مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عباس جوانمردی

6 سال پیش

سورس کد

با سلام. برنامه نویسی هستم که مدت 8 ماه در شرکتی کار کردم و وب سایتی خلق کردم از صفر. با توجه به عدم بستن قرار داد با کارفرما به دلیل قول و قرار های بسیار ایشان اکنون از پرداخت همه حقوق بنده سر باز زده و در طول 8 ماه مبلغ 4میلیون به من پرداخت و الان منکر پرداخت حق بیمه شده اند. ایشان همچنین تقاضای سورس کد کرده اند که در 4 ، 5 پروژه بزرگ دیگر استفاده نمایند در صورتی که حتی هزینه وب سایت را پرداخت نکرده و بدون قرار داد ادای مالکیت میکنند.
با توجه به اینکه چیزی وجود نداشته ، و استخدام بنده به ظاهر ( چون حق و حقوقی پرداخت نکردند حتی بدون حق نهار زمان نهار و استراحت را از من کسر کردند از زمان کل کار ) ،باعث خلق این وب سایت شد آیا باید سورس کد را تحویل دهم؟ آیا ایشان مجاز به استفاده و فروش و بهره برداری از حق و حقوق معنوی بنده است؟ آیا امکان ارجاع به امور صنفی رایانه ای برای بررسی وجود دارد ؟
به عنوان مدرک بیش از چندین صورت جلسه و بیش از 5 ساعت صدای ضبط شده از کارفرما موجود است اما ایشان الان زیر همه چیز زده ادای مالکیت تام میکند و میگوید سورس کد بدون پرداخت هزینه ای باید به آن تحویل و هر چند بار که مایل است فروخته یا استفتده شود!
لطفا راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

قرارداد کتبی بین شما و کارفرما وجود ندارد درحالیکه عملا نسبت به طراحی سایت برای ایشان اقدام کرده و مبالغی را نیز دریافت کرده اید، این به معنای وجود قراراد شفاهی مابین شماست. با توجه به ماده 6 قانون حمایت از از حقوق پدیدآورندگان نرم افزارهای رایانه ای اگر هدف از استخدام یا انعقاد قرارداد، پدید آوردن نرم افزار مورد نظر بوده و یا پدیدآوردن آن جزء موضوع قرارداد باشد، حقوق مادی مربوط به حق تغییر و توسعه نرم افزار متعلق به استخدام کننده یا کارفرما است، نگر اینکه در قرارداد به صورت دیگری پیش بینی شده باشد. بنابراین با توجه به اینکه توافق خلاف این ماده وجود ندارد سورس کد مورد نظر متعلق به کارفرما می باشد.  

ضمنا حقوق معنوی طراحی سایت، از جمله حق انتساب سایت به شما تعلق دارد و قابل انتقال و سلب شدن نیست.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن محمدی

2 سال پیش

درخواست برگشت به کار بعد از معافیت سربازی

سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم از خدمتتون
من برادرم سرباز شده(امریه گرفته) بابت امریه باید از جایی که کار میکرد استعفا میداد، همین کار رو کرد و بابت مشکل قبلی که داشت تونست معافیت بگیره و امریش هم بابت معافیت کنسل بشه
حالا میخواد برگرده جایی که کار میکرده، باتوجه به اینکه استعفای ایشون صرفا بابت سرباز شدنش بوده، شرکت میتونه از برگشت ایشون به محل کار و سمت قبلش جلوگیری کنه؟
تشکر

پروفایل کاربر

طیبه حسینی

5 سال پیش

شکایت برای دریافت حقوق و مزایا

سلام خسته نباشید من در یک موسسه ثبتی حقوقی از تاریخ ۱۶ آذر ماه ۹۸ شروع به کار کردم و کارفرما اعلام کرد که تا سر ماه باید آزمایشی و آموزشی کارکنید و پورسانت از قراردادی که در این مدت ببندید میشه حقوقت بعد در تاریخ ۱ دی ماه ۹۸ با من قرارداد سه ماهه تا پایان سال ۹۸ با حقوق ثابت ۱۵۰۰ و پورسانت ۴ درصد از قرارداد های خودم و ۱ درصد از قراردادهای کارشناسان فروش زیر دستم بگیرم و سال جدید قراردادی با من نبست و ۱۵ روز فروردین ۹۹ رو حقوق پرداخت نکرد و نصف حقوق پایه رو که برای سال جدید ۲ میلیون در نظر گرفته بود پرداخت کرد با همون درصد پورسانت های سال گذشته و قرار بود لیست بیمه رو از ۱ دی ماه ۹۸ رد کنه چون من بصورت ثابت از ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر اونجا کار میکردم حالا سوالم اینه من چون هیچ مزایایی شامل بن حق مسکن و پایه اداره کار رو کامل نمیگرفتم آیا شامل حالم میشه یا اینکه چون پورسانت گرفتم پورسانتام جای اونا حساب میشه ؟؟؟و اینکه من تا ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۹اونجا کار کردم و ایشان الان اومدن بیمه من رو در قالب یک شرکت مهندسی رد کردند و از برج ۱ و اون سه ماه گذشته رو رد نکردن آیا از لحاظ قانونی مجاز هستند که در قالب یه موضوع فعالیت دیگه بیمه رو رد کنند چطور ازشون شکایت در این مورد کنم و برای حقوق و مزایام چی شاملم میشه ؟


پروفایل کاربر

زینت مرادی

7 ماه پیش

تاریخ و زمان انعقاد قرارداد با پرسنل دفتری و انبار

با سلام ، تعداد ۳ نفر پرسنل دفتری و ۳ نفر شاغل در یک بازرگانی(خرید و فروش) میباشد، که نزدیک به ۳ سال هست دارین محل مشغول بکار میباشند، جهت بستن قرارداد کاری ۱۴۰۴. تاریخ شروع از ۱ فروردین باشد یا ۱۶ فروردین که روز شروع کاری بوده؟