
عباس م
کمیسیون املاک
سلام....مادر بنده خانه ای را خریداری کرده اند و فرشنده و خریدار(مادرم) خودشان سر قیمت باهم توافق کردند و مستقیم بدون واسطه خانه را دیدیم و صرفا برای نوشتن مبایعه نامه پیش یکی از آشنا های دور رفتیم و ایشان گفتند من از شما کمیسیون دریافت نمیکنم و فقط از فروشنده میگیرم .....فروشنده کلید را به املاک تحویل داد ولی املاکی 8 ماهه به ما تحویل نداده است و ما کلید خانه را با کپی زدن از یک املاک دیگر گرفتیم .....با اینحال مشاور املاک ابتدا اظهارنامه فرستاده سپس شکایت کرده مبنی بر اینکه باید به من 14 میلیون کمیسیون بدهید و زیر حرفش زده است ...... من و پدرم شاهد قرارداد بودیم و بعنوان گواه امضا کردیم.....آیا با شهادت ما دو نفر ادعای ایشان رد میشود ؟؟؟ ضمنا عرف املاک این است که صرفا برای نوشتن پیش املاکی برویم حقش نصف یعنی 7 میلیون است اما ما توافقمان بر این بود که فقط از فروشنده بگیرد و خودش هم قبول کرده بود
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در این مورد، شما میتوانید از شهادت خود و پدرتان به عنوان شاهدان قرارداد استفاده کنید تا نشان دهید که توافق بر سر کمیسیون به چه صورت بوده است. در صورتی که شما و پدرتان به عنوان شاهدان قرارداد حضور داشتهاید و میتوانید شهادت دهید که توافق بر این بوده که کمیسیون فقط از فروشنده دریافت شود، این موضوع میتواند به نفع شما در دادگاه باشد.
همچنین، اگر هر گونه مدرکی وجود دارد که نشان دهد توافق بر سر کمیسیون به چه صورت بوده است، مانند پیامهای متنی یا ایمیلها، میتوانید این مدارک را به دادگاه ارائه دهید.
در نهایت، توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید. وکیل میتواند به شما در ارائه دفاعیات و مدارک لازم کمک کند و راهکارهای قانونی مناسب را پیشنهاد دهد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد امینی
حادث شدن اجازه مالک در معامله فضولی
با سلام و عرض اداب و احترام .
خودرویی در سال 96 خریداری نموده ام ، خودرو توسط پدر مالک اصلی به اینجانب فروخته شدو فضول قولنامه را به اسم خود تنظیم کرده است، اما مالک اصلی اطلاع خود از وقوع معامله را انکار می نمود وحدود 4 سال بعد در سال 1400 شکوائیه ای مبنی بر تائید معامله فضولی تقدیم دادگاه عمومی حقوقی نموده و دادگاه نیز خودرو را از بنده گرفته و به مالک اصلی تحویل دادند ، علی ایحال در بررسی پرونده های طرح شده مالک اصلی در یکی از پرونده ها و در تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف در تاریخ 1397/11/08 کتبا اعلام نموده . عین جمله ی مالک :
« ... اینجانب هیچگونه نقشی بابت سفته ها ندارم و نه اثر انگشت زده ام که تعهدی بابت سفته ها داشته باشم سفته ها بنام پدر اینجانب می باشد و اینجانب هیچگونه نقشی بابت معامله صورت گرفته و سفته ها ندارم ... »
سئوال :
1 - آیا این متن که اعتراضی هم در آن که دلالت به مخالفت مالک اصلی به معامله صورت گرفته مشهود نیست خود به منزله تنفیذ معامله به فضول تلقی می شود؟
2- متن فوق مطابق با ماده 248 قانون مدنی بوده و تنفیذ یا اجازه مالک اصلی حادث شده است ؟
3 - رای صادره از شعبه عمومی حقوقی در سال 1401 مبنی بر الزام بنده به استرداد خودرو به مالک اصلی نافذ است یا منسوخ ؟
4 - آیا آنچه که این پدر و پسر انجام داده اند به نوعی کلاهبرداری محسوب می شود؟
5 - تنظیم شکایت نامه و لایحه ی دفاعیه از طرف شما در این مورد چقدر هزینه داره ؟؟
با تشکر مجدد

Pafar Company
سوء استفاده از وکالتنامه کاری
سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟
از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟ لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.
اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .
با تشکر