مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید اسماعیلی

انتقال چک برگشتی در سامانه صیاد

سلام وقت بخیر. چکی رو به مبلغ ۱۱ میلیون از فردی بابت بدهیش گرفتم که ایشون هم از صاحب حساب چک تحویل گرفته بود و توی سامانه صیادی به من انتقال داد و من هم به فرد دیگه انتقال دادم.موعد چک که رسید، حساب رو صاحب حساب مسدود کرد و چک برگشت خورد.الان لاشه چک دست منه ولی توی سیستم به نام نفر آخره که چک رو از من تحویل گرفت. حالا اون بنده خدا که بدهکار بود به من، میخواد بدهیش به من رو پرداخت کنه ولی میگه اون چک رو باید به نام من بزنی که من بعدا بتونم روی اون اقدام قضایی کنم. آیا چنین چیزی امکان داره که چک برگشت خورده رو دوباره به نفرات قبلی انتقال داد توی سامانه صیاد؟

پروفایل کاربر

مجتبی تقی زاده

سوال در مورد ماده قانونی

سلام در صورتی که خواهان اسامی خوانده ها را بصورت ناقص عنوان کرده باشد و یکی از خواهانها را در دادخواست کلا نیاورده باشد به استناد چه ماده قانونی میتوان ایراد شکلی گرفت و درخواست رد دعوا داد؟

پروفایل کاربر

عبدالله عاشوری

چک صیادی

سلام. یک فقره چک صیادی من بمبلغ ۳۰ میلیون تومن که بابت ضمانت به تاریخ اردیبهشت ۱۴۰۱ بود ودر چک قید نشده بود بابت ضمانت در دیماه ۱۴۰۳ برگشت خورد و اجرائیه صادر شد و حسابهای بانکی من مسدود شد و من در اسفند ۱۴۰۳ مبلغ چک و ارش دولتی را به حساب دادگستری واریز نمودم و اجرای احکام نامه ای به بانکهایی که حسابم را مسدود نموده بودند نامه ای نوشت که پیرو نامه قبلی نسبت به مسدودی حسابم رفع اثر گردد و بانک حسابم را باز نمود ولی برای گرفتن دسته چک میگه چک برگشتی داری در سیستم و نمیتونی دسته چک بگیری.میگه باید لاشه چک را بیاری و دادگاه هم میگه دارنده چک میتونه بابت تآخیر تادیه شکایت کنه حالا من چکار میتوانم کنم من پول چک را ریخته ام و چک باید رفع اثر شود یا نه