
نسیم محمدصالح
مستثنیات دین
کامیون بنده بدلیل یک چک ۶۰۰میلیونی توقیف شده است ولی چون کامیون لیزینگی است و پنج و نیم دانگش رهن لیزینگ است و فقط نیم دانگش آزاد است که البته همان نیم دانگ هم لیزینگ از بنده در دفترخانه نامه ثبتی گرفت که همان نیم دانگ هم به اسم لیزینگ بشود آیا میتوان نیم دانگ را مستثنیات دین معرفی کنم چون من اقساط و در کل امرار معاش خانواده ام از طریق کامیون است و شغلم رانندگی است
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
بر اساس ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب 1394، اگر وسیله نقلیه (مانند کامیون) وسیله امرار معاش ضروری محکومعلیه و افراد تحت تکفل وی باشد، این وسیله میتواند به عنوان مستثنیات دین محسوب شود. این بدان معناست که اگر کامیون تنها وسیله کسب درآمد شما و تأمین معیشت خانوادهتان باشد، میتوانید درخواست کنید که کامیون به عنوان مستثنیات دین در نظر گرفته شود.
اما تشخیص مصداق و تصمیمگیری نهایی در این باره بر عهده مرجع قضایی مربوطه است. بنابراین، شما باید به دادگاه یا مرجع قضایی مربوطه مراجعه کرده و مدارک و مستندات لازم را ارائه دهید تا نشان دهید که کامیون وسیله امرار معاش شماست و باید به عنوان مستثنیات دین محسوب شود.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ارمان رفیعی
سوال تنظیم دادخواست
سلام خسته نباشید
قطعات زمینی ورثه ای در یزد چون برای 50 سال پیش هست نمیدانیم از 8 پلاک ثبتی موجود چه تعداد تصرف شهرداری هست یا ارگان یا شخص حقیقی ؟
( فقط میدونیم از 8 قطعه 4 تا در تصرف شهرداریه و بقیه احتمالا علوم تحقیقات و شخص حقیقی )
سوالاتی که داریم :
1- دادخواست در این شرایط برای این 8 پلاک ثبتی از چه شخص یا اشخاصی ثبت کنیم و خوانده فقط شهرداری قرار بدیم اون پلاک ثبتی هایی که نمیدونیم کی تصرف کرده خواهان کی در نظر بگیریم ؟
2- ایا در ددفاتر خدمات قضایی تهران میشه شکایت ثبت کرد ؟
3- برای هر پلاک ثبتی یک شکایت ثبت کنیم یا برای همه پلاک ثبتی ها یک شکایت ؟

احسان مرادی
جعل و کلاهبردار
باسلام و احترام؛
به موجب قرارداد اجاره تنظیم شده در سامانه خود نویس بابت عدم استرداد ودیعه رهن در موعد مقرر در دادگاه حقوقی اقامه دعوی نمودم و نتیجتاً موجر محکوم به پرداخت وجه التزام شد. ایشان به دادنامه بدوی اعتراض و مآلاً دادگاه تجدید نظر نیز رای بدوی را ابرام نمود. محکوم علیه مبادرت به شکایت کیفری با عنوان جعل و کلاهبرداری کرده که البته ادعای جعل ایشان صرفاً متوجه مبلغ وجه التزام است و مدعی است مبلغ مورد توافق کمتر از مبلغ مقید در قرارداد می باشد و مستاجر در زمان تنظیم بیشتر قید کرده است علی ایحال برابر ابلاغیه دادسرا مقرر است مواجهه حضوری انجام شود. حال سوال اینست با توجه به اینکه قرارداد در دادگاه حقوقی،مصون از اعتراض بوده با این وصف آیا اساساً چنین اتهاماتی وارد است؟ مضافًا در حالی که طرفین اطلاع ندارند آیا طرف قرارداد در آتی به تعهدات خود عمل می نماید یا خیر. امکان انتساب اتهام کلاهبرداری وجود دارد؟

مهسا صادقی
استرداد طلا قرضی از زوج
سلام بنده مقداری طلا با پس اندازم خریده بودم و شاغل هستم حالا امسال همسرم با اصرار که طلاها رو بفروشیم و ماشین بگیریم ولی درعوض سند بنامم بشه طلاهارو بهش دادم و همین که طلاها رو گرفت زد زیر همه چیز و سند بنام خودش زد حالا فاکتور طلاها موجوده و همش بنام خودمه درضمن شاهد هم دارم چطوری میتونم طلاها یا پولشو پس بگیرم