وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سامان پذیرنده

آیا فرد مقابل بدون قراراداد یا صحبت راجب خسارت های احتمالی پروژه، میتواند طلب خسارت نماید؟

ما یک شرکت قطعه سازی هستیم. اسفندماه سال 1402 پروژه ای رو تحت عنوان مهندسی معکوس قطعه بیل مکانیکی قبول کردیم به مبلغ 60 میلیون تومان. 30 میلیون را پیش پرداخت گرفتیم و به دلیل کمبود دیتا و نیاز به چندین بار تست قطعه روی دستگاه، مشتری شاکی شدن و درخواست لغو پروژه رو کردن.

در طی فرایند تست، چک مرحله دوم مشتری بدلیل کمبود موجودی نیز برگشت خورد. ماهم بدلیل عدم تامین نقدینگی و بحث و درگیری با مشتری، پروژه را بعد از سه ماه کنسل و تمامی پول ایشون رو برگشت زدیم و قطعه را پس گرفتیم.



حالا بعد از شش ماه که از این قضیه گذشته، ایشون رفتن از ما شکایت کردن و با یک نامه کارشناسی که صلاحیتش واقعا سوال برانگیزه، تقاضای 1.5 میلیارد خسارت کردن!!

هیچگونه قراردادی هم بین ما و ایشون نبوده!



6 بهمن ماه دادگاه حقوقی داریم و تنها مدرک ایشون نامه کارشناس دادگستری هست که متوجه شدم آشنای خودشونم هستن. تحت عنوان تامین دلیل و طلب خسارت



آیا اصلا شکایت ایشون به جایی میرسه؟ مگه میشه ما بدون قرارداد و حتی صحبت کردن راجب خسارت ها، ایشون طلب خسارت کنن؟؟

هیچگونه قراردادی فی مابین نبوده

هیچ صحبتی از خسارت های زمانبر شدن پروژه نبوده

کل پروژه 60 میلیون بوده، چجوری کارشناس دادگستری گفتن 1.5 میلیارد باید ضرر بدیم؟!!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد شکایت مشتری و درخواست خسارت، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. عدم وجود قرارداد مکتوب: اگرچه قرارداد مکتوبی بین شما و مشتری وجود نداشته، اما ممکن است توافقات شفاهی یا مستندات دیگری مانند ایمیل‌ها، پیام‌ها یا فاکتورها وجود داشته باشد که نشان‌دهنده وجود یک توافق باشد. این مستندات می‌توانند در دادگاه به عنوان شواهد ارائه شوند.



  2. تامین دلیل: تامین دلیل به معنای جمع‌آوری شواهد و مدارک برای اثبات ادعاها در دادگاه است. اگر کارشناس دادگستری به عنوان تامین دلیل نظر داده، شما می‌توانید به صلاحیت و بی‌طرفی کارشناس اعتراض کنید و درخواست بررسی مجدد توسط کارشناس دیگری را داشته باشید.



  3. مبلغ خسارت: مبلغ 1.5 میلیارد تومان به نظر بسیار زیاد می‌رسد و باید بررسی شود که چگونه این مبلغ محاسبه شده است. شما می‌توانید در دادگاه به این مبلغ اعتراض کنید و درخواست توضیحات و مستندات بیشتری از طرف مقابل داشته باشید.



  4. دفاع در دادگاه: در جلسه دادگاه، شما می‌توانید با ارائه مستندات و شواهد خود، از خود دفاع کنید. همچنین می‌توانید به عدم وجود قرارداد مکتوب و عدم توافق بر سر خسارت‌ها اشاره کنید.



  5. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور تجاری و قراردادها مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای دفاع از حقوق خود در دادگاه پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرهاد علیزاده

اعسار از رد ثمن در غبن افحش

با سلام، زمینی خریدم با 300 عدد سکه و پس از 15 روز به علت غبن افحش با اظهارنامه اعلام فسخ دادم، دادخواست تایید فسخ و رای قطعی تجدید نظر مبنی بر تایید فسخ و رد ثمن سکه شده، حال محکوم علیه که متمول است اعسار داده ولی اموال ثبت شده ندارد. آیا اصل بر ایسار است؟ یا اعسار پدیرفته میشود؟

پروفایل کاربر

حافظ عزتی بجگان

گرفتن یک زمین مسکونی

من سال 92فطعه زمین در شهرک بالی روستا گرفت نمودمو پی ریزی آن را انجام دادم یک خانواده که وضع مالی خوبی دارن شبانه رفتن روی همان پی ریزی بلوک‌چینی کردن منم بخاطر عوارض جنگ اعصاب ندارم رفتم دیوار را خرابدر ضمن همه اهالی میدانند که این خانواده زیاد زمین گرفته اند خلاصه شکایت من کردن منم جلو دادستان گفتم تا نمیرم طلم‌راقبول نمیکنم بخاطر فامیل بودن دادگاه رضایت بدون قید شرط و شروط رضایت دادن حکم دادگاه هست حالا بعد از ده کهبرادر شکایتی ملکی با آنها مطرح کرده دوباره بمن گیر میدن که برادرم از شکایت بگذره

پروفایل کاربر

محمد جوادی

جلب به دادرسی توسط دادگاه

سلام
از فردی شکایتی مطرح کردم. بازپرسی منع تعقیب زد. اعتراض کردم و دادگاه جلب به دادرسی صادر کرد و مدیر دفتر دادگاه گفت پرونده رو فرستادم بازپرسی.

سوالم اینه آیا بازپرسی میتونه دوباره منع تعقیب بزنه؟