مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بهار ایرانی

شکایت از جراح بینی در صورت نداشتن رضایت و زیبایی ظاهری

سلام وقت بخیر من 1سال ونیمه که بینیمو جراحی کردم از اول دکتر گفتن سبک طبیعیه کارشون و منم مشکلی نداشتم ولی الان با وجود گذشت 1سال و نیم بینیم از روبه رو اصلا قشنگ نیست فرمش افتادس تیغه بینیمم جمع نشده سوراخای بینیم و پهناشم اصلا دست نزده حالا باز از نیمرخ بهتره میدونمم اگه برم پیشش میگه بیا دوباره عمل کن ولی دیگه نمیخوام برم پیش خودش چون میدونم بازم خوب نمیشه خواستم ببینم امکانش هست شکایت کنم یا نه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

9 ماه پیش

سلام،


در مورد شکایت از پزشک به دلیل نارضایتی از نتیجه جراحی زیبایی، باید به چند نکته توجه کنید:



  1. مستندات و مدارک: ابتدا باید تمامی مدارک و مستندات مربوط به جراحی، از جمله قراردادها، رضایت‌نامه‌ها و گزارش‌های پزشکی را جمع‌آوری کنید. این مدارک می‌توانند در اثبات ادعای شما مفید باشند.



  2. مشاوره با پزشک دیگر: ممکن است بخواهید نظر یک پزشک دیگر را در مورد وضعیت فعلی بینی خود و امکان اصلاح آن جویا شوید. این نظر می‌تواند به عنوان مدرکی در شکایت شما استفاده شود.



  3. شکایت به سازمان نظام پزشکی: شما می‌توانید شکایت خود را به سازمان نظام پزشکی ارائه دهید. این سازمان مسئول رسیدگی به تخلفات پزشکی است و می‌تواند در صورت لزوم، پزشک را مورد بررسی قرار دهد.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور پزشکی مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راهکار را برای پیگیری شکایت خود پیدا کنید و در صورت نیاز، شما را در دادگاه نمایندگی کند.



  5. توجه به زمان: توجه داشته باشید که برای شکایت از پزشک، ممکن است محدودیت زمانی وجود داشته باشد. بنابراین بهتر است هرچه زودتر اقدام کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

شرایط احقاق حق از طریق اتاق تعاون یا دادگاه چگونه است؟؟؟

با احترام
بنده یک طرف "قرارداد واگذاری آپارتمان" از شرکت تعاونی مسکن x می باشم لیکن تعاونی از معرفی بنده به دفتر ثبت اسناد جهت دریافت سند تک برگ بنامم خودداری مینماید و مدعی است به دلیل اینکه در زمان هیئت مدیره قبلی انتقال سهام تعاونی در دفتر سهام تعاونی از طریق یک وکالتنامه تام الاختیار بلاعزل انجام شده و موکل فوت نموده است بنابراین باید به بخش داوری اتاق تعاون مراجعه شود تا رای صادر نمایند، این درحالی است که طبق مدارک ذیل بنده به عنوان عضوی از اعضای خریدار منظور شده ام.
حالا سوال بنده این است بنده با توجه به مدارک ذیل چگونه باید اقدام نمایم؟ آیا اصلا قابل احقاق حقم می باشد؟ باید به دادگاه مراجعه شود یا مستقیما به اتاق تعاون؟ چه چیزی در انتظارم است؟؟
مدارک:
۱- قرارداد واگذاری آپارتمان مبتنی بر کد عضویت و قدرالسهم و ... با امضا و مهر شرکت و بنده و دو نفر شاهد عادی
۲- کپی صفحه واگذاری یک امتیاز تعاونی مسکن مربوطه به بنده در دفتر سهام که اصل آن دفتر سهام در تعاونی موجود می باشد و شاید بتوانند آن را غیب کنند!!! (با دستخط انتقال دهنده و امضا و اثر انگشت وی با متنی مشتمل بر تشریفات انتقال سهم و امتیاز خود به خریدار و سلب کلیه اختیارات در حال و بعد از ممات از خود نموده است و خریدار در آن دخل و تصرف نموده و ....و بعد از این توضیحات تعاونی دقیقا متن ذیل را نوشته است و دو شاهد و مدیرعامل تعاونی امضا و ممهور به مهر شرکت کرده اند : آقای X طبق وکالتنامه Y در دفترخانه فلان به آقای بنده واگذار نموده است/ واگذار )
۳- کارت عضویت تعاونی مسکن با امضای مدیرعامل وقت
۴- وکالتنامه ای که به آن اشاره شد( که قاعدتا از درجه اعتبار ساقط شده)
۵- کلیه فیشهای پرداختی به نام بنده به حساب تعاونی
۶- تصاویر سایت تعاونی که در آن صریحا به عنوان یک عضو در لیست خریدار نهایی و عضو خریدار قرار گرفته ام
۷- مدارک واریزی مبلغ مازاد درآمد تعاونی از فروش بخشی از اموالش به میزان سهم مشخص هر عضو به حساب بانکی بنده
۸- صورت مجلس تحویل واحد مذکور به نام بنده از تعاونی مسکن
بنده در واحد مذکور ساکن شده ام و دخل و تصرف نمودم
** بنده هیچ مبایعنامه یا هیچ مدرک مجزای دیگری مبنی بر خرید سهم از انتقال دهنده به جز مدارک بالا ندارم و ت...

پروفایل کاربر

مانیا مالکی

دیه و شروع به خفه کردن عمدی

(75/. درصد) دیه ضرب و جرح چقدر می شود؟و همچنین2/.درصد؟

مجازات خفه کردن عمدی همسر(نجات پیدا کردن از قتل توسط فرزند،) شوهر محکوم به چند سال زندان می شود؟ ممنون از پاسخگویی

پروفایل کاربر

فرهاد بیگ زاده

جعل اسناد

با سلام برادرم با مدارک من البته بی خبر از من اقدام به دریافت سیم کارت و همچنین افتتاح حسابهای بانکی در خارج از ایران چند کشور اروپایی و عربی و همچنین حواله های کلان ارزی و ریالی نموده من حالا باید چیکار کنم ناگفته نماند حدود هزار و اندی مدرک برای اثبات حرفم دارم لطفا منو راهنمایی کنید