مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

7 سال پیش

حداقل و حداکثر ساعات کارکرد در قرارداد های کارگری چقدر است؟

سلام
میخواستم بپرسم وقتی به عنوان کارگر یا کارمند تو شرکتی استخدام میشم، حداقل و حداکثر ساعات کاری چقدره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

باسلام؛


ساعات کار می تواند در بعضی از روزهای هفته کمتراز میزان مقرر و درب عضی روزها نیز بیشتر از میزان تعیین شده در قانون باشد بشرط اینکه مجموع ساعات کارکرد در هفته از 44 ساعت تجاوز نکند. ملاک قراردادن 192 ساعت کار در ماه قانونی است، بعضی از شرکت ها در قرارداد کار با مدت موقت مبنا را 176 و بعضی 192 ساعت و 220 ملاک عمل قرار میدهند، لذا مبنای 192 ساعت عادلانه است و منعی ندارد.

در رابطه با کار در روز جمعه ، از آنجا که کارفرما روز دیگری را بجای روز جمعه برای استراحت در نظرگرفته این موضوع مصداق رعایت تبصره ماده 62 قانون کار بوده و قانونی می باشد.


محسن فیروزه ای

4 سال پیش

آیا مبنای 192 ساعت برای همه ماه ها سال با توجه به وجود تعطیلات رسمی در بعضی ماه ها قانونی می باشد؟

محسن فیروزه ای

4 سال پیش

آیا مبنای 192 ساعت برای همه ماه ها سال با توجه به وجود تعطیلات رسمی در بعضی ماه ها قانونی می باشد؟

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نسرین حسینی

2 سال پیش

استعفا

سلام وقت بخیر
من جایی دو هفته کار می کنم هنوز قرارداد امضا نشده و فقط انگشتم تو سیستم تعریف شده و آیدی نرم افزار شرکت برام ساختن
چند تا سوال : ۱.اگر بخوام بیام بیرون باید استعفا بنویسم ؟
۲.باید کپی مدارکم رو بگیرم ؟
۳.حقوق اون تایم رو باید بهم بدن ؟

پروفایل کاربر

Ozhan system jahan

5 سال پیش

نمونه قرارداد

برای یک انباردار چه نمونه قرادادی تنظیم کنیم؟ با توجه به اینکه سیستم های نگهداری کالا و قفسه بندی های هوشمند در انبار مورد استفاده است.

پروفایل کاربر

سین عین میم

2 سال پیش

جا به جایی اجباری در استخدام پیمانی

با سلام و وقت بخیر،
بنده و جمعی از دوستان در استخدامی وزارت بهداشت قبول نهایی شدیم،و زمان ثبت نام شغل محل خودمون رو مشخص کردیم که هرکس برای کدام بیمارستان امتحان بده.
حالا بعد از قبول نهایی دانشگاه شغل محل مارو به اجبار و بدون خواست ما تغییر داده و به زور ابلاغ مارو برای بیمارستان دیگه زده،
ما هم برای شروع به کار به اون بیمارستان نرفتیم و از دانشگاه خواستیم مارو همون جایی که قبول شدیم و توی دفترچه زدیم بفرسته،اما دانشگاه مدام مارو تهدید میکنه که اگر نریم خودش انصراف مارو میزنه.
میخواستم بپرسم همچین چیزی قانونی هست؟!
و اگر تا زمان شکایت و صدور رای دیوان ما برای شروع به کار نریم دانشگاه میتونه خود به خود انصراف ما رو بزنه؟!
و اینکه همون ابتدای کار و زمان تحویل مدارک از ما یه تعهد غیر محضری هم گرفتن که دانشگاه هرجا بخواد میتونه مارو بندازه علیرغم دفترچه ی استخدامی،اصلا این تعهد قانونیه آیا؟؟؟