وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

لازم به ذکر است که شخص داور لزوما نباید وکیل دادگستری باشد بلکه نکته مهم این است که داور باید به موضوع داوری کاملا واقف باشد. برای این امر در اتاق بازرگانی داورانی از هر صنف حضور دارند که در آن زمینه خبره و کارشناس هستند.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی ملکی

راهنمایی حقوقی

در یک پرونده حقوقی باخواسته اثبات حق ارتفاق در مورد یک قطعه زمین که سال۵۷ بین سه شریک باسهم مساوی معامله و سپس دو شریک سهام خودرا به یک خریدار فروخته اند که یک شریک با قیدشرط الحاق به زمین خریدار سهم خودرا بدون حق ارتفاق معامله و شریک دیگر بصراحت بر حق ارتفاق در مبایعه نامه تصریح نموده است دادگاه علیرغم وجود شهود و... وعدم حضور و عدم ارایه لایحه از طرف خوانده تصمیم به ارجاع به کارشناس گرفت و علیرغم ذکرموارد پیش گفته در گزارش کارشناسی، کارشناس با ادعای اینکه معامله دو شریک بدون حق ارتفاق بوده و تصاویر ماهواره ای هم چیزی را نشان نمیده گزارش خلاف واقع ارایه داده و دادگاه اعتراض مارا نپذیرفته و بطلان دعوا صادر و تحدیدنظر نیز بدون رسیدگی تایید کرده و حتی شکایت کیفری برعلیه کارشناس را نیز بازپرس با ادعای اینکه پرونده در تجدیدنظر است قرار منع تعقیب صادر و اعتراض متعاقب هم رد شد البته شکایت در کانون کارشناسان هنوز در جریان است
لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی برای احقاق حق میتوان انجام داد

پروفایل کاربر

صفیه رضایی

آزادی متهم

امروز صبح برای ۳۶۰میایون و۱۰۰میلیون به کلانتری برده‌اند حالا لطفا راه حل چیه که یکشب هم زندانی نشه وبیاد خونه

پروفایل کاربر

Mirzaey Fatmeh

اموال و وراث

⚖️?سوال حقوقی ?⚖️

مردی در وصیت‌نامه‌اش، یک‌سوم اموال خود را برای فرزند آینده‌ای که هنوز به دنیا نیامده بود اختصاص داد. اما پس از مرگ او، همسرش هیچ‌گاه فرزندی به دنیا نیاورد!

سؤال: تکلیف این سهم از اموال چه می‌شود؟ آیا ورثه می‌توانند این مقدار را بین خود تقسیم کنند ؟؟

یا وصیت معتبر است؟؟

لطفا با استدلال حقوقی توضیح بدهید