پروفایل کاربر

مهدی عابدین زاده

3 سال پیش

ضمانت کار

وقت بخیر کارفرما یک چک با مبلغ و تاریخ از من دریافت کرده است و در قرارداد هم سریال و تاریخ و مبلغ چک ثبت شده است و کپی قرارداد را دارم اما متاسفانه بعد از ترک کار خواهان حقوق شدم چک را بر نمی گرداند و جواب می دهند شکایت کنم چک را اجرا می گذارند

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

2 سال پیش

با سلام و احترام
حتما با قرارداد فی مابین شما و کارفرما به یکی از شعب حل اختلاف اداره کار مراجعه نموده و دادخواست ثبت نمایید.
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سید محمد حسینی

4 سال پیش

پیگیری قرارداد

سلام

وقت بخیر

من با یک برنامه نویس برای انجام پروژه برنامه نویسی قرارداد داشتم و ایشون علاوه بر عدم تحویل پروژه، تحت هیچ شرایطی پاسخگو نیستند. الان مدت زمان قرارداد تموم شده و ایشون چیزی تحویل ندادن و باعث شدن خسارات مادی به بنده وارد بشه.

میخواستم ببینم از کدام مرجع قانونی میتونم قرارداد رو پیگیری کنم؟

باتشکر

پروفایل کاربر

وحید -

2 هفته پیش

عدم تسویه حساب توسط کارفرما

در یک شرکت به صورت دورکار به مدت یک سال کار کردم. قرارداد برای من ارسال شد و من امضا کردم و برای کارفرما فرستادم ولی نسخه امضا شده ی کارفرما را ندارم. اما با نام شرکت برای من یک سال بیمه رد شده و در سوابق بیمه ام موجود است. همچنین پیامک های با اعضای شرکت یا وویس مدیرعامل در این مدت در مورد موارد مختلف کاری موجود است. مدیرعامل با من تسویه نکرده و شماره اش خاموش است و من به ایشان دسترسی ندارم. امکان شکایت از شهر خودم را با شرایط مدارک مذکور دارم؟

پروفایل کاربر

حسین .

4 سال پیش

دریافت از کار افتادگی در زمان بیمه بیکاری

سلام خواستم بدونم در دوره بیمه بیکاری میتونم از کار افتادگی بگیرم؟