مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میلاد قره داغی

5 ماه پیش

سامانه ثنا

سه سال پیش پرونده مهریه من مختومه شد و پرداخت کردم رفت الان میخوام وام بگیرم تو استعلامی که از سامانه ثنا من شده محکومیت اعسار دارم و رتبه بانکی من پایین اومده رفتم اجرای احکام خانواده و شعبه میگن پرونده مختومه شده رفته توکامپیوتر هم نشانم دادن کاری از دست ما بر نمیاد

سوال من اینه که مگه طبق قانون ماده ۶ سجل محکومیت مالی بعد ۶ ماه پاک نمیشه چرا تو استعلام بانکی و استعلام معاملاتی من من میاد بالا

ایا به نظرتون برم یه نامه از شعبه و اجرای احکام بگیرم برم مرکز امار و فن اوری قوه قضاییه تو دادگاه جوابی ندارن بدن به واحد انفورماتیک هم گفتم دست به سر میکنن منو تو روابط مالی که انجام میدم خیلی بد تاثیر گذاشته ممنون اگه راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که مشکل شما مربوط به عدم به‌روزرسانی اطلاعات در سامانه‌های مربوطه است. بر اساس ماده ۶ قانون سجل محکومیت‌های مالی، اطلاعات مربوط به محکومیت‌های مالی باید پس از مدت معین از سامانه‌ها حذف شوند. اگر این اطلاعات هنوز در استعلام‌های بانکی و معاملاتی شما نمایش داده می‌شود، ممکن است به دلیل عدم به‌روزرسانی یا خطای سیستمی باشد.


برای حل این مشکل، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. مراجعه به شعبه و اجرای احکام: از شعبه و اجرای احکام مربوطه درخواست کنید که نامه‌ای رسمی مبنی بر مختومه شدن پرونده و پرداخت کامل مهریه صادر کنند.



  2. مراجعه به مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه: با در دست داشتن نامه رسمی از شعبه و اجرای احکام، به مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه مراجعه کنید و درخواست به‌روزرسانی اطلاعات خود را بدهید.



  3. پیگیری از طریق سامانه ثنا: اگر مشکل همچنان باقی است، می‌توانید از طریق سامانه ثنا و بخش پشتیبانی آن، مشکل خود را پیگیری کنید.



  4. مشاوره با وکیل: در صورت عدم حل مشکل، مشاوره با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و بانکی می‌تواند به شما کمک کند تا راهکارهای قانونی بیشتری را بررسی کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهرا قدیمی

5 ماه پیش

شرکت در مزایده خانه ای که نصف ان متعلق به خودمان است

خانه ما با برادر شوهرم نصف نصف شریک هستیم به مزایده گذاشته شده اول اینکه چگونه اعلام کنیم که خودمان میخواهیم در مزایده نصف سهم براور شوهرم را برداریم

دوم اگرما در مزایده شرکت کنیم حتی باپرداختن کمترین پیشنهاد یعنی قیمت پایه اولویت با ماست حتی اگر کسی مبلغ بیشتری پیشنهاد کرد؟

پروفایل کاربر

الف الف

1 سال پیش

عزل وکیل

با سلام و احترام
بنده بعد از فوت پدرم، از طریق اخذ حکم رشد از دادگاه، بابت انحصار و فروش اموال به یک نفر وکالت دادم(قبل از سال ۸۸).
هیچ اطلاعاتی از موضوع، مدت و محل دفترخانه ندارم و هیچ مدارکی در این خصوص ندارم.
من چطور میتوانم نسبت به عزل وکیل اقدام کنم؟
آیا امکان دارد به وکیل اطلاع داده نشود چون بیم دارم که با انجام معامله سوری قبل از تاریخ اطلاع رسانی، اموال بنده را به فروش برساند.
ممنون میشم ینده را راهنمایی کنید.

پروفایل کاربر

S Z

8 ماه پیش

شراکت

میخوام بایکی شریک کاری بشم طبق خواست خودم قرارداد مکان و جواز بنام خودمه میخوام بدونم چه چهارچوب هایی باید گذاشته بشه یا چه مسئولیت هایی برام داره