ز زمان
شکایت موجر
سلام، من خونهم رو امسال برای بار سوم تمدید کردم، (پارسال ۱۴ م.ت ، امسال ۱۵ م.ت) و توی قرارداد ذکر شده که فسخ قرارداد برابر است با دادن یک برج اجاره اضافه تر به طرف مقابل!
بعد از تمدید، ازطرف پسر موجر (وکیل کارآموز و وکیل موجر) برام شکایتنامه اومد:
۱ -اتمام قرارداد و عدم تمدید و تنفیذ نشدن و فضولی بودن و درخواست حکم تخلیه! و همچنین اعتراض نسبت به نگهداری سگ در منزل! که در دادگاه شکایت را پس گرفتن و لایحه صادر شد(اما برای سگ هیچ صحبتی نشد)
۲- گفتن که ما ۲۰ م.ت اجاره میخواستیم، شما گفتید ۱۵ م.ت! حکم هنوز صادر نشده
۳- تصرف ملکی! بدلیل عدم تمدید قرارداد! حکم هنوز صادر نشده
۴- مجدد اعتراض نسبت به نگهداری سگ در منزل هنوز دادگاه تشکیل نشده
سوال: باتوجه به این شکایتها اگر از قاضی بخوام رای به فسخ قرارداد بدهد، در این صورت چه کسی موظف به پرداخت حق فسخ است؟ من یا موجر؟
سوال: من با چه عنوانی میتونم نسبت به سلب آرامش و تضرر مالی از موجر شکایت کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد نوری
ماده ۴۷۷
سلام و طلب خیر برای وکلای محترم دادراه
بنده یک پرونده حقوقی با موضوع اجرای مفاد نذرنامه از باب تحویل یک باب ساختمان و سهم الارث از یک باغ موروثی داشتم که در دادگاه بدوی به نفع بنده حکم صادر شد ولی دادگاه تجدیدنظر اجرای مفاد نذرنامه را مستلزم تقسیم ترکه اعلام نموده و قرار عدم استماع از دادگاه بدوی صادر کرد.
بناچار درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ و خلاف بین شرع رای صادره را در استان مطرح نمودم که بعد از ۵۰ روز ابلاغیه از طرف شعبه رسیدگی کننده به تجویز ماده مزبور صادر شده است. حکم شعبه مزبور بر این است که حکم دادگاه تجدیدنظر را که قرار عدم استماع بوده، خلاف شرع بین تشخیص نداده است و پرونده از آمار کسر گردیده است.
حال از وکلای محترم استدعا دارم راهنمایی فرمایید که :
۱_ آیا با مراجعه حضوری به دیوان عالی امکان بررسی پرونده وجود دارد و پرونده بصورت حضوری پذیرفته می شود؟
۲_ با توجه به طرح درخواست اعمال ماده ۴۷۷ و رد این درخواست توسط شعبه رسیدگی ماده مزبور، این امکان وجود دارد که با مراجعه حضوری به مدیر کل دادگستری استان، درخواست بررسی پرونده را مطرح نمود؟
از همگی بسیار سپاسگزارم
حسن شجاعی
حبس تعزیری
باسلام
نظربه تبصره ماده۱۸ ق م ا درخصوص احکامی که بیش از حداقل مجازات قانونی صادرگردیده مثلا فردی ۴گرم و۷۰ سانت شیشه به جرم نگهداری رابرابربند۴ از ماده ۸ ق م م م به ۸ سال حبس محکوم کرده ،چه رویه ای درپی میگیرد؟
تینا احمدی
جلب ثالث
سلام خسته نباشید در پرونده حقوقی اگر جلب ثالث برای شخصی که خودش ذینفع است داده شود به چه عنوانی باید در دادگاه حاضر شود خواهان یا خوانده ؟ یا حتی شاهد؟