطی فیش حقوقی رو تحویل پرسنل ندید . میخواستم ببینم ایراد قانونی این کار چی هست .
میلاد رفیعی
قرار داد با مبلغ کمتر از قانون کار
آیا میشه با نیرو های شرکت قراردادی با حقوق کمتر از قانون کار ببندیم؟ چطور؟
آیا مشکلی برای شرکت بهوجود میاد و امکان شکایت کردن از شرکت وجود داره ؟
علی دادخواه
قرارداد ساعتي
با سلام و احترام
درخصوص استفساريه جديد مجلس موضوع تبديل وضعيت فرزندان ايثارگر در دستگاه هاي اجرايي.
بنده در يك بانك دولتي بيش از 7 سال به صورت قرارداد ساعتي (120 ساعت در ماه) ولي به صورت روزهاي كامل در ماه فعالت دارم .
در اين استفساريه گفته شده كه نيروهاي قراردادي و پيماني تبديل به رسمي قطعي شوند ولي اداره پرسنلي ما گفته كه شما قرارداد ساعتي هستيد مشمول اين طرح نميشويد، درصورتي كه حق بيمه اي كه براي ما رد ميشود بصورت كامل 30 روز مي باشد.
لطف بفرمائيد كه قرارداد ما در مراجع قضايي چه حكمي دارد؟ ممنون ميشوم.