
امین شاهد
چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی
عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.
ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
پیش از هرچیز بایستی توجه داشته باشید که فروشگاه های اینترنتی چه خود تولید کننده کالا و ارائه کننده ی خدمات باشند و چه اینکه کالاها و خدمات شخص دیگری را به فروش برسانند بایستی مالیات بر درآمد پرداخت نمایند. این نوع مالیات بر درآمد بسته به اینکه شخص حقیقی باشید یا به عنوان شخص حقوقی فعالیت نمایید متفاوت خواهد شد.
در صورتی که کالاها و خدماتی که عرضه می کنید، از موارد معافیت مندرج در ماده 12 قانون مالیات های مستقیم نباشد، مثل اموال غیر منقول، محصولات کشاورزی فرآوری نشده و ... شما بایستی نسبت به دریافت ارزش افزوده از مشتری اقدام کنید. لازم به ذکر است مالیات بر ارزش افزوده را مشتری می پردازد و شما موظف هستید مبالغ پرداخت شده را با استناد به صورتحساب صادر شده در فواصل معلوم به اداره دارایی تحویل دهید. در ضمن برای دریافت این مالیات بایستی در سامانه ی ارزش افزوده ثبت نام کرده باشید و اگر فروشنده ی اصلی در این سامانه ثبت نام نکرده است شما موظف هستید مبالغ مذکور را به اداره دارایی تحویل دهید.
در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وینداد در ارتباط باشید.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

امین رضایی
ذکر قوانین و شفاف سازی
با سلام و احترام
اینجانب مالک وبسایتی هستم که در حوزه معرفی واسطههای معتبر پلتفرمهای داخلی و خارجی فعالیت دارد. در این وبسایت، آیدی واسطهها درج میشود و پیش از قرارگیری اطلاعات آنها، از ایشان فیلم و تصاویر مدارک هویتی اخذ میگردد.
همچنین، در سایت بخشی تحت عنوان "شفافسازی و قوانین" ایجاد شده که در آن تصریح شده است در صورت بروز مشکل یا وقوع کلاهبرداری، تنها مدارک هویتی واسطه مربوطه به خریدار ارائه خواهد شد. در پایین صفحات سایت نیز قید شده است که استفاده از وبسایت به منزله پذیرش قوانین آن میباشد.
سوال بنده این است که در صورت بروز مشکل یا سوءاستفاده توسط واسطهها، آیا مفاد این قوانین و اعلامیهها از نظر حقوقی کفایت میکند و مسئولیت احتمالی از دوش مالک سایت برداشته میشود، یا ممکن است همچنان مسئولیت قانونی متوجه اینجانب گردد؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.
با احترام

آرش میرحسنی
دور زدن همکار توسط همکار دیگه
سلام وقت بخیر
در مورد همکاری مشترک در اینترنت و خاصه آپارات سوالی داشتم. این که دو نفر با همکاری هم تو آپارات کانالی رو به درامد زایی برسونن و به درامد خوبی هم برسن اما بعد از یه مدتی یکی از اون دونفر همکارش رو دور بزنه و اطلاعات کانالو رو ویرایش کنه و از دسترس همکارش خارج کنه و به تنهایی همه درامد رو خودش برداره آیا میشه ازش شکایت کرد؟
تصویر هیچ کدوم تو تولید محتوا نیست و صرفا صداهای هر دو تو فیلمها هستش

فرهاد رسادیانی مطلق
شکایت از برنامه ترب
من از برنامه ترب و از فروشگاه سورن کالا یه کالا سفارش دادم و مبلغ رو پرداخت کردم
ولی فروشگاه جواب گو نیست و برنامه ترب هم با این که مسئولیتشو باید بپریزه جواب گو نیست