مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی کشتکار

جایگزینی آیتم های قراردادی

با سلام ؛ احتراما یک قراردادپیمانکاری وجود داره که یکی از آیتم های قراردادی مورد استفاده نیست.اما در عین حال یک تجهیزی وجود داره که در لیست قیمت قرارداد نیست.حالا با توجه به این وضعیت پیمانکار ادعا کرده که این آیتم باید قیمت جدید باشه .سوال من این است که آیا میشه اون آیتم بلا استفاده رو جایگزین آیتم جدید کرد ؟ و اگر میشه مابه التفاوت این دو آیتم به چه صورت محاسبه میشه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی رحمانی

قرارداد پیمانکاری برای بازنشستگان

سلام
بنده بازنشسته با شرایط سخت و زیان آور هست که بیست ساله بازنشسته شدم اکنون میخوام با یه شرکت بعنوان راننده قرارداد امضا کنم که پایان سال احتیاج به اخذ مفاصاحساب از تامین احتماعی هستم. آیا با این شرایط برام مشکلی بوجود نمیاد و توی دردسر نمیفتم؟
ممنون از پاسخگوییتون

پروفایل کاربر

علی کریم

قرارداد تامین نیرو

ایا امکان دارد یک شرکت با یک شرکت دیگر قرارداد تامین نیرو ببندد ولی تاریخ شروع به کار را قبل از تاریخ انعقاد قرارداد اعلام نماید

پروفایل کاربر

محمد فریفته

ابلاغ۲۵ درصد افزایش در ترک تشریفات

سلام. در قراردادهای پیمانکاری که به صورت ترک تشریفات منعقد می گردد می توان افزایش یا کاهش ۲۵ درصد مبلغ اولیه قرارداد را انجام داد؟