مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فرزان فتحی

اعاده حیثیت

شخص حقوقی شرکت بعد از اخراجم(در غیابم در کمیته انضباطی) علیه من شکایت کرده با 2 اتهام: تبلیغ علیه نظام و اهانت به مقدسات اسلام
مدیر حقوقی شرکت به نمایندگی از شخص حقوقی شرکت ازم شکایت کرده.
بنده استخدام رسمی بودم و الان هم دوباره با همون وضعیت استخدام رسمی به کارم برگشتم.
با توجه به ساختگی بودن صفحه اینستاگرام مطروحه در پرونده، بازپرس بار اول قرار موقوفی تعقیب زده و بعد از اعتراض شرکت، بار دوم هم قرار منع تعقیب صادر کرده. چند وقت پیش با حکم قضایی به کارم برگشتم. منتهی الان دوباره به منع تعقیب اعتراض کردن.
اگه قرار قطعی تبرئه‌ی من صادر شد، می‌تونم عیله شخص حقوقی اعاده حیثیت بکنم یا خیر؟ یا اینکه فقط می‌تونم علیه اون اشخاصی که در کمیته انضباطی اون اتهام واهی رو مسجل دونستن و حکم اخراجم رو امضا کردن اعاده حیثیت بکنم؟ و اینکه اگر از شخص حقوقی شکایت بکنم، می‌تونم در قبال رضایتم ازشون خواسته‌های مالی بکنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اعظم مظاهری

مراقبت از مالی که هنوز به ارث نرسیده

سلام و درود

پدر بنده حدود ۱۰ سال پیش فوت کردن و یک باغ کوچک داشتن که الان نیاز به مراقبت و آبیاری دارد.مادرم در قید حیات هستند و حقوق پدرم رو دریافت میکنند.ما سه خواهر و یک برادر هستیم.با توجه به اینکه هنوز ارثی تقسیم نشده ،هزینه مراقبت و آبیاری این باغ رو چه کسی باید پرداخت کند؟

پروفایل کاربر

قیدار پهلوانی

چک برگشتی

با سلام
یک فقره چک بابت حسن انجام کاری به یه نفر دادم و رفت برگشت زد و الان حدود دو ساله که همینطور در حالت برگشت نگه داشته و هیچ کاری هم نمیکنه ولی نمیتونم من از بانکی وام بگیرم یا حساب جدید باز کنم.. چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟ اون طرف هم شماره موبایلش رو عوض کرده و پاسخگو نیست

پروفایل کاربر

جلال الدین صادقی

حکم سرقت تعزیری بدون سابقه کیفری

من یک ماه پیش به جرم سرقت 6 عدد تن ماهی از فروشگاه...دستگیر شدم و 12 روز در بازداشتگاه ساحلی قم زندانی بودم. متأسفانه 2 تا سابقه سرقت دیگر هم در همین حد و اندازه دارم. رضایت شاکی را گرفته ام و ضمیمه پرونده کرده ام. یعنی شاکی خصوصی رضایت داده. پرونده من الان از دادسرا رفته به دادگاه کیفری دو. میخاستم بدونم با توجه به شرایطم و میزان سرقتم حکم قاضی چی میتونه باشه؟ یکی از همکاران سایت تان جواب داده اند که حبس کوتاه مدت در انتظارم هست.
البته دو بار قبل که سابقه دارم با رضایت شاکی ها پرونده ام در همان دادسرا بسته شد و اصلا تا حالا دادگاه کیفری نرفته ام و پرونده کیفری ندارم.
فردا باید دادگاه برم به نظرتون با توجه به توضیحاتی که دادم قاضی حکم برائت میده یا حکم حبس یا حکم جزای نقدی؟؟؟
اگر حکم حبس بده همان لحظه میبرن زندان یا طول میکشه؟؟
ممنونم