
سامان پذیرنده
آیا فرد مقابل بدون قراراداد یا صحبت راجب خسارت های احتمالی پروژه، میتواند طلب خسارت نماید؟
ما یک شرکت قطعه سازی هستیم. اسفندماه سال 1402 پروژه ای رو تحت عنوان مهندسی معکوس قطعه بیل مکانیکی قبول کردیم به مبلغ 60 میلیون تومان. 30 میلیون را پیش پرداخت گرفتیم و به دلیل کمبود دیتا و نیاز به چندین بار تست قطعه روی دستگاه، مشتری شاکی شدن و درخواست لغو پروژه رو کردن.
در طی فرایند تست، چک مرحله دوم مشتری بدلیل کمبود موجودی نیز برگشت خورد. ماهم بدلیل عدم تامین نقدینگی و بحث و درگیری با مشتری، پروژه را بعد از سه ماه کنسل و تمامی پول ایشون رو برگشت زدیم و قطعه را پس گرفتیم.
حالا بعد از شش ماه که از این قضیه گذشته، ایشون رفتن از ما شکایت کردن و با یک نامه کارشناسی که صلاحیتش واقعا سوال برانگیزه، تقاضای 1.5 میلیارد خسارت کردن!!
هیچگونه قراردادی هم بین ما و ایشون نبوده!
6 بهمن ماه دادگاه حقوقی داریم و تنها مدرک ایشون نامه کارشناس دادگستری هست که متوجه شدم آشنای خودشونم هستن. تحت عنوان تامین دلیل و طلب خسارت
آیا اصلا شکایت ایشون به جایی میرسه؟ مگه میشه ما بدون قرارداد و حتی صحبت کردن راجب خسارت ها، ایشون طلب خسارت کنن؟؟
هیچگونه قراردادی فی مابین نبوده
هیچ صحبتی از خسارت های زمانبر شدن پروژه نبوده
کل پروژه 60 میلیون بوده، چجوری کارشناس دادگستری گفتن 1.5 میلیارد باید ضرر بدیم؟!!
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد شکایت مشتری و درخواست خسارت، نکات زیر را در نظر بگیرید:
عدم وجود قرارداد مکتوب: اگرچه قرارداد مکتوبی بین شما و مشتری وجود نداشته، اما ممکن است توافقات شفاهی یا مستندات دیگری مانند ایمیلها، پیامها یا فاکتورها وجود داشته باشد که نشاندهنده وجود یک توافق باشد. این مستندات میتوانند در دادگاه به عنوان شواهد ارائه شوند.
تامین دلیل: تامین دلیل به معنای جمعآوری شواهد و مدارک برای اثبات ادعاها در دادگاه است. اگر کارشناس دادگستری به عنوان تامین دلیل نظر داده، شما میتوانید به صلاحیت و بیطرفی کارشناس اعتراض کنید و درخواست بررسی مجدد توسط کارشناس دیگری را داشته باشید.
مبلغ خسارت: مبلغ 1.5 میلیارد تومان به نظر بسیار زیاد میرسد و باید بررسی شود که چگونه این مبلغ محاسبه شده است. شما میتوانید در دادگاه به این مبلغ اعتراض کنید و درخواست توضیحات و مستندات بیشتری از طرف مقابل داشته باشید.
دفاع در دادگاه: در جلسه دادگاه، شما میتوانید با ارائه مستندات و شواهد خود، از خود دفاع کنید. همچنین میتوانید به عدم وجود قرارداد مکتوب و عدم توافق بر سر خسارتها اشاره کنید.
مشاوره حقوقی: توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور تجاری و قراردادها مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای دفاع از حقوق خود در دادگاه پیدا کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سیدمحمدنوید نوائی
شکوایه
با سلام و وقت بخیر،
آیا میتوانم از کسی که با تحدید به شکایت ودروغهای بی اساس از من اخاذی کرده و نیز دربین عموم مردم و دوستان وآشنایان با من درگیر شده و تهمت زده و توهین کرده و باعث آبرو و حیصیتم شده،شکایت کیفری بکنم؟
آیا توهین و تحدید و نیز اخاذی پول از جرائم کیفری به حساب میآیندو آیا شکواییه من بر این اساس قانونی و قابل پیگیری میباشد؟ سپاسگذارم.

فهیمه سادات استادیان
مطالبه پول قرض داده شده
عرض سلام وارادت من ۷ ماه قبل به یکی ازدوستان نزدیک مبلغی رابخاطر تصادف پسرش قرض دادم وقول دادکه دوماه بعد برگرداند اما ۷ ماه کذشته وهرروز میگه آخرهفته یاآخرماه والان خودم مشکل مالی زیادی دارم فیشهای انتقال پول هست آیا میتوانم باداشتن فیشهای انتقال پول بکارتش که به اسم خودش هست شکایت کنم وپولم راپس بگیرم ممنونم لطفا راهنمایی کنید

حسن علیمرادی
استرداد سفته
با سلام
کارفرمای بنده در اداره کار محکوم به پرداخت حقوق و بیمه شدند و بعد از مراحل قضایی و توقیف اموالی که از ایشان کردم سفته اینجانب را که در قرار داد فی ما بین برای حسن انجام کار بود به اجرا گذاشتن و بعد از صحبت هایمان صلح کردیم ولی سفته را پس ندادند و میخواهند بابت جریمه ای که از طرف بیمه شدند از سفته پرداخت کنند
چجوری سفته را پس بگیرم؟