مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

كاوه شكوه

6 ماه پیش

انصراف از قرارداد پيماني

با سلام من یک تعهد محضری با متن زیر بابت استخدامی داده ام،آیا اکنون میتوانم بدون پرداخت جریمه(وجه التزام) از این دانشگاه انصراف دهم!؟؟



اینجانب فلانی متعهد میشوم بدون هیچگونه قید و شرطی به مدت 5 سال متوالی در دانشگاه علوم پزشکی فلان انجام وظیفه نمایم و به این دانشگاه وکالت میدهم چنانکه در خلال این مدت تقاضای هرگونه جابه جایی اعم از ماموریت و انتقالی از شهرستان را نمایم این امر به منزله انصراف تلقی شود و به خدمت بنده خاتمه داده شود و حق هر گونه اعتراضی را از خود سلب می نمایم و میپذریم معادل معادل کل حقوق و مزایای دریافتی ام به عنوان وجه التزام این اجرای این تعهد باشد.لذا در صورت نقض مفاد تعهد،دانشگاه می تواند وجه التزام تعیینی را مورد مطالبه قرار دهد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

براساس متن تعهدی که ارائه کرده‌اید، شما به دانشگاه علوم پزشکی متعهد شده‌اید که به مدت ۵ سال بدون قید و شرط در آنجا خدمت کنید و در صورت نقض این تعهد، دانشگاه حق دارد معادل کل حقوق و مزایای دریافتی شما را به عنوان وجه التزام مطالبه کند.


با توجه به شرایطی که در متن تعهد ذکر شده است، امکان انصراف بدون پرداخت وجه التزام به نظر نمی‌رسد. شما حق هرگونه اعتراض را از خود سلب کرده‌اید و دانشگاه می‌تواند در صورت نقض تعهد، وجه التزام را مطالبه کند.


اگر همچنان قصد انصراف دارید، توصیه می‌شود با دانشگاه مذاکره کنید و سعی کنید به توافقی برسید که ممکن است شامل کاهش یا حذف وجه التزام باشد. همچنین، مشاوره با یک وکیل متخصص در امور قراردادها می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راه‌حل را برای وضعیت خود پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی خالقی

8 ماه پیش

کارفرما وکارگر

من در شرکت بتن مشغول بکار بودم تا دوسه روز پیش که مسعله آیی برای من پیش آمد و بعد از دو روز آمدن سر کار کار فرما از ورود بنده ممانعت کرد و گفتن نمی‌توانیم همکاری کنیم خواستم بدانم ایشان تا آخر سال قرار داد با هم داریم والان میگه قرارداد ما یکماه است وموضوع دیگه عیدی وسنوات است که میگه سنوات هر ماه محاسبه میگردد و خواستم نسبت به سنوات این چند سال وراهکار آن و دریافت بیمه بیکاری اطلاعاتی داشته باشم ممنون میشم راهنمایی فرمایید کن

پروفایل کاربر

محسن تقربیان

6 ماه پیش

تبدیل وضعیت ایثارگری

سلام

من نیروی شرکتی تجمیعی با ۸سال سابقه کار هستم

جهت تبدیل وضعیت شدن ایثارگری به کارگری دائم، آیا سوابق من جایگزین میشه و شرایط حقوقی من مثل کارگری اما از مزایای رسمی استفاده میکنم؟

در انتها تفاوت رسمی قطعی با کارگری دائم در نوع قراردادها چیست؟

پروفایل کاربر

Hadi Ahrovani

4 سال پیش

درخواست قالب قرارداد برنامه نویسی

سلام و عرض ادب

بنده برای عقد قرارداد، نیاز به قالب قرارداد برنامه نویسی دارم. چطور میتونید کمک کنید