مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نیما لَک

کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

سلام و وقت بخیر
حدود 4روز پیش شخصی رو بعنوان فروشنده و فروش صندلی دانشگاهی پیدا کردم و بعداز واریز مبلغ
((مبالغ جداگونه ،ولی برای انجام یک امر واریز شده، برای شخص اول 95میلیون و برای 3شخص دیگر نفری دومیلیون که باعث میشه هزینه به 101 میلیون برسه))
متوجه شدم کلاهبردار هستش.
—1) الان شکایت کنم کلاهبرداری بالای 100میلیون تومان حساب میشه یا نه پیایین 100میلیون و جرم هرشخص با شخص دیگه فرق خواهد کرد؟
—2) این شخص اصلی که کلاهبرداری کرده فکر کنم کارت بانکی این اشخاص رو اجاره کرده خب، و فقط میدونم یک شماره تماس با شخص اصلی کلاهبردار تماس گرفته و میدونم با کارت بانکی یک نفر دیگه رفته از یک سایت ایرانی خرید کرده((باتوجه به IP که داخل سایت میوفته ،اطلاعات‌گوشی و شماره سیمکارت قابل استخراج و استعلام هستش))> آیا میتونم با استفاده از اون هم درخواست استعلام و استخداج رو بدم؟ با اینکه اون شماره کارت مال شخص بنده نیست و مال یک شخص دیگه ،ولی مال آشنا هست. امکانش هست؟
—3) بنده قبلاً یک شکواییه دیگه‌ای رو بر علیه افراد ناشناس تنظیم کرده بودم و از طریق کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده شد ،اتهاماتی هم بر بنده زده شده بود که به دادسرای کیفری اراجاع داده شده بود ولی منع تعقیب صادر شد.الان این سوال رو میخوام بپرسم که وقتی الان بنده شکایت میکنم از کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده میشه و بعدش دادگاه یا ازکلانتری به حل اختلاف و بعدش به دادسرا و بعدش به دادگاه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ح حسینی

حل مسأله پارکینگ مشا در آپارتمان

باسلام وتبریک سال نو،

درمجتمع ما پارکینگ ها مشاع بود چهل سال پیش باقرعه کشی پارکینگ ها مشخص شد، و یکی اضافه و خالی ماند، چند سالی است بیکی ازمستاجرین اجاره داده شده بود با اتمام مدت اجاره هییت مدیره که هر شش ماه عوض میشود حاضر به اجاره نشد، از طرفی سه باب پارکینگ بغل هم بعلت تنگی جا و بزرگی ماشین‌هایشان به مشکل برخوردند، هیئت مدیره با واگذاری پارکینگ اضافه بیکی ازآن سه ، این مشکل را حل کرد ولی تعدادی اعتراض دارند که با اجاره آن پارکینگ درآمدی برای ساختمان است.

آیا این کار هییت مدیره قانونی و قابل اجراست؟

با تشکر

پروفایل کاربر

مراد علی شاه محمدی

اعاده به خدمت

بازنشسته فرهنگی هستم 5در صد جانبازی دارم برابر چه قانون وبند و تبصرهای می توانم به دیوان شکایت کنم

پروفایل کاربر

احسان ابراهیمی

پارکینگ مشاع

سلام.
هفت سال پیش بنده واحد آپارتمانی خودم را به شخصی فروختم که در مبایعه نامه اولیه عبارت "دارای پارکینگ مشاع"نوشته‌ شده بود(مطابق با متنی که در قولنامه خودم و فروشنده قبلی ذکر شده بود).
حال بعداز گذشت هفت سال از انتقال سند رسمی به نام ایشان،خریدار بدلیل اختلاف بر سر پارکینگ با ساکنین آپارتمان از بنده شکایت کرده.
سوال بنده این است که باتوجه به اینکه در سندی که هفت سال پیش به نام ایشان ثبت شد عبارت "پارکینگ ندارد" ذکر شده ،آیا بنده باید پاسخگوی شکایت ایشان باشم؟
و اینکه آیا با وجود ثبت سند رسمی پس از قولنامه،آیا مفاد قولنامه معتبر خواهد بود؟