
سین عین میم
جا به جایی اجباری در استخدام پیمانی
با سلام و وقت بخیر،
بنده و جمعی از دوستان در استخدامی وزارت بهداشت قبول نهایی شدیم،و زمان ثبت نام شغل محل خودمون رو مشخص کردیم که هرکس برای کدام بیمارستان امتحان بده.
حالا بعد از قبول نهایی دانشگاه شغل محل مارو به اجبار و بدون خواست ما تغییر داده و به زور ابلاغ مارو برای بیمارستان دیگه زده،
ما هم برای شروع به کار به اون بیمارستان نرفتیم و از دانشگاه خواستیم مارو همون جایی که قبول شدیم و توی دفترچه زدیم بفرسته،اما دانشگاه مدام مارو تهدید میکنه که اگر نریم خودش انصراف مارو میزنه.
میخواستم بپرسم همچین چیزی قانونی هست؟!
و اگر تا زمان شکایت و صدور رای دیوان ما برای شروع به کار نریم دانشگاه میتونه خود به خود انصراف ما رو بزنه؟!
و اینکه همون ابتدای کار و زمان تحویل مدارک از ما یه تعهد غیر محضری هم گرفتن که دانشگاه هرجا بخواد میتونه مارو بندازه علیرغم دفترچه ی استخدامی،اصلا این تعهد قانونیه آیا؟؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نون میم
امور شرکتی و کارمندی
سلام وقت بخیر. من کارمند یک شرکتی هستم که از فروردین سال 1400 تا شهریور 1403 به صورت تمام وقت مشغول به کار بودم و این شش ماه اخیر یعنی از مهر 1403 تا اکنون پاره وقت هستم. الان قصد ندارم برای سال آینده مجدد قراردادی ببندم با این مجموعه و این موضوع رو از اول همین ماه بهشون اطلاع دادم. مسئله ای که هست این هستش که عیدی امسال رو به من ندادن و میگن که رفته توی تسویه، همچنین قصد پرداخت حقوق اسفندم رو هم ندارند و این رو هم بردن توی تسویه، بابت سنوات هم میگن که هرموقع داشتیم میدیم. به نظر شما این موارد طبق قانون هست و مجاز به همچین رفتاری هستن؟

كاوه شكوه
انصراف از قرارداد پيماني
با سلام من یک تعهد محضری با متن زیر بابت استخدامی داده ام،آیا اکنون میتوانم بدون پرداخت جریمه(وجه التزام) از این دانشگاه انصراف دهم!؟؟
اینجانب فلانی متعهد میشوم بدون هیچگونه قید و شرطی به مدت 5 سال متوالی در دانشگاه علوم پزشکی فلان انجام وظیفه نمایم و به این دانشگاه وکالت میدهم چنانکه در خلال این مدت تقاضای هرگونه جابه جایی اعم از ماموریت و انتقالی از شهرستان را نمایم این امر به منزله انصراف تلقی شود و به خدمت بنده خاتمه داده شود و حق هر گونه اعتراضی را از خود سلب می نمایم و میپذریم معادل معادل کل حقوق و مزایای دریافتی ام به عنوان وجه التزام این اجرای این تعهد باشد.لذا در صورت نقض مفاد تعهد،دانشگاه می تواند وجه التزام تعیینی را مورد مطالبه قرار دهد.

رضا گنجی
حق السعی
سلام.وقت بخیر .بدلیل اخراج غیرقانونی بازگشت بکار گرفتم .اول اینکه باید در همون شغل قبلی مشغول بشم یا خیر ؟ دوم اینکه حق السعی ایام بلاتکلیفی فقط حقوق پایه بهم تعلق میگیره یا حقوق پایه بعلاوه بن ،حق شیفت ،اضافه کاری و غیره سپاسگزارم