مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مونا موسوی

1 سال پیش

ممانعت از حق دیدن پدر و مادرم

سلام.
همسرم ۲ سال هست که با خانواده ی من قطع رابطه کرده و من هم به تازگی همین کار رو انجام دادم. در این راستا ایشون برای رفت و امد من و پسر ۴ سالم ب منزل پدر و مادرم ممانعت میکنه و مدام تهدید که نمیذارم بری وای به حالت نمیتونی بچه رو ببری. اگر ب ایشون اطلاع دهم و با وجود مخالفت ب دیدن پدر و مادرم و منزلشون بروم. همسرم میتونه شکایتی کنه یا پلیس بیاره دم خونه مادر پدرم ادعایی کنه یا خیر؟
ایا این سلب اسایش من و پسرم و ممانعت از حق هست؟ منم میتونم شکایت کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدرضا پوزشی

2 هفته پیش

افت قیمت خودرو

سلام وقت بخیر
حدود ده روز پیش با خودرو تصادف کردم که طرف مقابل صد درصد مقصر بود بعد به بیمه مراجعه کردیم که دیروز بیمه من رو خواست برا واریز هزینه تعمیر و افت ماشین وقتی رفتم دیدم هم از فاکتورهای صافکاری و نقاشی خودرو کم کردند و هم افت قیمت خودرویی که حداقل بالای ۵۰ م ت هست رو ۱۵ م ت اعلام کردن. بعد پرسیدم میگن براساس فرمول هست و همینه که هست. رفتم دفتر خدمات قضایی شکایت کنم گفتن رییس دادگستری گفته شکایت برای افت قیمت ثبت نکنید موندم چه کار کنم

پروفایل کاربر

تکتم مومنی مقدم

2 سال پیش

فروش مال غیر

با سلام من سال قبل یک باب منزل ویلای نوساز را که هنوز دارای سند نبود به صورت قولنامه از سازنده خریدم و بنا شد که سازنده در محضر یک واکلات بلاعزل به من بدهد تا من خود پیگیر کارهای سند شوم در روز سند زدن فروشنده پس از مذاکره با همسرم که من در جریان ان در ان موقع نبوده و حسب داشتن یک برگ وکالت کاری که منبه همسرم داده بودم وابطال شده بود ملک را به نام همسرم وکالت بلاعزل داد و همسرم هم فورا ملک را به نام وکالت زد منتها با حق عزل وکیل چند ماه به دلیل اختلافات خانوادگی همسرم وکالت مرا با طل کرد و و از منزل خارج شد و برای خود منزل دیگری اجاره نمود کلیه اسناد و مدارک را با فریب از من گرفت. بعد مدتی اصرا ر و سماجت من مبنی بر برگرداندن وکالت به من مدعی شد که مدارک ( شامل قولنامه خرید که به نام بنده بوده- پایان کار ملک- وکالت سازنده به همسرم و وکالت همسرم به من (که باطل شده است) گم شده است. الان بعد از گذشت 5 ماه کاشف به عمل امد که مدارک توسط فردی که با ایشان همخانه بوده است به سرقت رفته و ان فرد با درست کردن چند قولنامه جعلی این ملک را به چندین نفر فروخته و از هرکدام مبالغ زیادی پول گرفته است و بخش ناچیزی از ثمن معامله را منوط به دادن وکالت در محضر نموده و متواری شده است. جالب انکه این فرد حتی یک قولنامه جعلی من تنظیم کرده که گویا من هم ملک را به ایشان فروخته ام و با این قولنامه مبادرت به فروش ملک نموده است. لازم به ذکر است همسرم من متاسفانه فرد خوشنامی نبوده و دارای سابقه کیفری هم می باشد. حال که مامورین کلانتری به دلیل شکایت خریداران مضوع را پیگری می کنند همسر من هم به عنوان متهم محسوب نموده اند و میگویند که که این عمل با نقشه و طراحی همسرم صورت گرفته و لی همسرم ادعا می کند که اصلا در جریان این معاملات نیست. حال دو سوال مطرح می شودکه اولا تکلیف این منزل چه می شود ایا این منزل توقیف میشود و به فورش می رسد توسط دادگاه؟ یا انکه به یکی از خریداران جدید واگذار می شود و حق من که مالک اصلی بوده و قولنامه از سازنده داشته و تمام پول ها بر طبق اسناد و مدارک از حساب های من پرداخت شده ایا ضایع می شود؟ ایا هسمرم که مدعی است بی خبر از همه این معاملات است ایا تبریه می شود؟

پروفایل کاربر

رحیم مردانی

10 ماه پیش

مرجع صالح

آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می باشد؟