پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی رضایی

واریز جریمه

سلام روزتون بخیر

من برای همسرم ضامن شدم و فیش حقوقی گذاشتم

مبلغ شکایت دو میلیون بوده، الان برام ابلاغیه اومده به همراه همسرم بریم دادگاه که پول رو واریز کنیم

دادگاه در کرمانشاهه و ما ساکن تهران

هزینه رفت و آمدمون از خود شکایت بیشتر میشه

آیا راهی هست از همین تهران پولو بدیم و پرونده رو ببندیم؟

پروفایل کاربر

سحر مهرابی

سواستفاده از کارت بانکی

باسلام سال ۱۴۰۰همسرم نزد شریک خودش پولی رو که در معامله ای با هم کسب کرده بودند گذاشت تا شریکشون با سرمایه گذاری در فارکس سودی رو ماهانه با ایشان بدهد در آن زمان بنده حساب بانکی ملی نداشتم همسرم به من گفت حساب بانک‌ کلی باز کن تا این پول خرجی خانه به حساب شما بیاید منم این کارکردم اولین سودی که اومد من چون بچه کوچیک داشتم کارتمو برای خرید به همسرم دادم و از ایشون نگرفتم تا اینکه شریک همسرم بیشتر از دوماه سود نریخت و بعد اعلام ورشکستگی کرد بعد از آن من کلا فراموش کردم که کارتم دست همسرم در پاییز همان سال همسرم به جرم کلاه برداری که شاکیشون همان شریکشون بود به زندان افتادن و همسرم هم در زندان اقرار کردن که هر پولی که در حساب من از حساب شریکشان آمده رو گردن میگیرن همسر من در زندان فوت میکنه بعد از فوت ایشون هم پولی به من یا فرزندم نرسید چون ایشون هیچ پولی نداشت که اگر داشت که از زندان میومد بیرون الان بعد از یک سال و نیم از مرگ شوهرم شریکشون مدعی شده که یک میلیارد و پانصد به کارت من واریز کرده و از من مطالبه کردن در صورتی که کارت من دست همسرم بوده و من از این پول بیخبرم با توجه به اینکه این آقا در دادسرایی یک بار همسرم رو به پرداخت این پول محکوم کرده و ایشان گردن گرفته و به همین دلیل همسرم فوت شده من میتونم به این مسیله استناد کنم من هیچ پولی برای پرداخت ندارم و حتی خانه ای ندارم منزل مادرم زندگی میکنم لطفا کمکم کنید

پروفایل کاربر

جمیل بشیری

حادثه در مکانیکی

با سلام و احترام

بنده یه بار با مکانیکی برای صدای موتور ماشینم به مکانیکی مراجعه کردم و مکانیک پس از بررسی گفت صدای تسمه دینامه و روی تسمه آرد بریز تا صدایش قطع بشه. و روز بعد هم روی تسمه دینام آرد ریختم ولی صدای آن قطع نشد. چند روز بعد واسه تعویض لاستیک پیش همان مکانیکی رفتم و با خودم هم مقداری آرد بردم تا مکانیک خودش صدای تسمه را برایم برطرف کند. به مکانیکی رسیدم دیدم که خود مکانیک حضور نداره و شاگردش (پسر مکانیک)اونجا بود. ازش پرسیدم که ایا توانایی تعویض لاستیک را داره و ایشان هم گفتند آره و لاستیک را واسم تعویض کرد. و بعد آن درباره صدای تسمه صحبت کردیم و گفت بله ، هم آرد میشه روی تسمه ریخت و هم صابون .

و در حضورش روی تسمه آرد ریختم ولی روی تسمه نمیچسبید و گفت ‌که آرد را با آب قاطی کنم و این کار را کردم ولی بازم به تسمه نمیچسبید و بعد از آن گفت اینجوری نیست و ازش خواستم که خودش این کار را واسم انجام دهد و واسش آب آوردم و خمیر (آرد و آب)درست کرد و روی تسمه ریخت و بعد از آن گفت که ماشین را روشن کنم و روشن کردم و صدای تسمه کامل قطع نشده بود و گفت بازم روی تسمه خمیر میریزم و درحالی که ماشین روشن بود ، روی تسمه آرد ریخت و نوک انگشت دستش لای تسمه گیر کرد (ناخن) و بعد از آن به بیمارستان بردیمش و بعد هم اعزام شد به بيمارستان تهران و گفته نزدیک ۶۰ میلیون تومان هزینه کرده است.



بعد از چند روز شکایت کرده و خواستار دیه شده . و کارشناس راهنما و رانندگی هم تشریف اوردند و شاکی را مقصر اعلام کردند. البته توی متن کارشناسی چند تا بند به نفع شاکی نوشته است. مثلا(۱_عدم وجود صنف مکانیکی و وجود تعویض روغنی. ۲_ بافت بومی و محلی و روستایی حادثه جهت رفع نواقص وسیله نقلیه توسط عامه افراد ) بنده این دو تا بند رو قبول ندارم . چون اولا مکانیکی ایشان تابلو نداره و بارها خودم دیدم که انجین ماشین هارو تعمیر کرده. و دوما من به عنوان مکانیک رفتم پیشش و اگه لاستیک رو واسم تعویض کرده ، هزینه ش۵۰ هزار شده و ازش گرفته ، نه عامه افراد و مکانیکی هم کلا باز بوده . اگ مکانیک نبوده ، پس چرا مکانیکی باز بود ؟ چرا لاستیک رو واسم تعویض کرد؟.





و بعد این نظریه کارشناسی ،دادگاه منع تعقیب داد و پرونده مختومه یافت و...