وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا گنجی

1 ماه پیش

حق السعی

سلام.وقت بخیر .بدلیل اخراج غیرقانونی بازگشت بکار گرفتم .اول اینکه باید در همون شغل قبلی مشغول بشم یا خیر ؟ دوم اینکه حق السعی ایام بلاتکلیفی فقط حقوق پایه بهم تعلق میگیره یا حقوق پایه بعلاوه بن ،حق شیفت ،اضافه کاری و غیره سپاسگزارم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی هاشمی

5 سال پیش

قانون کار ساعتی

من به مدت 10 ساله در شرکتی مشقول کارم ودر همه ماهها حداقل180ساعت وداشتم.وبه قول کار فرما همه عیدی وسنوات توی این ساعات گنجانده شده.می خواستم ببینم این کار قانونی یانه؟

کار فرما در15فروردین99پیام داد که به خاطر کرونا شرکت تا اول اردیبهشت تعطیله اما من در اردیبهشت که تقاضای حقوق کردم.گفت شما حق وحقوقی ندارید چون نیامدیدوکار انجام ندادید.میخوا بدونم این کار قانونی هست یا نه؟

پروفایل کاربر

سمانه صفاییان

7 سال پیش

قرارداد حق التدریس

به قرارداد حق التدریس عیدی و سنوات تعلق می‌گیرد؟

پروفایل کاربر

طیبه حسینی

5 سال پیش

شکایت برای دریافت حقوق و مزایا

سلام خسته نباشید من در یک موسسه ثبتی حقوقی از تاریخ ۱۶ آذر ماه ۹۸ شروع به کار کردم و کارفرما اعلام کرد که تا سر ماه باید آزمایشی و آموزشی کارکنید و پورسانت از قراردادی که در این مدت ببندید میشه حقوقت بعد در تاریخ ۱ دی ماه ۹۸ با من قرارداد سه ماهه تا پایان سال ۹۸ با حقوق ثابت ۱۵۰۰ و پورسانت ۴ درصد از قرارداد های خودم و ۱ درصد از قراردادهای کارشناسان فروش زیر دستم بگیرم و سال جدید قراردادی با من نبست و ۱۵ روز فروردین ۹۹ رو حقوق پرداخت نکرد و نصف حقوق پایه رو که برای سال جدید ۲ میلیون در نظر گرفته بود پرداخت کرد با همون درصد پورسانت های سال گذشته و قرار بود لیست بیمه رو از ۱ دی ماه ۹۸ رد کنه چون من بصورت ثابت از ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر اونجا کار میکردم حالا سوالم اینه من چون هیچ مزایایی شامل بن حق مسکن و پایه اداره کار رو کامل نمیگرفتم آیا شامل حالم میشه یا اینکه چون پورسانت گرفتم پورسانتام جای اونا حساب میشه ؟؟؟و اینکه من تا ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۹اونجا کار کردم و ایشان الان اومدن بیمه من رو در قالب یک شرکت مهندسی رد کردند و از برج ۱ و اون سه ماه گذشته رو رد نکردن آیا از لحاظ قانونی مجاز هستند که در قالب یه موضوع فعالیت دیگه بیمه رو رد کنند چطور ازشون شکایت در این مورد کنم و برای حقوق و مزایام چی شاملم میشه ؟