وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فرزاد تات شه دوست

عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
عدم رعایت سلسله مراتب در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سلام،در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران آئین نامه ای (در قالب مقرره) به واحدهای نظامی ابلاغ شده با این فحوا که در صورت حدوث مشکل سرباز می بایست مشکل را بدواً به فرماندهان دسته ،گروهان،گردان،تیپ،آموزش،جانشین فرمانده مرکز آموزش و تربیت،فرمانده مرکز آموزش و تربیت ،فرمانده مراکز آموزش و تربیت کل کشور(فراجا) ،فرمانده انتظامی کل کشور،فرماندهی معظم کل قوا اعلام نماید و سپس طبق سلسله مراتب موضوع را به مافوق (فرد ارشد تر) گزارش دهد 1-آیا در صورت عدم رعایت سلسله مراتب آئین نامه ای ،ترک فعل(تخلف) نموده و یا جرمی مرتکب شده است؟ 2-آیا این مقرره خلاف قانون اساسی و شرع مقدس است و قابلیت ابطال در دیوان عدالت اداری را دارد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیرحسین رفعت

تصادف رانندگی

سلام چنروز پیش یه ماشین زد به ماشینم و متواری شد با شماره پلاکش بلخره شماره تماسشو پیدا کردم قبول کرد ضرری که زده رو بده ولی چن روزه به بهانه های الکی بازی میده منو ،چطور میتونم قانونی اقدام کنم؟

پروفایل کاربر

ردیاعاد فلتیهاکی

شکایت از بدهکار

سلام وقت بخیر. مبلغ پول زیادی رو به یکی از اقواممون برای ساخت و ساز خونه قرض دادم و یه متنی رو تنظیم کردم که در این تاریخ این مبلغ به عنوان امانت به این فرد داده می شود و ازش امضا و اثر انگشت گرفتم. رسید های واریزی هم دارم. این فرد هر ماه مبلغ خیلی کمی از آن پولو به حساب بنده واریز میکرد و وقتی علتشو ازش پرسیدم و کل پولمو ازش درخواست کردم به بهانه های مختلف از پس دادن پول امتناع کرد. بنده هم به دلیل نسبت فامیلی هیچ اقدامی بابت طلبم نکردم ولی بعد از گذشت چند ماه و تحقیق و پرس و جو متوجه شدم که پولمو تو یه سایت ارز دیجیتال سرمایه گذاری کرده و اون سایت هم اصل پولو بهش نمیده تا به من پس بده. این فرد با این که خونه و ماشین و زمین داره ولی حاضر نیست هیچ کدوم بفروشه و پول منو پس بده. من میتونم از ایشون به چه صورتی شکایت کنم تا دادگاه به نفع من رای بده و بتونم کل پولمو ازش بگیرم؟

پروفایل کاربر

عارف شریفی

فروش مال غیر

با سلام و وقت بخیر
بنده خودرویی معامله کردم که در نهایت مشخص شده فروش مال غیر بوده، خرید خودرو به واسطه مبایعه نامه بوده و فروشنده پس از تعیین وقت ثبت سند و عدم مراجعه متواری شده است
سرنوشت خودرو و سرنوشت مبلغ انتقال داده شده چه خواهد شد؟ در صورت خروج فروشنده از کشور آیا راهی قانونی وجود دارد برای عودت مال؟