
اکبر کمالی
تنزل پست سازمانی
با توجه به تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه كشور ؛ والدين ، همسران ، فرزندان شهدا ، جانبازان ، آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه (شهريور ۱۳۵۹- مرداد ۱۳۶۷) ، شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركت هاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر و مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست هم تراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند. آيا اين مورد شامل رزمندگان بعد از دفاع مقدس كه خدمت مقدس سربازي خود را در مناطق عملياتي و جنگي سپري كرده اند دربازده زماني بعد از سال 1371 را شامل مي شود
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سام درخشنده
خرید خودرو
سلام
من یک خودرو از شخصی خریدم که خودرو در رهن نمایندگی کرمان خودرو می باشد و تا زمان اتمام اقساط امکان تعویض پلاک نمی باشد. ( برگ سبز دست منه ) . من یک وکالت تام جهت تعویض پلاک در پایان اقساط دارم . مشکل اینجاست که این ماشین از اول کارت خودرو و کارت سوخت نداشته و چون برگ سبز به نام من نیست همان شخص باید درخواست مدارک را بدهد ولی وی همکاری نمی کند و اصلا تلفن را هم جواب نمیدهد . می خواستم بدونم آیا با شکایت می توان وی را مجبور به اخذ مدارک کرد یا خیر؟
او ساکن شهر دیگری می باشد. من ترسم از اینکه با شکایت اوضاع بدتر بشه و اصلا آن شخص ادعای مالکیت هم بکند

زهرا حسینی
انحصار وراثت
با سلام. بنده می خوام گواهی انحصار وراثت خانه ای را که به نام مادرم بوده و فوت شده را بگیرم. متاسفانه بقیه ی وراث مدارکشونو نمی دن و همکاری نمی کنند.
پدرم هم عقدنامه و مدارک شناسایی رو حاضر نیست بده . )ملک رو متعلق به خودش می دونه )لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می تونم این کار رو انجام بدم.

مرتضی محمدی
دادخواست علیه من
یه جایی کار میکردم و ازم چندتا سفته داشت ،آخرین مرتبه قرار شد همه سفته اهرو بهم بده ،گفت همه رو داده ولی یکی بدون اطلاع من رو پس نداد،البته صداشو ظبط کردم و هیچ بدهی هم ندارم،3روز قبل یه دادخواست علیه من داده که هنوز متن شکایت برام نیومد، مبخام بدونم چه کاری میتونه انجام بده و اینکه بهم دروغ گفت و یه سفته رو نداد چی میشه؟