مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سعید احمدی پور

3 سال پیش

نحوه پرداخت سنوات باتوجه به نوع قرارداد

من درشرکتی با30سال سابقه مشغول کارهستم چندسالیست که قراردادهای مابصورت موقت وسه ماهه تنظیم میشودولی درهیچیک ازقراردادها پس ازخاتمه تسویه حساب صورت نگرفته وکارفرماقبل ازخاتمه قراردادقراردادجدید را امضامینمایدوهرسال نیز بابت همان سال ذخیره سنوات درحسابها ثبت وبراساس آخرین پرداخت می نماید برطول خدمت دربرخی که نیازداشتم سنوات خودرادرخواست وگرفتم حال شرکت ان دریافتهارابعنوان تسویه حساب منظورنموده وازمحاسبه سنوات باقیمانده بعنوان طلب منظورمینمایدحال انکه ازنظرماچون هیچگونه تسویه حسابی وجودنداشته مبالغ پرداختی بایدبعنوان علی الحساب منظوروازکل سنوات که با اخرین حقوق محاسبه میگردد کسرشودلطفاراهنمایی نماییدمتشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

Mohammad Javan

6 سال پیش

نحوه بستن قرارداد و صدور گواهی

سلام
ما شرکت نرم افزاری مسئولیت محدود هستیم که بعضی مواقع ما فریلنسر ها به صورت ساعتی یا هفتگی کار میکنیم.
به چه صورت میتونیم با این ها قرارداد قانونی ببنیدم و براشون گواهی سابقه کار در شرکت صادر کنیم به صورتی که درگیر مسائل حقوقی بیمه و ... نشیم.

پروفایل کاربر

علی محمدی

4 سال پیش

قرارداد سینمایی

سلام من با یک نفر دیگر در نوشتن یک فیلمنامه همکاری کردم و با او قرارداد مشارکت در فیلمنامه هم بستم ولی او فیلمنامه را به اسم خودش ثبت کرد ،  با چه مدرکی میتونم حرفم رو ثابت کنم و از او شکایت کنم ؟ 

پروفایل کاربر

وحید وحیدی

8 سال پیش

پایان قرارداد کاری و عدم تحویل امور محوله به کارفرما

در صورتی که مهلت قرارداد یک کارمند به اتمام رسیده باشد و کارمند مایل به ادامه همکاری بیشتر نباشد و از فردای تاریخ اتمام کار دیگر در محل کار خود حاضر نشود، ایا کارفرما میتواند درخواست تحویل کار از کارمند خود بنماید؟ و در صورت امتناع کارمند در تحویل امور محوله خود، کارفرما میتواند از طریق سفته هایی که بابت تضمین کار از کارمند تحویل گرفته است اقدامی بنماید؟