مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مجتبی حسنی

فروش فیلم

مسئله:

کمپانی الف عرضه کننده فیلم دارای حق کپی رایت

این فیلم رو به کشور a ده سال قبل فروخته است

همان فیلم رو به کشور b پنج سال قبل فروخته است

همان فیلم رو به کشور c سه سال قبل فروخته است

با توجه به قواعد کپی رایت که اعتبار ده ساله دارد،کشور a پس از گذشت ده سال و انقضای مدت رعایت حق کپی رایت،فیلم را در فضای اینترنت منتشر میکند و قابل دسترس برای عموم می شود.

کمپانی الف قصد طرح شکایت از کشور a به دلیل انتشار فیلم در اینترنت را دارد.

کشور های bوc هم قصد دارند به عنوان شاکی ثالث از کشور a وارد پرونده شوند و از کشور a طرح شکایت کنند.

1_دادخواست از طرف شرکت الف رو میخواییم

۲_دادخواست از طرف خریداران bوc به عنوان ثالث رو میخواییم

۳_دادخواست مستقل از طرف خریدارانbوc شکایت از خریدار a

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

من نمی‌توانم اسناد حقوقی مانند دادخواست‌ها را تهیه کنم. لطفاً برای دریافت خدمات تخصصی به وب‌سایت Vindad مراجعه کنید.


با این حال، می‌توانم به شما توضیحاتی درباره اصول کلی کپی‌رایت و نحوه پیگیری حقوقی ارائه دهم:



  1. شرکت الف: اگر حق کپی‌رایت فیلم به مدت ۱۰ سال به کشور A واگذار شده و این مدت منقضی شده است، شرکت الف ممکن است نتواند به دلیل انتشار فیلم در اینترنت از کشور A شکایت کند، مگر اینکه شرایطی خاص در قرارداد ذکر شده باشد.



  2. کشورهای B و C: اگر کشورهای B و C هنوز در دوره اعتبار کپی‌رایت هستند، ممکن است بتوانند به عنوان شاکی ثالث وارد پرونده شوند و ادعای خسارت کنند، به شرطی که انتشار فیلم توسط کشور A به منافع آن‌ها صدمه زده باشد.



  3. دادخواست مستقل: کشورهای B و C می‌توانند به صورت مستقل نیز از کشور A شکایت کنند، اگر انتشار فیلم توسط کشور A باعث نقض حقوق آن‌ها شده باشد.




پیشنهاد می‌کنم با یک وکیل متخصص در حوزه کپی‌رایت مشورت کنید تا بتوانید راهکارهای قانونی مناسب را برای شرایط خاص خودتان پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهره زکی

فروشگاه اینترنتی شرکتی

سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره

کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست

و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟

شکایت از دیجی کالا بیزینس

با سلام
تعداد ۳۰۰۰ عدد شامپو از دیجیکالا بیزینس خریداری کردم، به فاصله کوتاهی، قبل از تحویل کالا متوجه شدم که کالا اشتباه خریداری شده، خواستار تعویض کالا شدم ولی متاسفانه قسمت پشتیبانی به هیچ وجه مرجوع یا تعویض نمیکنند، در صورتی که کالا حتی هنوز تحویل هم داده نشده
چطور میتونم به این موضوع رسیدگی کنم؟

پروفایل کاربر

امین شاهد

چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی

عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.

ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.