
م محمدی
سند ملک
سلام وقت بخیر
خونه ای خریداری کردیم و سند شش دانگ به نام همسرم هست ؛ پدر شوهرم سند خونه مون گرفته و دستشه میخواستم بدونم با این سند میتونه کاری انجام بده یا نه ؟ و اگه المثنی بگیرم با توجه به اینکه سند به نام همسرم هست و هیچ وکالتی ندارن ؛ پدرشوهرم میتونه استعلام سند بگیره و متوجه شه المثنی گرفتیم یا نه ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ابراهیم خدائی
خرید خودروکه شکایت روش هست
من خودروی راخریدم بعد رفتم فروختم مستقیم بنام خریدارم زدم اماوقت تعویض پلاک فهمیدم که ماشین شکایت روش داره حالا خریدارمن ماشین توپارکینگ گذاشته وسندهم بنامش هست ومدارک هم توبنگاه هست امافروشنده بمن ماشین تمام پولش گرفته اصلا اهمیت نمیده که من پول وماششنم توهوااست بایستی چگونه شکایت کنم وازکدامشون

عبدالله اسلامی
اعتبار وصیت نامه
سلام وعرض ادب اگر پدری چندین سال هنگام رفتن به حج جهت واگذاری بخشی از اموالش وصیت نامه ای را تنظیم کرده باشد وچندین سال بعد از برگشت از سفر حج انجام دخل وتصرف در بخشی از موارد وصیت شده فوت نماید در حال حاضر وصیت متوفی در رابطه با آن بخش از اموال که هیچ دخل تصرفی ننموده وفسخ نامه ای را هم ننوشته آیا اعتبار دارد؟

حسام حسامي
آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟
سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.
سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده
حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم
و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.
آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟
ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.
آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.
همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.