وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اسماعیل عسگری

درمورد اجرای احکام مدنی

درخواست صدور اجراییه کردم برای تحویل گرفتن و تحویل دادن فرزند مشترک در کلانتری جهت ملاقات اجراییه صادر گردید و 12 روز به همسرم مهلت دادن .مهلت 12 روزه تمام شده و این پیام در روند کار پرونده در ثنا برام آمده-(نامه صادره به شماره 140303990010023746 مورخ 1403/07/09 با موضوع «ارسال پرونده الكترونيك» و گیرنده «شعبه اول اجراي احكام مدني مجتمع قضايي خانواده شهرستان گرگان» ثبت گردید) باید چه اقدام انجام بدم الان ممنون میشم راهنمایی فرمایید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن گیوکی

مباینامه ای تنظیم شده بخشی

مباینامه ای تنظیم شده بخشی ازثمن معامله به حساب شخص ثالث بدون اجازه واریز شده شخص ثالث همان مبلغ رابحساب واریز کننده برگشت داده ایاشخص ثالث شامل جرم می‌شود

پروفایل کاربر

محمد امینی

حادث شدن اجازه مالک در معامله فضولی

با سلام و عرض اداب و احترام .


خودرویی در سال 96 خریداری نموده ام ، خودرو توسط پدر مالک اصلی به اینجانب فروخته شدو فضول قولنامه را به اسم خود تنظیم کرده است، اما مالک اصلی اطلاع خود از وقوع معامله را انکار می نمود وحدود 4 سال بعد در سال 1400 شکوائیه ای مبنی بر تائید معامله فضولی تقدیم دادگاه عمومی حقوقی نموده و دادگاه نیز خودرو را از بنده گرفته و به مالک اصلی تحویل دادند ، علی ایحال در بررسی پرونده های طرح شده مالک اصلی در یکی از پرونده ها و در تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف در تاریخ 1397/11/08 کتبا اعلام نموده . عین جمله ی مالک :

« ... اینجانب هیچگونه نقشی بابت سفته ها ندارم و نه اثر انگشت زده ام که تعهدی بابت سفته ها داشته باشم سفته ها بنام پدر اینجانب می باشد و اینجانب هیچگونه نقشی بابت معامله صورت گرفته و سفته ها ندارم ... »

سئوال :

1 - آیا این متن که اعتراضی هم در آن که دلالت به مخالفت مالک اصلی به معامله صورت گرفته مشهود نیست خود به منزله تنفیذ معامله به فضول تلقی می شود؟


2- متن فوق مطابق با ماده 248 قانون مدنی بوده و تنفیذ یا اجازه مالک اصلی حادث شده است ؟

3 - رای صادره از شعبه عمومی حقوقی در سال 1401 مبنی بر الزام بنده به استرداد خودرو به مالک اصلی نافذ است یا منسوخ ؟

4 - آیا آنچه که این پدر و پسر انجام داده اند به نوعی کلاهبرداری محسوب می شود؟

5 - تنظیم شکایت نامه و لایحه ی دفاعیه از طرف شما در این مورد چقدر هزینه داره ؟؟

با تشکر مجدد

پروفایل کاربر

فرزان فتحی

اعاده حیثیت

شخص حقوقی شرکت بعد از اخراجم(در غیابم در کمیته انضباطی) علیه من شکایت کرده با 2 اتهام: تبلیغ علیه نظام و اهانت به مقدسات اسلام
مدیر حقوقی شرکت به نمایندگی از شخص حقوقی شرکت ازم شکایت کرده.
بنده استخدام رسمی بودم و الان هم دوباره با همون وضعیت استخدام رسمی به کارم برگشتم.
با توجه به ساختگی بودن صفحه اینستاگرام مطروحه در پرونده، بازپرس بار اول قرار موقوفی تعقیب زده و بعد از اعتراض شرکت، بار دوم هم قرار منع تعقیب صادر کرده. چند وقت پیش با حکم قضایی به کارم برگشتم. منتهی الان دوباره به منع تعقیب اعتراض کردن.
اگه قرار قطعی تبرئه‌ی من صادر شد، می‌تونم عیله شخص حقوقی اعاده حیثیت بکنم یا خیر؟ یا اینکه فقط می‌تونم علیه اون اشخاصی که در کمیته انضباطی اون اتهام واهی رو مسجل دونستن و حکم اخراجم رو امضا کردن اعاده حیثیت بکنم؟ و اینکه اگر از شخص حقوقی شکایت بکنم، می‌تونم در قبال رضایتم ازشون خواسته‌های مالی بکنم؟