مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سمیه صادقی

قرارداد ارائه خدمت

با سلام.. ببخشید قرارداد ارائه خدمت با قرارداد پیمانکاری در خصوص ماده 38 تامین اجتماعی باهم فرقی دارن؟؟
مباحث مربوط به مالیات و .... در قرارداد ارائه خدمت به چه صورت هست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

 با سلام

در قرارداد پیمانکاری پیمانکار باید یک محصول نهایی به کارفرما تحویل دهد که کل ارزش قرارداد به آن محصول وابسته است. یعنی بدون تولید آن محصول کارفرما ملزم به پرداخت هیچ مبلغی به پیمانکار نیست. به همین دلیل نیز کلیه پرداخت ها به پیمانکار تا زمان حصول نتیجه نهایی علی الحساب است.

 در قراردادهای خدمت اصولا خدمت موضوع قرارداد به تدریج انجام میشود و محصول نهایی نیز درکار نیست. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی خالقی

ترک کار

سلام بنده پیمانکار ساختمانی هستم که با یک گچکار به صورتی متری و فقط زبانی و بدون داشتن قرارداد کار را شروع کردم. پس از بدقولی های فراوان در مراحل پایانی ترک کار کرده و پاسخگوی تلفن هم نیست. آیا باید قبل از واگذاری کار به نفر دیگر نامه ای ثبت کنم یا کار را با نفر دیگر ادامه بدم و منتظر شکایت او بمانم؟ نسبت به کاری که انجام داده طلب کار هم هست .

پروفایل کاربر

علی کشتکار

جایگزینی آیتم های قراردادی

با سلام ؛ احتراما یک قراردادپیمانکاری وجود داره که یکی از آیتم های قراردادی مورد استفاده نیست.اما در عین حال یک تجهیزی وجود داره که در لیست قیمت قرارداد نیست.حالا با توجه به این وضعیت پیمانکار ادعا کرده که این آیتم باید قیمت جدید باشه .سوال من این است که آیا میشه اون آیتم بلا استفاده رو جایگزین آیتم جدید کرد ؟ و اگر میشه مابه التفاوت این دو آیتم به چه صورت محاسبه میشه؟

پروفایل کاربر

محمد بابازداده خوشرودی

سوء استفاده از قانون پیمانکاری و نپرداختن 5 درصد از مبلغ فروش اجناس به بهانه بیمه

شرکتی به مدت 4 سال پنج درصد از مبلغ چادرهای خریداری شده را پرداخت نکرده و با توجه به اینکه هیچ گونه قراردادی در این مورد وجود نداشته و با دریافت فاکتور رسمی , چادر تریلی خریداری کرده
فقط به بهانه اینکه این چادرها سفارشی تولید میشود - فاکتور ها رو تسویه نمیکند و تقاضای مفاصا حساب دارد و سازمان تامین اجتماعی نیز برای تحویل مفاصا حساب تقاضای قرارداد و کد پیمان دارد
شرکت ما کاملا رسمی بوده و تمامی کارگران بیمه هستند و لیست پرداخت بیمه موجود است ,
خواهشمند هستیم راهنمایی تفرمایید