مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سیما موسایی

اجرای حکم اداره کار در دادگاه

سلام.وقت بخیر.
بنده در ارتباط با عدم پرداخت حقوق و مزایای 3 ماه کار در شرکت به اداره کار شکایت و دادنامه به نفع بنده صادر شده و شرکت محکوم به پرداخت حقوق و بیمه و مزایا شده و حکم اداره کار هم قطعی شده.قبل از اینکه به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست صدور اجرائیه بدم،در خود اداره کار،مدیر عامل شرکت یک چک صیادی از حساب شخصی خودشون و نه حساب شرکت به مبلغ نصف بدهی که طبق دادنامه باید به بنده پرداخت میشد به تاریخ 28 اسفند 1402 به بنده دادن و از من رسید گرفتن که در تاریخ 2 اسفند یک چک بابت تسویه به بنده دادن.در اداره کار گفتن چک رو ثبت کردن ولی متاسفانه به علت عدم آگاهی بنده که بلافاصله چک رو تایید نکردم ایشون سو استفاده کردن و ثبت رو لغو کردن و الان چک در سامانه صیاد ثبت نشده. با توجه به اینکه بنده مبلغی بابت پس گرفتن شکایت نگرفتم میتونم ادامه شکایتم در اداره کار و اجرای حکم اداره کار رو پیگیری کنم؟؟؟ در تاریخ 10 اسفند درخواست صدور اجرائیه به دادگاه دادم و دادرس اجرائیه را صادر و به شرکت هم ابلاغ کرده.آیا این چک بلامحل میتونه مانع از اجرای اجرائیه دادگاه بشه؟لطفا راهنمایی کنید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حمید حسینی

خسارت قراردادی

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده مستاجر بودم و با توافق طرفین ، قرارداد اجاره را فسخ و مبلغ 19 میلیون تومان از مبلغ قرض‌الحسنه به عنوان ضمانت تسویه قبوض مصرفی و مالیات دارایی و بیمه و خسارات احتمالی به ملک تا زمان تسویه کامل نزد موجر ماند. پس از ارائه صورتحساب ها و تسویه حساب ، موجر 15 میلیون تومان رو عودت داد و 4 میلیون تومان رو به بهانه واهی خسارت به درب و کرکره برقی برگشت نداد که از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و پس از رای محکومیت قطعی ایشان در دادگاه تجدید نظر مبلغ رو پس گرفتم . حال با توجه به ماده 6 قرارداد اجاره (موجرمکلف است به محض اتمام مدت اجاره یا فسخ و اقاله، عین مورد اجاره را تحویل گرفته و کل مبلغ قرض‌الحسنه را به مستاجرپرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت مبلغ مذکور روزانه مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان خسارت به مستاجر پرداخت نماید) می توانم به دلیل اینکه کل مبلغ قرض الحسنه رو برگشت نداده از ایشان مطالبه خسارت قراردادی بکنم ؟

پروفایل کاربر

حمید کاشانی

بازپرس پس از اتمام تحقیقات تا چه مدت می‌تواند صدور قرار نهایی را به تعویق اندازد؟

در جرایم تعزیری پس از اتمام تحقیقات مقدماتی بازپرس تا چه مدت می‌تواند صدور قرار نهایی را به تعویق اندازد؟
بطور مثال مواجهه حضوری صورت گرفته و شهادت شهود استماع شده و آخرین دفاع از متهم نیز اخذ شده باشد تا چه مدتی بازپرس می‌تواند پرونده را بلاتکلیف نگهداشته و از صدور قرار نهایی خودداری نماید؟

پروفایل کاربر

فرزاد طاهری

تصادف رانندگی

با سلام بنده اوایل سال 401 تصادفی داشتم در این تصادف خسارت جانی نداشتیم و فقط بحث بدنه خودرو بوده بیمه مالک تمام خسارت من رو پوشش نداده و پس از مذاکره با مالک خودرو برای حل دوستانه مساله و همکاری نکردن ایشان بنده شکایت کردم علاوه بر مازاد هزینه های تعمیرات خواستار پرداخت افت قیمت خودرو شدم راننده خود مالک نبوده و همسر ایشان راننده بودن که گواهینامه هم دارن با این توضیحات شکایت نامه من با شکایت از راننده و مالک پیش رفته تا امروز که رای قطعی آمد و راننده اعتراض کرده که شوهرم راننده نبوده تقصیری نداره و دادگاه تجدید نظر هم در جواب گفتن ابهام در پرونده هست و مشخص نیست مقصر کدوم یکی هست مالک یا راننده خسارت با هر دوی آنها هست یا تضامنی یا به عهده یکی از آنها پرونده برگشت خورده برای رفع ابهام
خود خانم راننده هم یک خودرو به نام خودشون دارن ولی در آن روز با خودروی شوهرشون با من تصادف کردن
سوال بنده این هست آیا مالک خودرو در پرداخت جریمه سهیم هستن ؟ آیا همسر ایشان به عنوان زن خانه دار می تواند این خسارت را که تقریبا نزدیک به 50 میلیون تومان هست را ندهد یا بگوید من در آمد ندارم و نمیتوانم پرداخت کنم ؟ اینکه این خانم یک خودرو به نام خودشون دارن تاثیری در قدرت پرداخت خسارت دارد یا ندارد یا دادگاه کاری به اموال این خانم ندارد ؟ و اینکه دادگاه چگونه در خصوص این خانم در نهایت میتواند تصمیم گیری کند ؟
ممنون میشم توضیحی به بنده بدهید