پروفایل کاربر

حسین جعفری

قرارداد و امضای دیجیتال

بنده طراح سایت هستم و میخوام پرداخت اقساطی رو هم برای مشتری هام در نظر بگیرم . اما خب چون همه ی مشتری هام در شهر خودم نیستن و از جاهای دور و نزدیک پیش میاد. میخواستم ببینم آیا اگر از قرارداد دیجیتال که توسط شرکت های واسطه بین دو شخص انجام میشه استفاده کنم , اعتبار قانونی داره ؟ یعنی اگر پرداختی انجام ندن به صرف اون قرارداد دیجیتالی که مشتری امضای دیجیتال روش ثبت کنه میتونم پولم رو مطالبه کنم ؟ آیا سفته هم ب صورت دیجیتالیی ضمیمه قرارداد کنم ؟ یا نوشتن متن مناسب در مورد پداخت کفایت میکنه ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

1 هفته پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد سوال شما، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. قرارداد دیجیتال: بر اساس قانون تجارت الکترونیک ایران، قراردادهای دیجیتال که با امضای الکترونیکی معتبر همراه باشند، از نظر قانونی معتبر هستند. ماده 10 قانون تجارت الکترونیک شرایطی را برای امضای الکترونیکی مطمئن تعیین کرده است که شامل منحصر به فرد بودن امضا، شناسایی هویت امضا کننده، و اتصال امضا به داده پیام به نحوی که هر تغییری در آن قابل تشخیص باشد، می‌شود.



  2. مطالبه وجه: در صورتی که قرارداد دیجیتال شما با امضای الکترونیکی معتبر همراه باشد و شرایط قانونی را رعایت کرده باشد، می‌توانید در صورت عدم پرداخت مشتری، از طریق مراجع قانونی اقدام به مطالبه وجه کنید.



  3. سفته الکترونیکی: استفاده از سفته الکترونیکی نیز می‌تواند به عنوان تضمین پرداخت در قراردادهای دیجیتال مورد استفاده قرار گیرد. سفته الکترونیکی باید از طریق سامانه‌های معتبر و با رعایت شرایط قانونی صادر شود.



  4. متن قرارداد: در متن قرارداد دیجیتال، باید به وضوح شرایط پرداخت، زمان‌بندی اقساط، و عواقب عدم پرداخت را مشخص کنید. این موارد می‌تواند به شما در پیگیری حقوقی کمک کند.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور تجارت الکترونیک مشورت کنید تا شما را در تنظیم قرارداد و استفاده از ابزارهای قانونی مناسب راهنمایی کند.


شما می‌توانید از وینساین جهت امضای دیجیتال استفاده کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد امینی

فروش محصولات دانلودی

با سلام و عرض ادب وقت بخیر خسته نباشین ببخشید بنده یک سوالی داشتم در مورد کسب و کار اینترنتی بنده در زمینه فروش فایل فعالیت میکنم و میخاستم به صورت دقیق قوانینی در این زمینه دریافت کنم تا خدایی نکرده فردا روزی به مشکلی بر نخورم از شما ممنون میشم که بنده رو در این زمینه راهنماییم کنید

و یک سوال دیگه به انوان مثال من یک فایلی به فروش میرسونم که اون فایل توسط خودم یا دوستان فایل تست گرفته میشه پس از فروش فایل خریدار ادعا میکنه که فایل خریداری شده مشکل داره در صورتی که قبلا فایل تست و امتحان شده و در موقه فروش در پیامی اعلام میکنیم که فایل تست شده و مشکلی نداره جدیدا افرادی ادعا میکنن که فایل مشکل فنی داره و درخواست میکنن که مبلغ پرداخت شده رو عودت بدیم پس از عودت مبلغ مشاهده میشه که همون فایلی که قبلا توسط اشخاصی خریداری شده در شبکه های اجتماعی به فروش میرسه میخاستم بدونم که آیا قانونی چیزی وجود داره وقتی خریداری پس از پرداخت مبلغ اگر درخواست عودت مبلغ رو کرد ما مبلغ رو عودت ندیم از شما عزیزان ممنون میشم که بنده رو در این زمینه راهنماییم کنید که بسیار برای بنده مهم و ضروری هست

پروفایل کاربر

نیما عباسی

شرطبندی

باسلام
برای جرم شرط بندی بعضا بودن کسانی که میزان گردش حسابشون رو ملاک قرار دادن و مثلا شخصی میزان واریز و برداشتش ۱۰۰ تومن بوده و اومدن ۱۰۰ تومن براش جریمه نقدی محکوم کردن در صورتی که فرد حتی ضرر هم دیده بوده، آیا ممکنه چنین حکمی صادر بشه برای شخصی که بار اولش هست این اتهام بهش زده شده ؟

نام دامنه مشابه نام شهر

با سلام و عرض ادب
آیا نام دامنه مشابه اسم شهر دردسر ساز میشه از لحاظ حقوقی؟
برای مثال نام شهر "همدان" رو به "همیدان" تغییر بدیم و براش دامنه ثبت کنیم