مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نیما لَک

کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

سلام و وقت بخیر
حدود 4روز پیش شخصی رو بعنوان فروشنده و فروش صندلی دانشگاهی پیدا کردم و بعداز واریز مبلغ
((مبالغ جداگونه ،ولی برای انجام یک امر واریز شده، برای شخص اول 95میلیون و برای 3شخص دیگر نفری دومیلیون که باعث میشه هزینه به 101 میلیون برسه))
متوجه شدم کلاهبردار هستش.
—1) الان شکایت کنم کلاهبرداری بالای 100میلیون تومان حساب میشه یا نه پیایین 100میلیون و جرم هرشخص با شخص دیگه فرق خواهد کرد؟
—2) این شخص اصلی که کلاهبرداری کرده فکر کنم کارت بانکی این اشخاص رو اجاره کرده خب، و فقط میدونم یک شماره تماس با شخص اصلی کلاهبردار تماس گرفته و میدونم با کارت بانکی یک نفر دیگه رفته از یک سایت ایرانی خرید کرده((باتوجه به IP که داخل سایت میوفته ،اطلاعات‌گوشی و شماره سیمکارت قابل استخراج و استعلام هستش))> آیا میتونم با استفاده از اون هم درخواست استعلام و استخداج رو بدم؟ با اینکه اون شماره کارت مال شخص بنده نیست و مال یک شخص دیگه ،ولی مال آشنا هست. امکانش هست؟
—3) بنده قبلاً یک شکواییه دیگه‌ای رو بر علیه افراد ناشناس تنظیم کرده بودم و از طریق کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده شد ،اتهاماتی هم بر بنده زده شده بود که به دادسرای کیفری اراجاع داده شده بود ولی منع تعقیب صادر شد.الان این سوال رو میخوام بپرسم که وقتی الان بنده شکایت میکنم از کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده میشه و بعدش دادگاه یا ازکلانتری به حل اختلاف و بعدش به دادسرا و بعدش به دادگاه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مدرک محمدزاده

دعوا جلب ثالث در تجدید نظر خواهی

سلام خواهان هستم در یه پرونده در مرحله بدوی علیه کارفرما اداره جهاد کشاورزی و پیمانکارم طرح دعوا نمودم
دادگاه نظریه کارشناسی رو قبول کردن پیمانکار ۶۰ درصد تقصیر گرفت و محکوم به پرداخت خسارت به بنده شد
نظریه کارشناس ۳ نفره مورد تایید دادگاه قرار گرفت مهندس ناظر ۱۰ درصد و خودم هم خواهان ۳۰ درصد مقصر شدیم الان دادگاه محترم به دلیل عدم طرح دعوا به طرفیت مهندس ناظر در مرحله بدوی
محکوم به پرداخت خسارت ۱۰ درصد در حق خواهان ( اینجانب ) نشده و حق اعتراض در مرحله تجدید نظر خواهی توسط قاضی داده شده سوال بنده ( خواهان ) اینه اگه جهت جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق قانونیم بخوام دادخواست جلب ثالث به طرفیت مهندس ناظر در تجدید نظر خواهی تقدیم کنم فقط باید به طرفیت مهندس ناظر باشه یا مهندس ناظر + کلیه خواندگان در مرحله بدوی ؟

پروفایل کاربر

جعفر قیاسی

در خصوص پرونده کیفری

با سلام
بنده قبل از عید از شخصی بیست میلیون تومان قرض گرفتم که قرار پس از یک ماه برگردانم و بنده رسیدی تنظیم کردم که بنده بیست میلیون به نامبرده بدهکارم و مقرر کرده که بعداز یک ماه برگردانم . و چند نفر هم زیر آن را امضا کردن . متاسفانه در موعد مقرر نتوانستم برگردانم که طرف با مراجعات زیاد به بنده باعث درگیری مان شد که من با پلیس 110تماس گرفتم و شکایت کردم ولی پیگیری نکردم. با توجه به اینکه بنده شکایت کردم مادر و همسر طرف به بنده اتهام تحصیل مال نامشروع زد و شکایت کرده که من از ایشان مبلغ 20 میلیون تومان رو گرفته ام تا برایش پایان خدمت بگیرم . متاسفانه بازپرس هم بنده را با قرار دویست میلیون تومان روانه ای زندان کرد من بعداز یک روز ماندن در زندان با وثیقه آزاد شدم و الان پرونده رفته دادگاه کیفری .سوال بنده این هست که آیا من میتوانم با توجه به آن رسیدی که به طرف داده بودم .پرونده از جنبه کیفری بیافتد تا بنده آزاد بشوم تا طرف برود و حقوقی شکایت بکند