وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سیده ام البنین طالبی

شکایت و تهمت بیجا

آسلام من یک خانم هستم که ۴ ساله مشاور املاک دارم وتوی این ۴ سال با یکی از همکارها چندتاقولنامه نوشتم که تماما خریداران از سمت من و فروشنده ها از سمت ایشون معرفی شد و نصف قولنامه هاتو بنگاه من و نصف دیگه تو بنگاه ایشون نوشته شد و طبعا کمیسیون تو همون بنگاهی که قولنامه نوشته شده پرداخت کردن و طبق توافق زبانی نصف کمیسیون ها مال من و نصف دیگه مال ایشون بود حالا ایشون از من شکایت کرده که تمام پول هایی که برای من ریخته رو بعنوان قرض به من داده و من حالا پس نمیدم تورو خدا بگین چکار کنم فردا ساعت ۱۲

تو دادگاه صلح جلسه رسیدگی گزاشتن

تو ابلاغیه اومده مبنی براعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه وجه و مطالبه خسارت دادرسی ومطالبه خسارت تادیه اینا رو هم لطفا بگین یعنی چی اینا و بگین چکارکنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح دادید، در اینجا چند نکته و راهکار حقوقی برای شما ارائه می‌شود:



  1. توافق زبانی: شما و همکارتان بر اساس توافق زبانی عمل کرده‌اید. در دادگاه، ارائه شواهد و مدارکی که نشان‌دهنده این توافق باشد، می‌تواند به نفع شما باشد. این شواهد می‌تواند شامل پیام‌های متنی، ایمیل‌ها یا شهادت افراد دیگر باشد.



  2. مدارک مالی: اگر مدارکی دارید که نشان‌دهنده دریافت کمیسیون‌ها به عنوان بخشی از توافق بوده و نه به عنوان قرض، حتماً این مدارک را به دادگاه ارائه دهید. این مدارک می‌تواند شامل رسیدهای بانکی یا سوابق مالی باشد.



  3. اعسار از پرداخت هزینه دادرسی: این اصطلاح به معنای عدم توانایی مالی برای پرداخت هزینه‌های دادرسی است. اگر همکارتان ادعای اعسار کرده، به این معناست که او درخواست کرده تا از پرداخت هزینه‌های دادرسی معاف شود.



  4. مطالبه وجه و خسارت دادرسی: همکارتان از شما درخواست بازپرداخت مبلغی را کرده که ادعا می‌کند به عنوان قرض به شما داده است. همچنین او ممکن است درخواست پرداخت خسارت‌های مربوط به دادرسی و تأخیر در پرداخت را کرده باشد.



  5. حضور در دادگاه: حتماً در زمان مقرر در دادگاه حاضر شوید و مدارک و شواهد خود را به همراه داشته باشید. در صورت امکان، با یک وکیل مشورت کنید یا او را به همراه داشته باشید تا به شما در دفاع از حقوقتان کمک کند.



  6. توضیحات شفاف: در دادگاه به صورت شفاف و مستند توضیح دهید که توافق شما و همکارتان چگونه بوده و چرا ادعای او نادرست است.




پیشنهاد می‌شود قبل از جلسه دادگاه با یک وکیل متخصص مشورت کنید تا بهترین راهکار و دفاع ممکن را برای شرایط خاص شما ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

س ملادپور

رفع مسدودی حساب حقوق وقسطی کردن بدهی

باسلام

یک سال پیش کارت بانکی من توسط آشنابه سرقت میره و من اطلاعی نداشتم .چندبار از پلیس فتا و ازشهرهای مختلف تماس میگرفتن که پول واریز کردن به کارت من ،مشخص شد که شخصی توتلگرام کلاهبرداری میکردن (به عنوان پرداخت روزانه سود،فروش ارز،و...)و شماره کارت بنده جهت واریزی به آنها داده بودن و زود برداشت میکردن (چون باکارت زیاد کار نمیکردم و پیامکی هم نمیومد اطلاعی از این واریزی و برداشت ها نداشتم)الان بیشتر دادگاه‌ها منع تعقیب صادر کردن و یکی دوتا از پرونده ها هنوز در جریان و یا محکوم شدم وهمه حسابهی بانکی مسدود شدن الان میخاستم بدونم راهی هست که حسابی که مربوط به حقوق ماهیانه هست رفع مسدودی کنن؟یا بدهی محکومیتم را قسطی کنن؟

ممنون

پروفایل کاربر

آرش صفری

پارکینگ مشاع مجتمع ۲۲۰ واحدی (شهر جدید پرند)

با سلام و احترام.
ما ساکن یک مجتمع ۲۲۰ واحدی هستیم ( ۱۱ بلوک ۲۰ واحده!) که جلوی هر بلوک ،۸ جای پارک برای ماشین ها وجود داره.(یعنی عملا هر بلوک ۱۲ جای پارک کم داره!)

لازم به ذکر هست که پارکینگ ها مشاع هستند و تحت تملک هیچ شخصی نیست.

حال با توجه به مشاع بودن پارکینگ ها، ساکنین هر بلوک میتوانند ادعا کنند که ماشین های بلوک های کناری و جلوییشان حق پارک کردن در جلوی بلوکشان را ندارند؟


و اینکه در صورتی که ساکنی از این ۲۲۰ بلوک با ماشین خود اقدام به سد معبر سایر ماشین های پارک شده کند ، حکم آن در قانون چیست و چطور میتوان رفع سد معبر کرد؟

پروفایل کاربر

محمد شجاعی

انحصار وراثت و فروش سرقفلی

با سلام
۳ دانگ از ۶ دانگ سرقفلی مغازه ای به ما ورثه بصورت قهری رسیده
برادرم مانع فروش می‌شود
دو سال گذشته جهت مزایده و فروش رفتم درخواست تجویز انتقال منافع به غیر دادم مالک مغازه که با برادرم تبانی کرده طی لایحه اعلام کرد منعی جهت مجوز فروش ندارد فقط باید کلیه ورثه با وی قرارداد جدید امضا کنند که برادر من هیچگاه تن به این درخواست جهت باز شدن راه فروش مغازه نمیدهد
طی این لایحه دادگاه حکم بر بطلان دادخواست من داد
الان برای فروش و تعیین تکلیف سهم خود مجدد از طریق دادخواست تقسیم ترکه و درخواست فروش اقدام کردم

حالا آیا با توجه به دادنامه گذشته و رای دادگاه مبنی بر حکم بر بطلان دادخواست تجویز انتقال منافع به غیر در این دادخواست جدید با مشکل مواجه میشوم ؟ یا دادگاه با توجه به عدم افراز سرقفلی خودش حکم بر دستور فروش صادر می‌کند
چنانچه حکم بر دستور فروش دهد آیا کل ۶ دانگ به مزایده می‌رود و یا فقط ۳ دانگ ما ورثه
ممنونم از پاسخ شما