مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

کاربر

5 سال پیش

تمدید نکردن قرارداد کار

من 4 ماهه دارم کار میکنم و بهم حقوق پرداخت میشود ولی قراردادم 4 ماه پیش تمام شد و تمدید نکردند. یعنی در واقع بدون قرارداد دارم کار میکنم و حقوق میگیرم.میخواستم بدونم چهکار باید بکنم.میتوانم شکایت کنم؟ قراردادم از حالت معین به رسمی تغییر میکند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

قرارداد شفاهی همچون قرارداد کتبی توسط قانون گذار به رسمیت شناخته شده است. در صورتی که کارفرما حقوق و مزایای شما از جمله حق بیمه به طور کامل پرداخت می کند، موجبی برای طرح شکایت وجود ندارد. اما توصیه می شود جهت حفظ حقوق خود با توجه به احتمال بروز اختلافات آینده، نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نمایید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

محمد رحیمی

4 سال پیش

ببخشید میخواستم بدونم چنانچه مدت قرارداد کارگر تمام شود می توان با قرارداد را تمدید نکرد و او را اخراج کرد؟(بعد از پایان قرارداد موقت). با تشکر

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

انوشیروان یعقوبیان

2 ماه پیش

چه چیزی در فردا قیر قانونی است

آیا کار فرما میتواند در قرار داد قید کند که اگر کارگر زودتر موعد مقرر کار خود را ترک کن میتواند نصف حقوق یک ماه آن را پرداخت نکند

پروفایل کاربر

حسین سعادتی

6 سال پیش

قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند

با سلام  

۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟

۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟

۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟

لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس