مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

6 سال پیش

حداقل و حداکثر ساعات کارکرد در قرارداد های کارگری چقدر است؟

سلام
میخواستم بپرسم وقتی به عنوان کارگر یا کارمند تو شرکتی استخدام میشم، حداقل و حداکثر ساعات کاری چقدره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

باسلام؛


ساعات کار می تواند در بعضی از روزهای هفته کمتراز میزان مقرر و درب عضی روزها نیز بیشتر از میزان تعیین شده در قانون باشد بشرط اینکه مجموع ساعات کارکرد در هفته از 44 ساعت تجاوز نکند. ملاک قراردادن 192 ساعت کار در ماه قانونی است، بعضی از شرکت ها در قرارداد کار با مدت موقت مبنا را 176 و بعضی 192 ساعت و 220 ملاک عمل قرار میدهند، لذا مبنای 192 ساعت عادلانه است و منعی ندارد.

در رابطه با کار در روز جمعه ، از آنجا که کارفرما روز دیگری را بجای روز جمعه برای استراحت در نظرگرفته این موضوع مصداق رعایت تبصره ماده 62 قانون کار بوده و قانونی می باشد.


محسن فیروزه ای

4 سال پیش

آیا مبنای 192 ساعت برای همه ماه ها سال با توجه به وجود تعطیلات رسمی در بعضی ماه ها قانونی می باشد؟

محسن فیروزه ای

4 سال پیش

آیا مبنای 192 ساعت برای همه ماه ها سال با توجه به وجود تعطیلات رسمی در بعضی ماه ها قانونی می باشد؟

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر اختر

2 سال پیش

فروش سورس کد

سلام من برنامه نویس چندین پروژه بودم در یک شرکت و کل یک پروژه
(پروژه آخر حضورم در اون شرکت) رو خودم تنها نوشتم و لازم به ذکر هستش که هیچ قراردادی با این شرکت نداشتم و توافقی حقوق میریختند برام چند ماه آخر هم حقوق ندادند و من مجبور به ترک شرکت شدم و لازم به ذکر هست که این پروژه ی آخر رو یک نفر به شرکت سفارش داده بود و قرارداد هم داشت ولی تایم تحویلشم گذشته بود چندین ماه و تا الانم تحویلش ندادند.حالا این بنده خدا که کار رو به شرکت سفارش داده بود می خواد سورس کد پروژه رو از من که برنامه نویس کار هستم بخره و ضمنا من با شرکت چون قراردادی ندارم ملزم عدم فروش و بهره برداری نیستم ولی کد رو چون توی سیستم اونها میزدم تا آخرین روز همون جا گذاشتم و خب یه نسخه هم که خودم دارم ازش.حالا با همه ی این اوصاف من می تونم سورس رو به ایشون بفروشم یا خی؟.ممنون.

پروفایل کاربر

وحید وحیدی

7 سال پیش

پایان قرارداد کاری و عدم تحویل امور محوله به کارفرما

در صورتی که مهلت قرارداد یک کارمند به اتمام رسیده باشد و کارمند مایل به ادامه همکاری بیشتر نباشد و از فردای تاریخ اتمام کار دیگر در محل کار خود حاضر نشود، ایا کارفرما میتواند درخواست تحویل کار از کارمند خود بنماید؟ و در صورت امتناع کارمند در تحویل امور محوله خود، کارفرما میتواند از طریق سفته هایی که بابت تضمین کار از کارمند تحویل گرفته است اقدامی بنماید؟

پروفایل کاربر

کاوه متمادی

7 سال پیش

بیمه کارمند با هزینه خودش

اگر کارمندی در قرارداد کار به صورت 20 روز ساعت کاری داشته باشد و به همین تعداد روز هم حقوق متناسب با قانون کار دریافت کند.آیا اگر بیمه این فرد به جای ۲۰ روز, به درخواست خودش ۳۰ روزه رد شود و او مابقی آن ۱۰ روز را پرداخت کند. این روند مشکل حقوقی دارد؟ و چطور می توان این مورد را در قرارداد کار اضافه کرد؟