مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین گرمابدری

7 سال پیش

در مورد قرارداد پورسانتی

با سلام آیا شخص حقوقی میتواند در موضوع قرارداد برای پیمانکار تعیین تکلیف کند نظام مالی اداری برای افراد پیمانکار مشخص کند که مپلا حقوق وزارت کار بدهید و. به اینصورت که در آیین نامه نظام مالی اداری تعریف کند که چقدر هم به آنها پورسانت دهید و برای خود شخص پیمانکار ساعت کاری تعیین کند .

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

با توجه به سوال مطرح شده لازم به ذکر است تعهدات پیمانکار در قرارداد با توافق کارفرما صورت می پذیرد و چنان چه در خصوص پرداخت حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان پیمانکار توافقی در قرارداد پیمانکاری صورت گرفته باشد این توافق به عنوان حداقل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان پیمانکار می باشد. لیکن در خصوص ساعات کاری پیمانکار بهتر است تا مدت زمانی مشخص جهت تکمیل و تحویل پروژه وجود داشته باشد تا با سر رسید موعد پروژه تحویل کارفرما گردد و ساعات کارکرد در شبانه روز بر عهده پیمانکار باشد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدجواد ضرابی

3 روز پیش

امکان اضافه نمودن سابقه قرارداد ساعتی به سنوات خدمت

سلام وقت بخیر
من درسالهای 76تا79 بصورت قرارداد ساعتی برای دانشگاه علوم پزشکی کارکرده ام.درمرداد ماه 1379 به استخدام رسمی همین دانشگاه دراومدم.آیا امکان داره اون حدود 2 سالی که قرارداد ساعتی بودم به سنوات کاری ام اضافه شود؟
ممنونم

پروفایل کاربر

seyed .

5 سال پیش

شکایت برای دریافت بیمه و سنوات

سلام ، بنده كارشناس درماني بيمه هستم و زير نظر يك ارزياب بيمه كار ميكردم و حدود ٥ سال با ايشان كار كردم اما متأسفانه نه بيمه برايم رد كرده نه سنواتم را و نه قراردادي بين ما امضا شده حال سوال من از شما اين هستش اگر بنده شكايت كنم ميتوانم سنوات و حق بيمه و عيدي ام را بگيرم ، ممنون ميشم كمك كنيد


پروفایل کاربر

علبی عباسی

2 سال پیش

اخراج از نیرو های مسلح

در صودن اخراج از نیرو های مسلح ایا امکان استخدام در اموزش و پرورش ، یا مشاغل دولتی وجود خواهد داشت یا خیر ؟