مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

زهره ولدي

چرا اين دوقرار همزمان صادر شده.

با سلام بتده از شخصي شاكي شدم به دليل تهديد توهين و فحاشي درب منزل و امروز ابلاغيه امده قرار نهايي:قرار منع تعقيب نداشتن ادله كافي زده قابل اعتراض و پايين تر زده قرار جلب به دادرسي در خصوص آقاي فلان نداشتن سابقه كيفري آزاد با كفالت دائر بر مزاحمت اين يعني چه؟اگر اعتراض بزنم تاثيري داره؟ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حمید نیا

مسئولیت تضامنی

سلام در قانون مسئولیت تضامنی را برای اعضای هیئت مدیره می دانند ّ در صورتی که به یکی دیگر از مسئولان سازمان دولتی که عضو هیئت مدیره نباشد ، تفویض اختیار امضای چک داده شود آیا این تفویض شامل مسئولیت تضامنی می شود ؟ با تشکر

پروفایل کاربر

مهدی غلامی

وام خانگی

سلام ۳ ماه پیش یه پول گذاشتم برای گرفتم وام از یک شخص اما بهم وام نداده و میگن قراره از کشور فرار کنه ادم معروفی هست سابقه هم داشته خانم قلندری زن عادل کلاه کج توی اینترنت هم سرچ کنید میاره بالا

چگونه شکایت کنم که نتونه خارج بشه و حسابش ببندن و زودتر به پولم برسم؟

پروفایل کاربر

محمد یاسین احمدی

تخریب

باسلام و احترام خدمت شما بزرگواران. 
شخص علیه اینجانب به اتهام تخریب قطره‌های آبیاری در زمین کشاورزی به استناد فیلم و یک شاهد شکایت مطرح کرده است..
با این توضیح که اینجانب و شاکی بر روی اراضی مشاعی فعالیت داریم که قبل از ما پدرانمان فعالیت داشتند که طی تقسیم نامه عادی در سال ۷۹ اراضی مذکور را بین خود تقسیم کرده‌اند. 
لذا اینجانب مطابق با کشت پدرم سالها در قسمتی از اراضی مذکور کشت و کار کردم که برادر شاکی بدلیل اختلافات ملکی که با اینجانب دارد عالما و عامدا و به بهانه ایجاد نزاع و درگیری و تصرف زمین در محدوده زمین کشاورزی ما که هر سال کشت میکنم اقدام به شخم زدن نموده بود.ضمنا فیلم و تصاویر و شاهد وجود دارد. 
لذا زمانی که بنده زمین را برای کشت آماده کرده بودم برادر شاکی مجددا در محدوده زمین کشاورزی ما قطره های آبیاری پهن کرده بود.                     
لذا اینجانب در حضور برادر شاکی مقداری از قطره‌های آبیاری را بلند کردم و گفتم به داخل زمین خودتان ببرید که برادرم آمد و قطره‌های آبیاری را جمع کرد و به داخل زمین کشاورزی خودشان گذاشت. بدون آن که تخریب کند.فقط جابجا کرد. لذا اینجانب چیزی را تخریب نکرده ام و حتی در صورت لزوم حاضرم قسم بخورم. ضمنا شاهد عینی وجود دارد. 
بررسی دلایل شاکی به شرح زیر...
۱.. فیلم مورد استناد شاکی خارج نویسی شده و مشاهده می شود بنده دارم قدم میزنم و برادرم قطره‌های آبیاری را جمع کرده و دارد جابجا می‌کند. 
۲.. شاهد که برادر شاکی است و با اینجانب خصومت شخصی دارد شهادت داده که قطره های آبیاری متعلق به برادرش است و بنده آنها را تخریب کرده ام.
بررسی دفاعیات اینجانب به شرح زیر...
اولا.. اختلاف اینجانب با برادر شاکی است چرا که ایشان بر روی کشت بنده شخم زد و قطره‌های آبیاری پهن کرده بود.و این موضوع هیچ ارتباطی با شاکی این پرونده ندارد. ضمنا در لحظه اختلاف شاکی حضور نداشت. 
ثانیا.. در فیلم مورد استناد شاکی فقط مشاهده می شود بنده دارم قدم میزنم و مدرکی وجود ندارد که بنده چیزی را تخریب کنم. 
ثالثا.. اینجانب از شاهد که برادر شاکی است فیلم دارم که به صراحت بیان میکند قطره‌های آبیاری متعلق به خودش است.نه برادرش. فیلم را در پرونده گذاشتم... و از طرف دیگر خود شاهد علیه اینجانب و ب...