مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین جعفری

عدم تحویل کالا در زمان تعیین شده

من از سایت پی سی کالا در تاریخ ۸آبان ۱۴۰۴ یک لپتاپ به مبلغ ۱۳۰میلیون تومان خرید کردم و طبق فاکتوری که ارائه دادن قرار بود تا ۱۸ آبان کالا رو تحویل بدن که ندادن و هر بار به بهانه های مختلف گارانتی گمرک و خراب بودن کالا و تحویل ندادن همکاران تا الان ۱۳بهمن ۱۴۰۴ تحویل ندادن میخاستم بدونم چطور شکایت کنم که هم اصل پولم و پول ضررکه کردم رو بگیرم؟ ??

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امین شاهد

چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی

عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.

ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.

ساخت اکانت پی پال

با سلام. برای دریافت حقوق پروژه های فریلنسری خارج از کشور اگر یک اکانت پی پال با شماره مجازی و بدون واسطه برای خودم بسازم ممکن هست مشکلی در روند انتقال پول به حساب خودم در ایران پیش بیاد؟

پروفایل کاربر

حانیه عزیزی

عودت مبلغ به مشتری

سلام مشتری مبلغی رو برای خرید پارچه برای روسری واریز کرد. من برای تهیه پارچه زمان و هزینه گذاشتم و به بازار رفتم ، به مشتری گفته بودم انلاین و در دسترس باشه. عکس پارچه رو برای مشتری فرستادم. ولی مشتری پاسخگو نبود و دیر پارچه رو تایید کرد. همین باعث شد توپ پارچه ناقص بشه و نتونم پارچه ی کافی تهیه کنم. و الان مشتری خواستار فسخ معامله و پس گرفتن مبلغ پارچه هست.
با توجه به این که من یک روز زمان و هزینه گذاشتم، باید مبلغ کامل رو برای مشتری عودت بدم؟
یا اینکه درصدی از مبلغ به عنوان خسارت دریافت میشه؟ اگر فسخ معامله و پشیمان شدن مشتری خسارت داره، چند درصد هست؟