مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی محمدپور

2 سال پیش

میزان ساعت کاری

سلام درشرکتی مشغول بکارهستم که تمام روزهای هفته رو کارمیکنیم که درماه میشه ۴۸ساعت باتوجه به اینکه قانون کار ۴۴ساعت درهفته رو اعلام کرده بفرمائیدکه این ۴ساعت مازاد چطوری باید محاسبه بشه توسط کارفرما.درضمن مدت ۲۰دقیقه تایم صبحانه یاناهار ویاشام داریم البته ناهاروشام درصورتیکه اضافه کار باشی.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بدون نام

6 سال پیش

قرارداد بدون بیمه

با سلام من با کارم به مشکل خوردم و جدا شدم اما قرارداد یکساله بسته بودیم و بدون بیمه خواستم بدونم قرارداد بدون بیمه معتبره؟؟

پروفایل کاربر

وحید وحیدی

8 سال پیش

پایان قرارداد کاری و عدم تحویل امور محوله به کارفرما

در صورتی که مهلت قرارداد یک کارمند به اتمام رسیده باشد و کارمند مایل به ادامه همکاری بیشتر نباشد و از فردای تاریخ اتمام کار دیگر در محل کار خود حاضر نشود، ایا کارفرما میتواند درخواست تحویل کار از کارمند خود بنماید؟ و در صورت امتناع کارمند در تحویل امور محوله خود، کارفرما میتواند از طریق سفته هایی که بابت تضمین کار از کارمند تحویل گرفته است اقدامی بنماید؟

پروفایل کاربر

مهسا عسگری

1 سال پیش

ترک کار

سلام من داخل شرکتی کار میکردم بیمه برام رد شده اما قرارداد امضا نکردم روز قبل از کارم به کارفرما به صورت غیر حضوری اعلام کردم که استعفا دادم و از فردا نرفتم میخواستم بدونم کارفرما امکان شکایت از بنده رو داره ؟یا باید جریمه پرداخت کنم؟