وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Ozhan system jahan

5 سال پیش

نمونه قرارداد

برای یک انباردار چه نمونه قرادادی تنظیم کنیم؟ با توجه به اینکه سیستم های نگهداری کالا و قفسه بندی های هوشمند در انبار مورد استفاده است.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

با سلام

تنظیم قرارداد کار با توجه به نوع کار، مدت زمان استخدام و .... انجام می شود و نوع دستگاه های به کار رفته در کارگاه غالبا موثر در نوع قرارداد نیست.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد اهدائی

5 سال پیش

الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت

من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم. 

اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.

آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.

متشکرم

پروفایل کاربر

سید عبدالله رضایی

7 سال پیش

پرداخت سنوات

بنده در شرکت هواپیمایی اسمان مدت ۸ سال است مشغول به کار هستم که قرارداد بنده در ۷ سال گذشته با یک شرکت تعاونی داخلی سیستم بسته میشد که الان امسال با عدم عقد قرار داد همکاری از طرف ایرلاین این شرکت پایان همکاری خود را با پرسنل اعلام کرد حالا سنوات این ۷ سال کار کرد کارکنان را پرداخت نکرده وچون مدیران ایرلاین مذکور از سهام داران شرکت فوق هستند مانع از شکایت پرسنل میشوند . راه کار ما پرسنل برای دریافت سنواتمون چیست

پروفایل کاربر

محمد سجاد شفیع زاده

10 ماه پیش

کم کردن مدت قرارداد

با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه