نیما قربانی بیاتی
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت، وجه التزام را به صورت درصد تعیین کرد؟
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت به جای تعیین مبلغی به عنوان وجه التزام به صورت سفته، درصدی را تعیین کرد؟ به این صورت که در صورت رقابت طرف مقابل و راه اندازی یک استارتاپ مشابه، در این صورت درصد مشخصی از سهام آن شخص به عنوان جریمه به طرف دیگر قرارداد تعلق گیرد.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
arezo arabi
سوال حقوقی در مورد قرارداد
سلام روزتون بخیر میخواستم ببینم توی یک قرارداد آموزشی بهتر هست قرارداد بین شخص حقیقی و شخص حقوقی منعقد شود یا بین دو شخص حقیقی ؟و با استناد به چه چیزی؟
یونس احمدی
فروش خودرو
سلام
بنده یکدستگاه خودرو فروختم و قولنامه دستی نوشتیم و مبلغ ۱۰ میلیون تومان بیعانه گرفتم و در دفترخانه وکالت تنطیم کردم ولی فروشنده برای تسویه حساب حاضر نشد و تلفنی به من اعلام کرد که از خرید منصرف شده،قولنامه به صورت دستی و تک برگ نزد خریدار است و تاریخ و مبلغی هم برای حضور در دفترخانه و فسخ تعیین نکردیم،حالا خریدار مجددا میگه ماشینو میخوام با این تفاسیر من میتونم ماشین رو به شخص دیگری بفروشم؟وکالتی که بعد از گذشت ۴۸ساعت از تاریخ قرارداد در دفترخانه تنطیم کردم موجوده.
با تشکر
عبدالصمد کیانی
واریزی بابت خرید اپارتمان توسط چند نفر به حساب خریدار
با سلام و عرض ادب
آپارتمان خود را به یک خانم فروختم و در مبایعه نامه نحوه واریزی به حساب شبای بنده بوده حالا پس از سه ماه و انتقال سند بنام خریدار اکنون فردی پیدا شده و ادعا کرده پنج فقره واریزی توسط ایشان را باید عودت بدهید ؟
احتمال تبانی بین خریدار و مدعی خیلی زیاد است
با سپاس و ممنون از لطف شما